POP SILOVAO DEVOJCICU U CRKVI PA JE BLAGOSLOVIO

I zamislite sad sve iz pocetka.Opet ta mala da daje iskaz,da pop trazi supervestacenje,da maloj ponovo pipaju vaginu...A zasto? Zato sto SPC ima veze i sa Visim i sa Apelacionim sudom,i onda u prvom krugu Visi sud namerno napravi gresku,apelacioni ukine presudu,pa sve iz pocetka,pa sudija umre u pola postupka,il ode u penziju,pa sve iz pocetka jer je predmet uzeo novi sudija,pa ponovp izvodjenje svih dokaza,pa presudi,pa predmet godinama u apelaciji po zalbi,pa ga opet ukinu i vrate na ponovno sudjenje i ponpvo sve izpocetka i predmet zastari,devojka sad od razocarenja zbog nepravde i korumpiranosti drzavs i zla SPC-a,a pre svega onoga sto joj se desilo se obesi,a pop je i dalje pop,mpzda otiso u penziju i tad neko na nekom forumu pokrene pitanje tog popa i zla SPC-a i dodju tako neki forumasi kap ovi ovde i kazu-pa covek nikad nije osudjen,najverovatnije da nista nije bilo,SPC je postena,mala je to izmislila da nakleveta postenog svestenika,a kp zna ko joj skinuo nevinost.Oj Srbijo prokleta da si

Jedan srednje obrazovan ovek bi morao da razume sta znaci bitna povreda procesnog prava, sto ce reci procedure a ne i materijalnog prava, sto ce reci utvrdjenene cinjenice. Dakle, Apelacioni sud cak nije ni utvrdeio koje odredbe procesnog prava su povredjene, vec pocinje zavlacenje kao u slucaju sa Pahomijem

Pitas se sta sam hteo da kazem sa ovom temom? Jasno, zeleo sam da ukazem da u toj organizaciji zive i rade veoma izopaceni i privilegovani ljudi, likovi koji se predstavljaju da zastupaju "pravicnog i milosrdnog" boga na zemlji. Sta vise, taj pop je silovao maloletnicu od 13. godina u kuci nakaradnog boga. Kakva sramota i za boga i za one koji ga zastupaju na ovoj maloj teritoriji zvanoj Srbija. Kakva sramota za SPC. I za Srbiju kao zemlju, kao drzavu. Mi se babvimo dogadjajima u bosni, a ovde nam nasi svestenici siluju nasu dacu'; ko zensku ko musku. Tu crkvu su izgdradili mestani sa svojim pareama, a onda sveti Sinog postavi popa koji im siluje kceri i unuke. Zar tebi nije to ogavno?

Vidiš, meni je svako silovanje i nasilje ogavno, ne pravim razliku. Ti praviš i pokušavaš da prikažeš to kao nešto što ima veze sa SPC, ali nema. Ne vredi ti napor i mržnja kojom obiluješ, jednostavno je reč o eventualnom silovnaju (ako se dokaže) jednog čoveka. A d ali je doktor, učitelj, zidar ili mesar, sasvim je nebitno. Svaki silovatelj mora da dobije najvišu moguću kaznu. A kolika je tvoja mržnja i koliko ne možeš da pišeš kao zdravorazumna osoba, govori i pominjanje nekakvog "nakaradnog boga", koji veze sa temom nema. Tebi je bitno da na neki način pljuneš na SPC, ali odavno si provaljen na ovom forumu i niko tvoje pidsanje ne posmatra kao ozbiljno, već kao vapaj jednog ugroženog čoveka.

- - - - - - - - - -

I zamislite sad sve iz pocetka.Opet ta mala da daje iskaz,da pop trazi supervestacenje,da maloj ponovo pipaju vaginu...A zasto? Zato sto SPC ima veze i sa Visim i sa Apelacionim sudom,i onda u prvom krugu Visi sud namerno napravi gresku,apelacioni ukine presudu,pa sve iz pocetka,pa sudija umre u pola postupka,il ode u penziju,pa sve iz pocetka jer je predmet uzeo novi sudija,pa ponovp izvodjenje svih dokaza,pa presudi,pa predmet godinama u apelaciji po zalbi,pa ga opet ukinu i vrate na ponovno sudjenje i ponpvo sve izpocetka i predmet zastari,devojka sad od razocarenja zbog nepravde i korumpiranosti drzavs i zla SPC-a,a pre svega onoga sto joj se desilo se obesi,a pop je i dalje pop,mpzda otiso u penziju i tad neko na nekom forumu pokrene pitanje tog popa i zla SPC-a i dodju tako neki forumasi kap ovi ovde i kazu-pa covek nikad nije osudjen,najverovatnije da nista nije bilo,SPC je postena,mala je to izmislila da nakleveta postenog svestenika,a kp zna ko joj skinuo nevinost.Oj Srbijo prokleta da si

SPC, SPC, SPC... BU!

Vidiš, meni je svako silovanje i nasilje ogavno, ne pravim razliku. Ti praviš i pokušavaš da prikažeš to kao nešto što ima veze sa SPC, ali nema. Ne vredi ti napor i mržnja kojom obiluješ, jednostavno je reč o eventualnom silovnaju (ako se dokaže) jednog čoveka. A d ali je doktor, učitelj, zidar ili mesar, sasvim je nebitno. Svaki silovatelj mora da dobije najvišu moguću kaznu. A kolika je tvoja mržnja i koliko ne možeš da pišeš kao zdravorazumna osoba, govori i pominjanje nekakvog "nakaradnog boga", koji veze sa temom nema. Tebi je bitno da na neki način pljuneš na SPC, ali odavno si provaljen na ovom forumu i niko tvoje pidsanje ne posmatra kao ozbiljno, već kao vapaj jednog ugroženog čoveka.

Nije isto kada nekoga siluje mesar, policajac ili neka druga profesija i kada siluje pop ili fratar ili hodza.

Nijma se BROJI DUPLO. :rtfm:

Nije isto kada nekoga siluje mesar, policajac ili neka druga profesija i kada siluje pop ili fratar ili hodza.

Nijma se BROJI DUPLO. :rtfm:

Misliš da ovi prvi imaju manje znanja, slabije siluju ili ljube da prođe, nakon silovanja?
Samo ti nastavi da brojiš, ali silovanje je silovanje, čin poremećene osobe, bez obzira na visinu, težinu, boju kose, imovinsko stanje...

- - - - - - - - - -

Jel bio u mantiji dok je imao polni cin sa devojcicom? Ako jeste, to po vernike nije dobro.

Ali bi bilo dobro po tebe? Koja je svrha ovakvog posta? Eto čisto da nešto napišeš?

Ali bi bilo dobro po tebe? Koja je svrha ovakvog posta? Eto čisto da nešto napišeš?

Samo bez nervoze. Pitanje o mantiji je postavljeno iz razloga sto: hriscani navode kada je svestenik u mantiji ako se pita nesto iz njega govori sveti duh. Znaci, ti dodjes kod svog parohijana, pitas ga nesto vezano za duhovno a odgovor iako on govori ne dobijas od njega vec sveti duh progovara kroz njega. Kada je u civilu onda toga nema, covek je kao i ti.

Zbog toga gore po vernike, ako je silovao dok je bio u mantiji onda vam teorija da duh govori kroz svestenika pada u vodu.

Poslednja izmena od moderatora:
Da ponovim:
"ukinuta je zbog “bitnih” povreda odredaba krivicnog postupka."
Znači da pop nije nevin nego prvostepeni sud nije nešto uradio ili napisao kako treba! Naravno, ako sud bude pod dovoljnim pritiskom SPC, predmet će se razvlačiti do zastarevanja.
Не значи, судија, не значи.
Значи да је поп под сумњом а питање је да ли неке од повређених одредби иду њему у корист или на његову штету. Тек кад се донесе извршна пресуда, онда може да се каже да је крив. А о претпоставкама да и не говорим...
Кави би сте ви џелати волели да будете, то је страшно.

Da ponovim:
"ukinuta je zbog “bitnih” povreda odredaba krivicnog postupka."
Znači da pop nije nevin nego prvostepeni sud nije nešto uradio ili napisao kako treba! Naravno, ako sud bude pod dovoljnim pritiskom SPC, predmet će se razvlačiti do zastarevanja.

A, šta ?
Drugostepeni ustanovio da je pop samo pričestio, a prvostepeni silov'o ?
Ne kontam !

- - - - - - - - - -

Nije pop silovao devojcicu, to vas djavo prevario da bi ateisti imali razloga da pljuju po pravoslavlju.

Ma, reko' ja ...
Prvostepeni silov'o, pa se podmeće popu !

Кави би сте ви џелати волели да будете, то је страшно.

...narocito sto je ova tema vec bila na politici, iskomentarisana odavno, ali se "Vlas dosetio" da kad malo vremena prodje, otvori istu takvu na religiji (kao da ne moze da se "proseta" do drugog pdf-a), i zato

@ tema

necu da se ponavljam , rekla sam sta sam imala tada i tamo.

http://forum.krstarica.com/showthre...KOVINA-Uradio-mi-je-to-na-stolu-a-kad-je-zavr

- - - - - - - - - -

ima ko ce... najadniji mi je onaj sto sa cirkularom sece i kaze vladika je blagoslovio tako da sad znam da mi se nista nece desiti...jadnik, duhovno prosvecivanje ljudi ne pocinje sa biblijom i strahom od groma nego sa razumevanjem sta se sme a sta ne sme ni po koju cenu...

takvi grehovi padaju na naslednike pojedinca ali padaju vrlo brzo na ceo narod
Tacno, ali zasto da padne na ceo narod zbog njihovih gluposti, vandalizma i bahatosti. Ako sami sebi ne zele dobro, neka im, ali ima ko sebi i generacijama sto ce doci, zeli.

Poslednja izmena:
Чудне су ти жеље...

Da li ti znaš da je on ili neko drugi silovao tu devojčicu? Ili bespogovorno veruješ novinarima? Evo ja ću lepo da napišem da ne znam, možda jeste, možda nije. To je sad posao pravosuđa.

Naravno da nije pop silovao. To je sve 13godisnja devojcica, inace clanica opasne sekte otvorenih satanista, izmislila da bi poljuljala ugled doticnog pastira i crkve u nebeskom narodu, a sve to na nagovor celnika svetske zavere protivu svega sto je srbsko.

Ne, ovo je tema o popu silovatelju devojcica, znaci znatno je bolja....

Onda piši o tom "popu silovatelju" i ne skreći sa teme. Ili ti treba neko uputstvo?

- - - - - - - - - -

Naravno da nije pop silovao. To je sve 13godisnja devojcica, inace clanica opasne sekte otvorenih satanista, izmislila da bi poljuljala ugled doticnog pastira i crkve u nebeskom narodu, a sve to na nagovor celnika svetske zavere protivu svega sto je srbsko.

Da ponovim jer nisi iz prve shvatio pitanje - da li si bio prisutan i video silovanje? Ili si o tom slučaju čuo iz medija?

Devojcica je dala izjavu policiji. Mediji su preneli tu izjavu. Sta ti nije jasno?

Provalnik upao coveku u stan i ovaj ga ubio. Jesi li bio tamo i video da mu je nasilno upao u stan? Verujes medijima?
Lik pregazio coveka i ubio ga. Jesi li bio tamo i video da ga je zgazio? Verujes medijima?
Siptari spalili crkvu na Kosovu. Jesi li bio tamo i video da su je spalili? Verujes medijima?

Ovde generalno postoji stav da je zrtva silovanja sama kriva jer je provocirala. Evo sad citam vest da su dvojica silovala klinku na parkingu i oduzeli joj nevinost. Pobegli su kad je naisao svedok koji ih je video na delu i opisao. Uhapseni su i posle saslusanja pusteni na slobodu. Tako da tvoje tupljenje "dalisibiotamoivideo" uopste ne iznenadjuje.

Uh, kakav auto gol si sad dao, pa ovo je stvarvno već degutantno. Nađi mi ko je opravdavao bilo koje silovanje i krivicu prebacivao na devojčicu? Šta je "generalni stav"?
Kažeš, devojčca dala izjavu... i šta sa tim, da li to ima veze sa presudom? Mogu ja sutra da odem i dam izjavu da si mi ti nešto ukrao ili me napao. Ali posle toga ide ceo niz radnji, dok se dođe (ako se dođe) do suda i presude. Ti si nevin, sve dok sud ne donese presudu, toliko možeš da shvatiš, nadam se?
I da se vratim na moj prvi post ovde - "Ako se dokaže krivica, treba mu dati maksimalnu kazn". Ali ne, to nekima nije dovoljno, nije to eventualni zločin poijedinca, već cele SPC? E, vidiš, to je mržnja, i stah verovatno, ali pošto ja nisam neki šef, ne bih da ulazim dublje u taj problem.

Uh, kakav auto gol si sad dao, pa ovo je stvarvno već degutantno. Nađi mi ko je opravdavao bilo koje silovanje i krivicu prebacivao na devojčicu? Šta je "generalni stav"?
Kažeš, devojčca dala izjavu... i šta sa tim, da li to ima veze sa presudom? Mogu ja sutra da odem i dam izjavu da si mi ti nešto ukrao ili me napao. Ali posle toga ide ceo niz radnji, dok se dođe (ako se dođe) do suda i presude. Ti si nevin, sve dok sud ne donese presudu, toliko možeš da shvatiš, nadam se?
I da se vratim na moj prvi post ovde - "Ako se dokaže krivica, treba mu dati maksimalnu kazn". Ali ne, to nekima nije dovoljno, nije to eventualni zločin poijedinca, već cele SPC? E, vidiš, to je mržnja, i stah verovatno, ali pošto ja nisam neki šef, ne bih da ulazim dublje u taj problem.

Citas li ti postove pre nego sto odgovoris?
Dala je izjavu policiji. Ti pretpostavljas da je pop nevin i to je presumpcija nevinosti i to je u redu. Ali postavlja se pitanje zasto bi devojcica to izmislila, iz kog razloga, zasto bi lagala?
Generalni stav je stav koji preovladjuje u ovakvom patrijarhalnom drustvu koje jos nije izaslo, po tom pitanju, iz srednjeg veka. Naveo sam ti primer dvojice koji su silovali devojcicu, koji su uhvaceni na delu, opisani od svedoka, uhapseni i pusteni na slobodu. Zasto, iz kog suludog razloga su pusteni na slobodu? A taj generalni stav prisutan je i u komentarima na netu:te sto je izasla sa proslave sa njima, te sto je popila, te ko zna kako se obukla, te mozda je i pristala na seks kao sto silovatelji tvrde...
Strah od cega, Isukrsta ti? Da pazim da mi ne pregazi dete pop u limuzini dok jurca po pesackoj zoni, kao u Novom Sadu? Da predupredim, nije zgazio dete, ali je mogao.
Da, naravno da je to zlocin cele spc. Da su obracali paznju na zalbe na ponasanje popa bajkera, mozda bi ubio batinama onog decka ni krivog ni duznog. Taj slucaj je zlocin i kolektivna odgovornost spc. Pahomije i Kacavenda isto tako.

SPC, SPC, SPC... BU!
Ima nešto zanimljivo u svemu ovome.
Ovde je (na pdf) bilo pozivanja na Deset zapovesti kao osnove morala. Uopšte bi Hrišćanstvo trebalo da pre i iznad svega širi moral.

U ovom slučaju SPC ćuti kao riba - što takođe smatram nemoralnim.
Ili bi trebalo da se izjasni da veruje popu, i smatra ga nevinim, ili da preduzme svoju istragu i donese svoj sud - ne čekajući svetovni.
Ovako ljaga pada na celu SPC - svidelo se to kome ili ne!

Back