Popis stanovništva Republike Srbije 2031 godine, šta će pokazati?

Popis stanovništva Republike Srbije 2031 godine, šta će pokazati?

• Gubitak 500 hiljada ljudi.

glasova: 1 16,7%
  • Gubitak 600 hiljada ljudi.

• Gubitak 700 hiljada ljudi.

glasova: 0 0,0%
  • Gubitak 800 hiljada ljudi.

• Gubitak 900 hiljada ljudi.

• Gubitak milion ljudi.

glasova: 3 50,0%
  • Gubitak milion i 500 hiljada ljudi.

• Gubitak 2 miliona ljudi.

• Ukupno glasova
    6

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Autorska.

Statistika je pokazala da je Republika Srbija u periodu od 1 januara do 30 juna 2021 godine po osnovu mortaliteta, bez iseljavanja izgubila 37 004 stanovnika.

Ukoliko se trend nastavi to je do 31 decembra 2021 godine gubitak u stanovništvu samo po osnovu mortaliteta, bez iseljavanja 74 hiljade ljudi. Po toj matematičkoj računici ukoliko se trend nastavi, počev od danas pa do 31 decembra 2031 godine , gubitak od 740 hiljada ljudi.

Ja ne znam, ima li bilo ko pameti u toj demografskoj politici Republike Srbije da vidi koja je demografska propast na pomolu? Počev od danas do 2041 godine, gubitak 1 milion i 500 hiljada ljudi, samo po osnovu mortaliteta bez iseljavanja?

Mislim, nešto se mora preduzeti na povećanju nataliteta? Ludo je samo gledati i statistički samo konstatovati demografske gubitke a ništa ne raditi da se situacija popravi?

Poslednja izmena:
Autorska.

Statistika je pokazala da je Republika Srbija u periodu od 1 januara do 30 juna 2021 godine po osnovu mortaliteta, bez iseljavanja izgubila 37 004 stanovnika.

Ukoliko se trend nastavi to je do 31 decembra 2021 godine gubitak u stanovništvu samo po osnovu mortaliteta, bez iseljavanja 74 hiljade ljudi. Po toj matematičkoj računici ukoliko se trend nastavi, počev od danas pa do 31 decembra 2031 godine , gubitak od 740 hiljada ljudi.

Ja ne znam, ima li bilo ko pameti u toj demografskoj politici Republike Srbije da vidi koja je demografska propast na pomolu? Počev od danas do 2041 godine, gubitak 1 milion i 500 hiljada ljudi, samo po osnovu mortaliteta bez iseljavanja?

Mislim, nešto se mora preduzeti na povećanju nataliteta? Ludo je samo gledati i statistički samo konstatovati demografske gubitke a ništa ne raditi da se situacija popravi?

Da si ovo reko pre 20 godina ja bi te prvi posluso.

Pozdrav Janko

2031 ce Srbija imati ispod 5 miliona st

Strašno.

Gubici na predstojećem popisu 2022 godine, nekih 700 hiljada, plus milion do 2031 godine. Tu je to nažalost, na nekih 5 miliona i 300 ili 400 hiljada 2031 godine.

Strašno. Gore nego rat, odnosi više žrtava negativan prirodni priraštaj ili mortalitet.

Strašno. Gore nego rat, odnosi više žrtava negativan prirodni priraštaj ili mortalitet.

Кривац је политика која се умешала у све.
Ко нормалан да рађа а нема посла, корупција, ЛГБТ вредности на сваком кораку. Да, треба рађати да би их васпитавали да буду геј или лезбејке?
Земљу воде курсанти а паметни беже.
На све то су још надовезала лажну пандемију.
Да би данас рађао децу морао би да их мрзиш с обзиром шта их чека!

Ствари треба називати правим именом да би се могле решити. Није у питању морталитет, па свако ко се роди има свој век. Није проблем морталитет, он је баш онакав какав и једино може да буде. Зато га заборавите.

У центру пажње мора да буде рађање. Деца се лако праве, за то вам не требају високе технологије и високе школе, то може свако.

Поставља се питање шта ће вам уопште деца? Већина парова види у томе оптерећење, препреку у каријери, немогућност да им пруже оно што они замишљају да треба и т. д. Овакве ставове производи стање у Србији и глобалистичка култура која се некритички прихвата.

Мапа 1940 те и 2013

доказује Геноцид извршен од Усташа и Муџахедина уз помож НАТО ЕУ Америке

над Србима

fb_img_1596655145309.jpg
1627658434788.jpeg

Sta se vidi na tim kartama. Nejasno je

како некасно ?!

Па шуто се смањало и полавело

модрозелено је поцрвенело и повећало се

зелено е концентрисало и повећало

голубје плаво и розе ... се у голубје све претворило и проширило

прљаво плаво се размазало и проширило у светло плаво ...

Браон се сквржило и ужутило

Слика је јасна

Da zavijo penzioni fond u crno istim putem uniste buducnost mladih

Treba opet uvesti lapot?

Антилапот је веш пет деценија .. и нико прстом ије мрднно

Ко ће лапот спроводит ?!

па 70% поулације је старије од 40 година ......

Нека се млади увику у мишују рупи и блену у таблете и ћуте ...

Кривац је политика која се умешала у све.
Ко нормалан да рађа а нема посла, корупција, ЛГБТ вредности на сваком кораку. Да, треба рађати да би их васпитавали да буду геј или лезбејке?
Земљу воде курсанти а паметни беже.
На све то су још надовезала лажну пандемију.
Да би данас рађао децу морао би да их мрзиш с обзиром шта их чека!

Ма какава 'политика'

Политика је лажно име за групу људи који се множе

и недају другима да се множе.....

Ето то је суштина све 'политике '

74000 umre svake godine + 50000 se odseli. To je 124000 stanovnika manje svake godine. Tako da ispadne da ce gubitak za 10 godina biti veci od milion i 200 hiljada, gledajuci aritmeticki. Ne bih da mracim, ali mozda ce biti i gore, pre svega zato sto mladi odlaze i formiraju porodice sa decom u inostranstvu i nemaju nameru da se vrate u ovu kriminalnu drzavu. Tako da ostaju starci koji nece sigurno imati potomstvo i samim tim prosecna starost stanovnistva raste a prirodni prirastaj se smanjuje. Ako se situacija ne popravi dramaticno u narednih nekoliko godina, siguran sam da cemo uskoro nestati kao narod.

Autorska.

Ето нама тебе са новом темом.

Back