Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Pa da li imamo toliko jak privatni sektor?Zavisi gde radis, i ko te zaposlio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da li imamo toliko jak privatni sektor?Zavisi gde radis, i ko te zaposlio...
Nije moglo normalno da se radi i zivi.Misliš, niko me ne tera da izlazim iz kuće ili nisu banjavali kući?
Nije moglo normalno da se radi i zivi.
Radilo se i onda preko stranke kao i danas...sve ove metode danas su usavršene one stare iz 90ih..Nije, ali pazi ovu razliku. U ono vreme, ako nisi imao posao, bilo ti je dozvoljeno da se snađeš, tolerisao se šverc, devize na crno i brdo drugih stvari. Zamisli danas šta bi bilo za iste stvari? Ovi hoće i dušu da ti uzmu...
Radilo se i onda preko stranke kao i danas...sve ove metode danas su usavršene one stare iz 90ih..
Vučić je naučio lekciju za ovih 30godina kako da jaše narod a da mu popularnost stalno raste.
I danas da imaš ratove i sankcije isto bi imao takav oblik blage anarhije da se "snadjes"
To je moralo da se tolerise zato sto prakticno nisi mogao da zaradis za zivot. Penzioneri su radili to na crno i snalazili se jer su mogli kupiti samo par kila krompira.Nije, ali pazi ovu razliku. U ono vreme, ako nisi imao posao, bilo ti je dozvoljeno da se snađeš, tolerisao se šverc, devize na crno i brdo drugih stvari. Zamisli danas šta bi bilo za iste stvari? Ovi hoće i dušu da ti uzmu...
U privatnom nema politike, bar ne gde ja radim. Mozda u onim kombi firmama sto dobijaju poslove od drzave po ekstra povoljnim uslovima?Pa da li imamo toliko jak privatni sektor?
Kaži ti meni ima još jedan fenomen eto kod mene u Pančevu.To je moralo da se tolerise zato sto prakticno nisi mogao da zaradis za zivot. Penzioneri su radili to na crno i snalazili se jer su mogli kupiti samo par kila krompira.
Danas je situacija totalno druga. Imas bar 200 evra sto je dovoljno da mazes margarin na hleb. Tada je to bio luskuz.
Ima mnogo ljudi na ulicama i po kaficima. 90ih su bile prazne ulice.Kaži ti meni ima još jedan fenomen eto kod mene u Pančevu.
Stari buvljak je zadnjih 10 godina sve veći, 90 ih nije bilo toliki u onoj bedi...šta se dešava?
Vidiš da znaš...nema politike u NCR itd..stranim firmama. A kod ovih domaćih čak i u privatnom sektoru ima itekako svega i svačega.U privatnom nema politike, bar ne gde ja radim. Mozda u onim kombi firmama sto dobijaju poslove od drzave po ekstra povoljnim uslovima?
To je moralo da se tolerise zato sto prakticno nisi mogao da zaradis za zivot. Penzioneri su radili to na crno i snalazili se jer su mogli kupiti samo par kila krompira.
Danas je situacija totalno druga. Imas bar 200 evra sto je dovoljno da mazes margarin na hleb. Tada je to bio luskuz.
Milošević je isto bio populista , nije čak ni imao potrebu da sebe uzdiže kao ovaj ego manijak na vlasti.
Ovaj to radi da bi još više sludeo narod i polupao i ono malo kritike i institucije što je ostalo.
Niko od njih ne zaslužuje nikakvu pohvalu kao ni Dos lideri koji nisu sa njima na vreme završili ma koliko ta lustracija teška bila.
Ne verujem da bi danas gledali ovog ludaka da je bilo lustracije.
Bio je lud. Totalno lud. Samo on je mogao da finansira puciste u Rusiji.Milošević, koliko god da je bio tvrdoglav, nije bio lud kao Vučić, niti je druge pravio ludima
Bio je lud. Totalno lud. Samo on je mogao da finansira puciste u Rusiji.
Vucic je narcis, voli da se slika, ali generalno nije nista uradio sto bi ostetilo i direktno unistilo nase zivote. Pu pu pu, da ga ne ureknem.Tu si u pravu, to mu je bio nenormalan potez, ali hoću da kažem kako bih uvek takvo ludilo izabrao pre nego što je ovo danas...
Битно је да у твојој идеалној држави америКи има да се бира лево јае или десно јае. Па без обзира које од ова два изабереш, онда ти онај у средини кога нико није бирао кроји капу.
On tripuje da je to demokratija hahaha.ЛОЛ, да ли озбиљно поредиш изборни систем у Америци и Северној Кореји (СССР-у)?
Не засмејавај нас.
On tripuje da je to demokratija hahaha.
Bio je lud. Totalno lud. Samo on je mogao da finansira puciste u Rusiji.
ЛОЛ, да ли озбиљно поредиш изборни систем у Америци и Северној Кореји (СССР-у)?
Не засмејавај нас.
izbori se ne dobijaju vec se objavljuje ime sluzbenika svetske vlade.Danas se postavlja pitanje da li uopšte neko može dobiti izbore ako nije populista levi ili desni?