Pooštravaju sankcije protiv Lukašenka!

Storage Temptation

Elita
Banovan
Poruka
21.197
Velika Britanija je od danas uvela sankcije na izvoz kalijuma i naftnih derivata iz Belorusije kako bi izvršila pritisak na diktatora Aleksandra Lukašenka.

Na taj načim Velika Britanija umanjuje prihode države i izoluje njegove bliske saradnike.

Britanske sankcije podrazumevaju zabranu korišćenja svih beloruskih hartija od vrednosti i drugih instrumenata koji se koriste na tržištu novca, navodi se u izveštaju Rojtersa.

43-ABDF29-EA48-4-F27-95-AE-B608599459-DC.jpg

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=08&dd=09&nav_category=78&nav_id=1904775

Pukao je!
Istočni savez despotija je na odru.
Kad se samo setim da je Šapićev SNS predlagao da se treba udružiti sa tim propalitetima...

Јел , сад ће њима Луки да пусти пар хиљада миграната да се забаве мало о "свом послу "

Видимо да се Балтик примирио , сада се гањају са мигрантима на границима , тако ће и Пољска и Европа ..имају они довољно својих проблема у својим тонућим државама , да би се бавили једном словенском величином ..мали су они за Лукија

Јел , сад ће њима Луки да пусти пар хиљада миграната да се забаве мало о "свом послу "

Видимо да се Балтик примирио , сада се гањају са мигрантима на границима , тако ће и Пољска и Европа ..имају они довољно својих проблема у својим тонућим државама , да би се бавили једном словенском величином ..мали су они за Лукија
Da, Belorusi moraju da beze iz svoje zemlje u izbeglistvo, ko Srbi iz Srbije devedesetih

Da, Belorusi moraju da beze iz svoje zemlje u izbeglistvo, ko Srbi iz Srbije devedesetih

Не Белоруси , него савезници Запада који су капитулирали у Авганистану , Либији , Сирији ..ти савезници Запада и њихове верне слуге имају право да се докопају истог .

Не Белоруси , него савезници Запада који су капитулирали у Авганистану , Либији , Сирији ..ти савезници Запада и њихове верне слуге имају право да се докопају истог .
Wow, izbeglice iz Libije, u Belorusiji?

Jel ti dobro Komi?

Daj zovi nekog da ti brzo doda vode i secera, da ne dobijes mozdani udar

Wow, izbeglice iz Libije, u Belorusiji?

Jel ti dobro Komi?

Daj zovi nekog da ti brzo doda vode i secera, da ne dobijes mozdani udar

мени је супер а ти узми шећер и воду пре него погледаш видео о хиљадама миграната које Луки преводи из Белоруије на Балтик

Лукашенко је ударио тачно тамо где треба , ударио је на фашистичку ЕУ и нацистички Балтик са оним што они мрзе а то су мигранти из Африке , Авганистана , Либије ..тамнокожци

Svaka cast za Lukasenska i bratsku Belorusiju!

Svaka cast za Lukasenska i bratsku Belorusiju!

Да, Лукашенко је то веома добро препознао и треба помоћи савезницима Запада да се докопају ЕУ и Запада , питам се чему страх Запада од њихових савезника који су капитилуриали у Авганистану , да не мисли Запада да они нису часни људи данас , да нису довољно чисти да живе у њиховим државама а били су добри када су их подржавали у Авганистану , Либији , Сирији , Африци ..

Због тога циљ сваког човека треба да буде помоћ Авганистанаца и осталих тамнокожаца да се докопају ЕУ , превенствено Немачке ..па тамо нек се раскусурају .

Они окупирају шаљу окупцаионе представнике а њима треба слати мигранте .

Лукашенко је ударио тачно тамо где треба , ударио је на фашистичку ЕУ и нацистички Балтик са оним што они мрзе а то су мигранти из Африке , Авганистана , Либије ..тамнокожци
Ne brini Nemacka ima resenje za to

Ne brini Nemacka ima resenje za to

не да има , него ће морати да има .Обзиром да је сада званчно САД и ЕУ капитулирао у Авганистану , сада сви они Авганистанци имају право да као сарадници Запада се докопају истог , регуларно , законски ...

Они сада као сарадници Запада беже од Талибана , али треба да се рачуна да ће ово изазвати потресе у ЕУ и целокупном Западу и да ће ОНИ мигранти , који одлазе на Запад , на истом том Запада бити изопштени из друштва , дискриминисани и да ће ОНИ за пар година постати ТАЛИБАНИ !

е, то је рецепт за сатанистички Запад и због тога треба помагати тим људима да се Запада докопају ..

Они сада као сарадници Запада беже од Талибана , али треба да се рачуна да ће ово изазвати потресе у ЕУ и целокупном Западу и да ће ОНИ мигранти , који одлазе на Запад , на истом том Запада бити изопштени из друштва , дискриминисани и да ће ОНИ за пар година постати ТАЛИБАНИ !

е, то је рецепт за сатанистички Запад и због тога треба помагати тим људима да се Запада докопају ..

Pa ja ne znam, stalno pricate o tim nekim ratovima u Evropi, i raspadu Evrope a ono nista, standard sve bolji, a sve vise Srba ide iz Srbije u EU da zivi dok u Srbiju dolaze braca iz Bangladesa i Pakistana

Sa druge strane vas SSSR se raspao i jos uvek propada

Ja ne znam gde vi skupljate informacije, al sputnjik uvek slaze, to znam

Pa ja ne znam, stalno pricate o tim nekim ratovima u Evropi, i raspadu Evrope a ono nista, standard sve bolji, a sve vise Srba ide iz Srbije u EU da zivi dok u Srbiju dolaze braca iz Bangladesa i Pakistana

Пакистанце , Авганистанце и остале тамнокожце треба помоћи да се докпају Запада јер ће они постати талибани на Запада за пар година , а Срби ће да се врате .

Pa samo da se nakote Islamisti tamo na 33% populacija, mislis da nece biti krize, gradjanskih ratova, pada Eura u sunovrat, zbog gubitka poverenja, izlazaz jedne po jedne clanice da stampaju svoje valute? Ovo ih sasvim sigurno ceka za nekih 20 godina.

Pa samo da se nakote Islamisti tamo na 33% populacija, mislis da nece biti krize, gradjanskih ratova, pada Eura u sunovrat, zbog gubitka poverenja, izlazaz jedne po jedne clanice da stampaju svoje valute? Ovo ih sasvim sigurno ceka za nekih 20 godina.

може бити знатно бржи процес ако се припомогне прелазак миграната у земље Западне Европе

може бити знатно бржи процес ако се припомогне прелазак миграната у земље Западне Европе

Moze biti, ali bolje žabu skuvati ovako polako, da ne primeti, nego je odmah pokušati ubaciti u vrelu vatru. Može da te onda provali i pobegne i izbegne opasnost.

Ako se Zap. Evropske zemlje probude prerano, onda ništa od raspada.

Back