PONOR srpskog fudbala!

Zvezda i Partizan su jedan od najvecih kancera srpskog drustva.

Oni su pojam za te komunjarske fore, gde nikome ne odgovara da to bude privatna svojina, jer bi na taj nacin privatni kapital bio opterecen dugovima. Ovako, dugovi padaju na ledja te nedefinisane vlasnicke strukture, sto su ta dva kluba, a prava, privilegije i pare deli Sluzba, mafija i banda na vlasti. One dugove gde je moguce da se poverioci pretnjom nateraju da povuku svoja potrazivanja- Mafija ce to uraditi.

Niti se kome isplati da to privatizuje, niti bi bilo ko to hteo da privatizuje.

Jedino sto je moguce i nije do nas, nego da se potpuno urusi taj UEFA fudbal, i da Ligu sampiona i ostala takmicenja organizuju privatni klubovi, da to budu privatne lige koje ce zabraniti klosarima poput Zvezde i Partizana da ucestvuju u njima.

Onda ta mafija u tim klubovima ne bi imala motiva da se bakce njima, jer ne bi mogli da okrecu pare, i sami bi se povukli, ostavljajuci iza sebe neka socijalna udruzenja, doduse sa ogromnim dugovima. E tek tada bi mozda mogli da pricamo o potencijalnoj privatizaciji tih kancera.

Srpski klubovi u zadnjih 30 mečeva u Evropi:
1 pobeda
2 nerešene
27 poraza

jedinu pobedu ako je to uopšte i bitno ostvario Partizan protiv nekih indijanaca iz Azerbejdžana

ovakav poražavajući skor nema ni tkz Kosovo.. oni su bolji .. u rangu smo San Marina.. znam da Andora ima bolji skor od nas.. za Girlbrartar nisam siguran, morao bih da proverim

Ne može, nema lige, nema velikih fudbalskih centara. Mafija ušla u sve pore osnovala niz instant klubova i samo vrte transfere

Uzgred nikad više stadiona i nikad manje publike a sjetimo se samo priče "stručnjaka" našoj ligi fale samo reflektori, bolji stadioni, igraonice, čips, kokice pa će biti puni

Poslednja izmena:
1721832564753.png

Не бих рекао понор, него истина.
Толико наши клубови вреде... Губе чак и ако не играју против широко познатих противника.

Купујемо играче са разних страна, али изгледа да су слабо укомпоновани. Можда су погрешно куповали, не знам.

Gledajuci Partizan sinoc koji je doziveo katastrofu u evropi od jednog prosecnog kluba vratio sam se godinu dana unazad gde su svi nasi klubovi katastrofalno odigrali evropska takmicenja, svi apsolutni svi nasi klubovi bili su vreca za nabijanje nekim nekad i ispod proseka klubovima.

Kada pogledamo nastup reprezentacije na EP koja je uspela u grupi od cetiri reprezentacije iz koje u drugi krug prolaze tri biti cetvrta, kada pogledamo nase klubove u evropi, kada pogledamo koliko imamo nasih mladih kvalitetnih igraca u nasoj ligi, onda mozemo zakljuciti da je srpski fudbal dosao do PONORA , da na nize grane ne moze pasti.

Kazu stanje u drzavi se moze gledati kroz stanje u sportu(fudbalu), ako je tako onda smo mi apsolutno dno u svakom pogledu.

Ko je tome kriv? Ova trenutna vlast, sportski menadzeri, FSS, ili jednostavno sto se tice fudbala nemamo talenta kojeg mislimo da imamo i onda nasi klubovi potezu za strancima, mahom istrosenim, odbacenim sa karijerama u silaznoj putanji, koji nisu na nivou prosecnog evropskog fudbala i koji za malu lovu dolaze u nase klubove a nama to dobro doslo.

Da li je moguce da nam nasi sportski menadzeri unistavaju fudbal tako sto prodaju nasu mladost u evropu i na taj nacin je unistavaju da bi ucarili koji dinar a nama u nasu ligu dovode istrosene igrace koje vise niko u evropi ni poluozbiljan nece?

НЕ МРАЧИ! Купи брате пиво, седи испред продавнице и уживај у животу.

Ko je tome kriv?
Капитализам.
Ко има више пара за неважне ствари, лакше их се и одрекне за забаву, јер- фудбал, реално- јесте само забава...
Мене искрено не интересује "домаћи" фудбал, у коме гледамо ислужене и осредње (максимум!) фудбалере, у којима тек понекад видимо зашто су клубови платили прилично новца за неку "ведету", и то је све у реду, док држава не почне са дотира клубове нашим новцем од пореза.

Odakle početi, a ne zaplakati?

Prvi problem su menadžeri i politika koji su uništili fudbal, talente i sve ostalo do nivoa da nama nema utakmice da nije nameštena.

Drugo, pogledajte koji klubovi su u prvoj ligi, jasan će vam biti i nivo lige.

Ono juče što sam gledao je nikad lošiji Partizan od kad ga pamtim. Ali on je i namenski doveden tu gde jeste, da nije trebalo tako uprava koja ga uništava dugo godina bi bila pozvana na odgovornost, ako ništa drugo onda od strane države jer uništavaju državni klub. Ali to očigledno nekome imponuje.

Najgore od svega je što su Partizan doveli na te grane da se klub raspada, a onda se sad oni smeju u stilu "evo, vidi se u evropi ko ste", pa druže nakon toliko godina uništavanja, sad više nema ni potrebe da se radi protiv Partizana.

Razbili sportsko društvo, navijače i klub i onda kao "evo, polupa vas Dinamo"... Naravno da nas polupa kad nam je najbolji igrač 36 godina, da nam je prošli kapiten otišao iz kluba za 600.000 EUR i to jedva.
Ne želim da ispadne da provociram jer nemam razloga. Čak vas možda i mrvicu manje mrzim (u sportskom smislu).
Htio sam pitati kako to država uništava Partizan, ako Partizan igra košarkašku Euroligu sa Zvezdom i 16 najboljih, najvećih i najbogatijih klubova Europe? Pretprošle sezone je, od 18 klubova, Partizan bio 6. Time je ušao u Playoff sa Realom, Barcelonom, Fenerom, Efesom, Olympiacosom, Maccabijem....znači sa samom kremom europske košarke. Čak je protiv Reala poveo 2:0 u seriji na 3 pobjede. Real je te sezone osvojio Euroligu. Iskreno, ako je to uništavanje Partizana, šta je potpora Partizanu?

Ne želim da ispadne da provociram jer nemam razloga. Čak vas možda i mrvicu manje mrzim (u sportskom smislu).
Htio sam pitati kako to država uništava Partizan, ako Partizan igra košarkašku Euroligu sa Zvezdom i 16 najboljih, najvećih i najbogatijih klubova Europe? Pretprošle sezone je, od 18 klubova, Partizan bio 6. Time je ušao u Playoff sa Realom, Barcelonom, Fenerom, Efesom, Olympiacosom, Maccabijem....znači sa samom kremom europske košarke. Čak je protiv Reala poveo 2:0 u seriji na 3 pobjede. Real je te sezone osvojio Euroligu. Iskreno, ako je to uništavanje Partizana, šta je potpora Partizanu?

Kako to da niko Vazuru ili Vucelu ne pozove na odgovornost, a vode drzavni klub? Kako to da Zvezda ima bolji niz od PSG u pobedama, a ne moze da proda niti jednog igraca? Partizan je u svom jako dobrom nizu nizao transfere pamtimo svi Ljajic, Jovetic, Savic, Nastasic itd, vi ne mozete ni najbolje igrace da uvalite nikome? Pa tako sto svi znaju da je ovo sprdnja namestena liga i da nemate krstenog igraca.

Cak sam pricao i sa nekim okorelim Ciganima i oni sami kazu da ovo nikome ne odgovara i da ih je sramota da slave ovakve titule.

Na moje navodjenje primera iz fudbala ti navodis primere kosarke kao validne argumente?! Pa ok, ako ces tako i Tadic je doveo Gasprom u Zvezdu, znaci tad je bilo sve regularno? Evo ja cu ti reci sam da nije.

Na moje navodjenje primera iz fudbala ti navodis primere kosarke kao validne argumente?! Pa ok, ako ces tako i Tadic je doveo Gasprom u Zvezdu, znaci tad je bilo sve regularno? Evo ja cu ti reci sam da nije.
Razbili sportsko društvo, navijače i klub i onda kao "evo, polupa vas Dinamo"... Naravno da nas polupa kad nam je najbolji igrač 36 godina, da nam je prošli kapiten otišao iz kluba za 600.000 EUR i to jedva.

Kako to da niko Vazuru ili Vucelu ne pozove na odgovornost, a vode drzavni klub? Kako to da Zvezda ima bolji niz od PSG u pobedama, a ne moze da proda niti jednog igraca? Partizan je u svom jako dobrom nizu nizao transfere pamtimo svi Ljajic, Jovetic, Savic, Nastasic itd, vi ne mozete ni najbolje igrace da uvalite nikome? Pa tako sto svi znaju da je ovo sprdnja namestena liga i da nemate krstenog igraca.

Cak sam pricao i sa nekim okorelim Ciganima i oni sami kazu da ovo nikome ne odgovara i da ih je sramota da slave ovakve titule.

Zar nije jedne sezone i Partizan uz Zvezdu imao 20ak pobjeda u nizu? Prvenstvo vam se rješava u 2 (ili sad 4) derbija. Ja ne znam ko to ide gledat.
I gadno si pogriješio sa ovim "Vi" :mrgreen:

Zar nije jedne sezone i Partizan uz Zvezdu imao 20ak pobjeda u nizu? Prvenstvo vam se rješava u 2 (ili sad 4) derbija. Ja ne znam ko to ide gledat.
I gadno si pogriješio sa ovim "Vi" :mrgreen:

Pa ja i tvrdim da je za Partizan navlačen jedan deo sezone kad smo bili prvi na tabeli, dobijali sve redom, golovi neki u 95 minutu, a to sve da bi bilo "evo, vidite da je regularna liga, Partizan jedan deo bio prvi".

Gledajuci Partizan sinoc koji je doziveo katastrofu u evropi od jednog prosecnog kluba vratio sam se godinu dana unazad gde su svi nasi klubovi katastrofalno odigrali evropska takmicenja, svi apsolutni svi nasi klubovi bili su vreca za nabijanje nekim nekad i ispod proseka klubovima.

Kada pogledamo nastup reprezentacije na EP koja je uspela u grupi od cetiri reprezentacije iz koje u drugi krug prolaze tri biti cetvrta, kada pogledamo nase klubove u evropi, kada pogledamo koliko imamo nasih mladih kvalitetnih igraca u nasoj ligi, onda mozemo zakljuciti da je srpski fudbal dosao do PONORA , da na nize grane ne moze pasti.

Kazu stanje u drzavi se moze gledati kroz stanje u sportu(fudbalu), ako je tako onda smo mi apsolutno dno u svakom pogledu.

Ko je tome kriv? Ova trenutna vlast, sportski menadzeri, FSS, ili jednostavno sto se tice fudbala nemamo talenta kojeg mislimo da imamo i onda nasi klubovi potezu za strancima, mahom istrosenim, odbacenim sa karijerama u silaznoj putanji, koji nisu na nivou prosecnog evropskog fudbala i koji za malu lovu dolaze u nase klubove a nama to dobro doslo.

Da li je moguce da nam nasi sportski menadzeri unistavaju fudbal tako sto prodaju nasu mladost u evropu i na taj nacin je unistavaju da bi ucarili koji dinar a nama u nasu ligu dovode istrosene igrace koje vise niko u evropi ni poluozbiljan nece?
Srpski “menadzeri” su stoka i treba ih sve pohapsiti od Ace Parizera preko Malog i Vesica do te fukare u sportu.

Ko se jos lozi na to?Na fudbal?
Kad smo nesto osvojili?
Bas moras biti izuzetan komad budale da se lozis na klupski fudbal,prestalo da me interesuje pre punoletstva,vajde od toga nema
Jos su vece luzercine ovi sto idu u kladionicu ali to je neka druga tema.

Back