Populizam (test)

pa uradila sam onaj jedan skoro,
pa sam zavrsila kod staljina,
salim se, nisam, bili smo cak negde slicno, ti i ja, cini mi se,
al sve je to isto
mislim da zavisi kako se danas definise populizam, demokratija, nacionalizam itd
kad ti po svom nahodjenju urade program za test, moze ispasti svasta
nista to vise nije relevantno, sve je okrenuto za 180 stepeni
:rtfm: ajde i ovo nasteluj , trolerko.

Да, зато код вас у Русији има много Идеологија између којих може да се бира:

1) Адлф
2) Кафирович
3) Џугашвили
4) Сатана
Битно је да у твојој идеалној држави америКи има да се бира лево јае или десно јае. Па без обзира које од ова два изабереш, онда ти онај у средини кога нико није бирао кроји капу.

Hm

Global Monitor of COVID-19´s impact on Democracy and Human Rights

https://www.idea.int/gsod-indices/#/indices/world-map?covid19=1

Screenshot 2021-03-24 233022.png

I meni to deluje cudno mada su to sve sitnice izmedju Srbije i Cro...
Bilo je reci da smo vec u hibridnom rezimu.
у Србији немамо ни парламентаризам, а камо ли демократију. Хрватска је на том пољу три степенице испед Србије. што значи да је та процена са карте потпуно произвољна.

у Србији немамо ни парламентаризам, а камо ли демократију. Хрватска је на том пољу три степенице испед Србије. што значи да је та процена са карте потпуно произвољна.
Nije bas potpuna nego kao da su neke segmente naduvali.

Koriste podatke , imas listu

https://www.idea.int/gsod-indices//#/indices/countries-regions-profile?rsc=[345]&covid19=1

Mnogo je to sve teško procenjivati kada je reč o ovim prostorima, čak i za nas koji živimo ovde, a mogu misliti u kakvoj su tek zabuni stranci. Recimo, Miloševićev režim je bio znatno demokratičniji nego Vučićev, a smem da se kladim kako bi njega na keca svrstali u autokrate...

Problem je što oni ubeleže da smo neki zakon usvojili a to što se ne primenjuje to njih ne zanima, tamo se kod njih vodi kao plus...mi ne vidimo uopšte bolje nego gore.
U pravu je Statler, u Cro ima debate u parlamentu a kod nas štala...

Pa to, oni gledaju formu, a ne suštinu. Pomenuh Miloševića, on nikad nije imao ovakvu kontrolu nad medijima kao Vučić, nije čak ni želeo da je ima...

Mnogo je to sve teško procenjivati kada je reč o ovim prostorima, čak i za nas koji živimo ovde, a mogu misliti u kakvoj su tek zabuni stranci. Recimo, Miloševićev režim je bio znatno demokratičniji nego Vučićev, a smem da se kladim kako bi njega na keca svrstali u autokrate...
Milošević je morao da popušta pošto je zemlja bila u ratu a mafija na ulicama.
Demokrata ne ubija političke protivnike Aka Stambolića i novinare.

Milošević je morao da popušta pošto je zemlja bila u ratu a mafija na ulicama.
Demokrata ne ubija političke protivnike Aka Stambolića i novinare.

Nisam ja rekao da je on bio demokrata, meni su pucala rebra od njegove policije, ali čak i taj odnos je bio drugačiji nego danas. Onda je bilo batine i kući, danas su batine, optužnica i robija...

Nisam ja rekao da je on bio demokrata, meni su pucala rebra od njegove policije, ali čak i taj odnos je bio drugačiji nego danas. Onda je bilo batine i kući, danas su batine, optužnica i robija...
Imaš i ono ako nisi za Vučića onda se pozdravi sa radnim mestom.
Tabloidi demonizuju svakoga ko drugačije misli...
Vise je na TV-u za godinu dana nego što je Tito bio za 4 decenije.

Back