Will to Power
Domaćin
- Poruka
- 4.027
Da ponovo aktiviram ovu temu, veceras su Partizan i Vojvodina jos jednom pokazali u kakvom ocaju je nas fudbal, na samom smo dnu sto se tice domace lige.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... do te mere da je sada i BiH liga potencijalno nam konkurent s obzirom da su Zrinjski i Borac prošli daljeDa ponovo aktiviram ovu temu, veceras su Partizan i Vojvodina jos jednom pokazali u kakvom ocaju je nas fudbal, na samom smo dnu sto se tice domace lige.
bravo vucicu i terzicu!... do te mere da je sada i BiH liga potencijalno nam konkurent s obzirom da su Zrinjski i Borac prošli dalje
Dobro je kapetane, dobro je ... ko gubi, ima pravo da se ljuti .. kapiramo mi svi tobravo vucicu i terzicu!
nemate vi obraza koliko ni terzic lopov ni vucicDobro je kapetane, dobro je ... ko gubi, ima pravo da se ljuti .. kapiramo mi svi to![]()

Zrinjski je proslu sezonu uzeo vise bodova za Bosnu vec svi nasi klubovi zajedno, to je tragikomedija.... do te mere da je sada i BiH liga potencijalno nam konkurent s obzirom da su Zrinjski i Borac prošli dalje
bosanska liga je jača od naše..ima dosta neizvesnih utakmica.. ne zna se prvak... do te mere da je sada i BiH liga potencijalno nam konkurent s obzirom da su Zrinjski i Borac prošli dalje
A, ja se ne mogu oteti utisku da se u Bosni igra bolji fudbal vec u Srbiji, to nikad nije bilo. Borac, ne znam da li je proveo ikad sezonu u prvoj ligi bivse drzave, ovaj Zrinjski nije ni postojao, odakle je uopste ovaj Zrinjski, koji grad?bosanska liga je jača od naše..ima dosta neizvesnih utakmica.. ne zna se prvak
kod nas se sve zna