ZigZag
Primećen član
- Poruka
- 660
Pogledati do kraja.![]()
U svemu ima chasnih izuzetaka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledati do kraja.![]()

A evo nesto da malo podrzim i ZZ-a.

. Vashe mishljenje o Nirvani unplugged molim.
Totalna katastrofa!
Kurt Cobain se zbog toga jadan i upucao, u treznom stanju video svoje unplugged snimke na MTVu ...

Unplugged filozofija mu dodje: ako je pesma stvarno dobra onda qe dobro da zvuchi i sa suvim gitarama
t.j. pochisti sve elektrichne gitare, sintisajzere, tvrde bubnjeve itd. i opet qe pesma da zvuchi mrak.
Totalna glupost!

K vragu, ne znam shta sam hteo da kazem ovim tekstom![]()
To se u moje vreme zvalo AKUSTICARI,kao Aleksa i Studen uz gitaru na stepenicama![]()

To se u moje vreme zvalo AKUSTICARI,kao Aleksa i Studen uz gitaru na stepenicama![]()
uz usheqereni Rubin na stepenicama kod stare Muzichke Naklade Malopre sam gledao neku seriju na Pink televiziji gde je glavni nash zemljak Sasha Pantic....
.Pa Zare, posto gledas TO, ne zelim ga ni nazvati imenom, odlozicemo nas susret za nekoliko godina.
.
U jednom je ishla sledeca recenica koju je izjavio Zhare :
Vishe je primitivizma u kravati nasheg pevaca nego u svim njihovim nazovi primitivnim stvarima.
A naslov je bio jednako glup:SRUSHICEMO NOVI PRIMITIVIZAM(isto Zharetov).
.
Zhare je bio ponosan ne ovaj clanak..Accordo se sramio ovoga clanka.Sasha Pantic nishta nije razumeo ali se od srca smejao.....
Gomila lazi izneta je ovde, a posto nije ispricana u formi legende nego "faktografski" moram demantirati stogodj. Evo najvaznijeg. Accordo se nikad nije sramio ove Zaretove recenice, dapace. Bio je ponosan na visokoumne dosege basiste iz njegovog benda kad vec nije mogao biti ponosan na sviracke.
.
.
Totalna glupost!
Tacno. Mnogo "gluposti" je izneto na ovoj poslednjoj stranici. Ipak moram vam reci, nesto sto se zaboravili. Svirka je svirka. Ili umes ili ne umes. Ili si stvoren za to ili nisi. Ljudi sviraju od kad znaju za sebe, a na struju od pre 50 godina. Znam ljude koji na drombuljama izazovu emocije i stvore remek delo a znam i one druge, kojima ne vrede ni sva muzicka cudesa ovog sveta sa sve filharmonijom u pozadini. Tako da ne znam oko cega je ova prica uopste pokrenuta. Meni je svejedno jel na struju il ne, te se povlacim iz ove raspre.![]()
Totalna katastrofa!
Kurt Cobain se zbog toga jadan i upucao, u treznom stanju video svoje unplugged snimke na MTVu ...
Sto si ti negativan ovijeh dana? A? Kriza srednje dobi? Tada se obicno puca po uspesnima jerbo meris svoje domete.![]()
Poshto posle toliko godina vezbanja nije uspeo da odsvira kako treba solo(ako se to uopste moze nazvati solom, toliko je prosto) The man who sold the world zakljucio je da nema shta da trazi u muzici, a ni u zhivotu.
Budala, ja sam gresio i na jednostavnijim deonicama a batalio sam samo muziku
Bolje da si na vreme prestao da sviras. Da si nastavio ko zna kako bi se TI samounistio.Prvi skok sa novog mosta u Beogradu na glavu, na saobracajnicu; Udaranjem kontrabasom o kraljeznicu, nabijanjem civije Fender Precision-a u oko... ili bi ti vec smislio nesto.
![]()
Valjda to da si pre 23 godine bio spomenut u casopisu DUGA.
Mislim na komplet ...sa činelama. Dosta dugo ih je koristio, dok se nije dokopao...čini mi se..."Tama" bubnjeva, ali to je već druga priča, u kojoj su mogli učestvovati oni malobrojni preživeli i koji su ostali zdravog sluha.
Pozdrav svima posebno onima koje znam iz privatnog zivota kao ZigZag, sevand, drlazic trombon etc. Nadam se da cu se i sa ostalima barem virtelno upoznati. Inace i ja sam neki bivsi roker iz Pristine. Imao sam cast da sa ZigZagom cinim trecinu jednog njegovog slavnog benda krajem 80-ih. Sa sevandom sam isto imao cast da jam-ujem po tezgama ali sam najvise zahvalan sto je uvek bio da spreman da nama klincima posudi njegovi bubanj. Jes da je nas bubnjar morao levom rukom da drzi jedan timpan da ne padne a sa drugom da lupa, ali ipak. Sreli smo se pre nekoliko meseci. Takodje i sa drlazicem imam dobrih iskustva, u stvari imao sam prilike da par puta budem u krugu gde je razgovarao sa svojim kolegama i tako uspeo da ukradem poneku stvar u vezi snimanja zvuka. Anyway, da ne duzim. Drago mi je da sam ovde. A vama?
![]()
Da da, beli Takton. Taj isti o kojem sam malopre pisao. Mada ne znam od koga ih kupio. Sigurno od poljaka u Grandu
Hvala na dobrodoslici accordo
Beli Takton je postao kasnije, kad ga je Zika Struja izlepio tapetama i cak sam stavio Paiste cinele na njemu. No cuveni stalak i secena cinela ostadose da dopunjavaju komplet. Pocetno je imo one crveno-zuto-plave boje a na kraju je imao boju drveta, kad je Pista skinuo svu mogucu plastiku i tapete. Secam se da jednom bas bubanj kotrljao niz Dubrovacku, srecom uhatismo ga posle neprodjenih 100 metara.
Zdravo djezeri, iliti rockeri x-Prishtevachki
Eto upavo se vratih sa kampovanja u Velsu. Beshe neki hipi Equinox festival severno od Kardifa.
Vodio sam i klinku da sama vidi i oseti fetivalsku atmosferu.. kao njen matori nekada. Ne smeta da se uchi redu od malena
Evo slichka jedna da vidite koja nepojmljiva prirodna lepota u Velsu. Zar vas ne podeqa na Grachanichko jezero? Ili mozhda Batlava?
Podseca vala i na jedno i na drugo a i na Voban i Celije, sva nekomercijalna jezera slicejedna drugom.
Dobrodosao Tony Ball, mogao si i nasu sliku da ovde stavis.

Zdravo djezeri, iliti rockeri x-Prishtevachki
Eto upavo se vratih sa kampovanja u Velsu. Beshe neki hipi Equinox festival severno od Kardifa.
Vodio sam i klinku da sama vidi i oseti fetivalsku atmosferu.. kao njen matori nekada. Ne smeta da se uchi redu od malena
Evo slichka jedna da vidite koja nepojmljiva prirodna lepota u Velsu. Zar vas ne podeqa na Grachanichko jezero? Ili mozhda Batlava?
Podseca vala i na jedno i na drugo a i na Voban i Celije, sva nekomercijalna jezera slicejedna drugom.
Ej Sev , obrachun kod Olti restorana ?
Nije mi pri ruci. Stavicu je sutra. Moze? Stavi je ti ako je imas
Hvala na dobrodoslici.

Ej Sev , obrachun kod Olti restorana ?
Ne idem tamo cesto kao ranije,Oscar i City su mi sad mesta. City ima bozu, doner, Prizrenski suxhuk, pljeskavice masallah, a Oskar Bay Kamber, salate, ljute pljeskavice, bombice i sl. Tara smanjio cevape, Gjakovar, sve i da nece tabijat je jaci od njega.
Ne idem tamo cesto kao ranije,Oscar i City su mi sad mesta. City ima bozu, doner, Prizrenski suxhuk, pljeskavice masallah, a Oskar Bay Kamber, salate, ljute pljeskavice, bombice i sl. Tara smanjio cevape, Gjakovar, sve i da nece tabijat je jaci od njega.
Daj Sev prosvetli me:
- Dje je City
- Dje je Oscar
Unapred zahvalan