PONOR srpskog fudbala!

Dobro je kapetane, dobro je ... ko gubi, ima pravo da se ljuti .. kapiramo mi svi to ;)
nemate vi obraza koliko ni terzic lopov ni vucic

pa nas fudbal je vodio donedavno KOKEZA !

vasa vuciceva lopovska galanterija

sta reci kad ti kokeza vodi savez!

jednog jovanovica evropskog sudiju na glasu ste smenuli da ne sudi nikada derbije !

ispljuvali ste jedno evropsko i svetsko ime NEMANJU VIDICA i postavili svog pradedu dzajica olinjalog jer ste mu ucinili uslugu kada ste ga abolirali za lopovluk pa sad mora da vraca

NEMANJU VIDICA STE PLJUVALI

bolje cuti

„Zbog ove tri stvari odlazim iz srpskog fudbala“: Nemanja Vidić otvorio dušu, ostao zapanjen zbog nameštanja mečeva​

„Zapanjilo me odbijanje delegata da diskutujemo o problemima nameštanja utakmica u Srbiji. I to u mesecu kad je UEFA dojavila čak pet utakmica pod sumnjom, verovatno i više od toga, čak 97 odsto delegata smatralo je da nema razloga za razgovore, niti diskusiju, o tome. Samo da pričamo, priznamo i otvorimo problem, ništa više! Ostali su nemi, kao da se nameštene utakmice ne tiču nikoga od nas… Kao da nije u pitanju naša zemlja, Srbija, domaći fudbal“, rekao je Vidić za „Sportklub„.

видићу па што те то чуди ? не сме о томе да се прича

Zatim je nastavio i dotakao se direktno rada FSS.

„Veće za rešavanje sporova FSS mesecima se nalazi u konstantnoj blokadi, poslednjih osam nema ni osnovni sastav, sudije! Ozbiljan problem udara direktno u prava fudbalera, istovremeno pogađa i klubove, sportske radnike, svakog u sistemu domaćeg fudbala. Kome je to u interesu, zašto su delegati odbili da pričamo o tome, zar nije logično da se nađe rešenje u konačnoj formi? Sličan primer nezamisliv je u Evropi. Nisam razumeo poruku 97 odsto delegata da je i to tema za ćutanje i izbegavanje.“

видо то су терзићеви и вучићеви делегати

Terzić kao Čović: Godinama se ne pojavljuju na sudu, razlog: navodna bolest​

Odlaganje suđenja koje može da traje godinama, iz različitih razloga - kao što su bolesti okrivljenih ili advokata, česta je praksa u Srbiji. Da su nekad okolnosti zbog kojih se ročište odlaže pod lupom sumnje, potvrdio je i najskoriji slučaj kad je direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić održao konferenciju za novinare, a sutradan se nije pojavio na suđenju, navodno zbog bolesti. :rotf:
Zvezdan Terzić je optužen za prisvajanje novca od transfera fudbalera. Ipak, on je 1. juna održao konferenciju za medije povodom završetka fudbalske sezone.

Sutradan, kada je trebalo da se održi suđenje, ono je odloženo, jer je Terzić navodno bio bolestan.
Ovaj detalj je izazvao sumnju kod javnosti, jer se suđenje direktoru „Crvene Zvezde“ odlaže gotovo pet godina unazad, a ročište nije održano od 2017. godine.

шта ће човјек, пет година се разболи дан пред суђење...

Terzić je optužen za zloupotrebe u vezi sa prodajom tri igrača dok je bio direktor kluba „OFK Beograd“ i predsednik Fudbalskog saveza Srbije – Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića. Tužilaštvo tvrdi da je od 1998. do 2006. godine Terzić protivzakonito zadržao 1,1 milion nemačkih maraka, kao i da je omogućio da dve firme iz inostranstva čije vlasništvo nije otkriveno nezakonito zarade 3,3 miliona evra.

uđenje je počelo u januaru 2011. godine i stoji u mestu, a od aprila 2017. do ove godine nije čak ni zakazivano. Terzić je u međuvremenu postao direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda. Učinio je to, kako je sam ispričao, na insistiranje Aleksandra Vučića, tada prvog potpredsednika Vlade.

On je ranije za beogradske medije ispričao da ga je 2013. godine Vučić pozvao u svoj kabinet i rekao mu da bi voleo da on preuzme Zvezdu „kako bi napravili dugoročnu priču“. Deset meseci kasnije poziv nije više bio u formi pitanja.

„Tada mi je rekao: ‘Terza, ne pitam te da li hoćeš ili nećeš, znam da imaš neke dileme. Prosto, Zvezda te zove, znaš’. Ja sam mu rekao: ‘Znaš kako kažu stari ljudi – kad komandant zove, samo kažeš: Gospodaru, zapovedaj. Nema šta’“, ispričao je Terzić.

Terzić za sud bolestan, na stadion može (VIDEO)​

Trinaest godina od podizanja optužnice, suđenje Zvezdanu Terziću još nije završeno, jer se već dva puta odlaže ročište na kojem treba da se iznesu završne reči. Tako predsednik Fudbalskog kluba Crvena Zvezda, koji se sumnjiči za malverzacije u transferima fudbalera, nastavlja da izbegava institucije. Sledeće ročište zakazano je za 8. jun.

vezdan Terzić, direktor fudbalskog kluba „Crvena zvezda“, pravosnažno je oslobođen optužbi da je nezakonito prisvajao novac od prodaje fudbalera OFK Beograda pošto je Apelacioni sud u Beogradu potvrdio oslobađajuću presudu iz jula prošle godine. Suđenje Terziću trajalo je 12 godina i u tom periodu zastarele su dve od tri tačke optužnice.
:rotf::rotf::rotf:

Sudija napredovala :rotf::rotf::rotf:

U trenutku kad je Ana Trifunović Đuričković 2021. godine preuzela proces protiv Terzića, bila je zastarela jedna od tri optužbe protiv njega – ona koja se odnosila na krivično delo iz 1998.

Od tada Terzić nekoliko puta nije došao na zakazano suđenje pravdajući to zdravstvenim ili poslovnim razlozima, mada se baš u tim danima pojavljivao u javnosti. Iako je sudija mogla da naredi njegovo privođenje, ona to nije učinila.

Dok je ona vodila predmet zastarelo je još jedno krivično delo te su ostale na snazi samo optužbe za krivična dela iz 2005. za koja, prema oceni suda, nije bio dovoljno dokaza da Terzić bude osuđen.

U martu ove godine, sudija Trifunović Đuričković napredovala je u Posebno odeljenje za organizovani kriminal. U ovo odeljenje premeštena je novim godišnjim rasporedom koji je potpisao predsednik suda Dragan Milošević, koji je sa Terzićem godinama sarađivao u FK Crvena zvezda.

1723761678365.png

1723761692380.png

1723761768293.png

1723761885689.png

posle smrti brana micunovica pored citulja djukanovica dejana savicevica terzic je takodje dao citulju svom ktitoru kod koga je nasao skloniste tokom bekstva iz srbije

Od Mićunovića se oprostio i Zvezdan Terzić.

"Imao sam sreću da te kao golobradi dečak sretnem i upoznam. Prihvatio si me kao svoje dete, uz tebe sam odrastao i učio o životu, naučio si me šta je čast, ponos i prijateljstvo. Boo si hajduk nad hajducima, mudar čovek i brat kakav se retko rađa. Mi koji smo te poznavali, pričaćemo i prenositi istinu o tvojoj ljudskoj veličini. Hvala ti na svemu i ponosno putuj brate moj", navodi se u čitulji Terzića.

Back