PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA

Valjda to shto je paor.

Odgovor je tocan. :hahaha: No, pravio sam se nevjest, nisam hteo tako direktno, mozda ovde ima pristalica. A ti direktno, ko prstom u ...:ok: Pa jes, vala, treba stvari zvati pravim imenom, mada me cudi jer si ti postavio Tocka. Izgleda da ga krisom gledas i ucis pod stare dane sumadijski rok. Da ti kazem, batali. Neces se leba najest. ::hahaha:

Secam se dva ZIGGijeva neslavna trio projekta:
1.Car Dushan,sa Valjdetom i Saletom, eksperimentalna postava bez bubnja i basa:hahaha:
2.BLUZDIBIDUZ postava sa Kecmanom i Neshom Corom, i njihiv legendarni, predugi, desetominutni nastup na nekoj gitarijadi u B&R:sad2:.
Takodje,zbog onog KRAJEM 80-IH,slutim da nisi imao udela u ova dva zlocina, pa tim dobrodosao

Vidim ja, chim me nema neko vreme na forumu od Zhareta samo huljenja i klevete.
BluzDibiduz? Rugam se tvojim zlonamernim komentarima ...

Tacnije bilo je 86-e .. smatram sebe za validnog svedoka o Ziggijevom diktatorstvu o kojem je bilo ovde reci .. za mene 17 godisnjaka u to vreme je bilo kao svirati sa Deep Purple.

Hm :think: diktatorstvo? Pojma nemam o chemu je rech :dontunderstand:
Tony, jesi li siguran da nisi pogreshio osobu?
Koliko se seqam, oduvek sam bio miran, tih i blage naravi, kao i strasni pobornik Rock'n Roll demokratije.

Kazhesh svirao si sa MoneyFest 86?
Nije bash lako ustanoviti tvoj indentitet jer, ako me seqanje ne vara, te godine smo Ljuan i ja promenili dobrih 12 basista :whistling:
Mozhesh li biti malo precizniji?

Hvala ti u svakom sluchaju na lepim rechima.
Dobo nam doshao da nas osvezhish malo nas matore mrgude i bajatljije :super:

--------------

A po pitanju Radomira Mihajloviqa samo ovo mogu reqi:
Sve sve, ali nemojte mi po Hendrixu, Titu ni Tochku.

Tochak je bio i ostao car nad carevima, legenda za prave degustatore udarnichke svirke i vasionske virtuoznosti.

---------------

Q: Zashto svi muzichki kritichari vole Elvisa Costela?
A: Zato shto kad se pogledaju u ogledalo shvate koliko su slichni - ruzhni netalentirani gikovi rahitichnog drzhanja

Hm :think: diktatorstvo? Pojma nemam o chemu je rech :dontunderstand:
Tony, jesi li siguran da nisi pogreshio osobu?
Koliko se seqam, oduvek sam bio miran, tih i blage naravi, kao i strasni pobornik Rock'n Roll demokratije.
Hehe da te podsetim:
Shto se tiche mog tadashnjeg diktatorskog stava u bendu, chuo sam kritike i pre, shema Tashi hitler itd ..
priznajem bio sam go*v*nar.
Shta jeste jeste.
Ako iko od muzichara kojima sam nekada stao na zhulj chita ove redove, oprostite.
Namere su mi bile dobre, ali u retrospektivi, metod usran.
Dakle?

Kazhesh svirao si sa MoneyFest 86?
Nije bash lako ustanoviti tvoj indentitet jer, ako me seqanje ne vara, te godine smo Ljuan i ja promenili dobrih 12 basista :whistling:
Mozhesh li biti malo precizniji?
Dapache. Mislim da sam ja bio 12-ti od svih tih izvanrednih basista koji su prosli kroz bend. Volim da verujem da to ipak nesto znaci (sem baksuzluka za bend naravno) :)

Hvala ti u svakom sluchaju na lepim rechima.
Dobo nam doshao da nas osvezhish malo nas matore mrgude i bajatljije :super:
Hvala i tebi. Evo dobih i drugu dobrodoslicu za danas :)

V

Q: Zashto svi muzichki kritichari vole Elvisa Costela?
A: Zato shto kad se pogledaju u ogledalo shvate koliko su slichni - ruzhni netalentirani gikovi rahitichnog drzhanja

Chitao sam intervju nekog muzichara9ne seqm se kojeg), izmedju ostalog, za kritichare je izjavio otprilike: - kritichari su frustrirani muzichari....

Odgovor je tocan. mada me cudi jer si ti postavio Tocka. Izgleda da ga krisom gledas i ucis pod stare dane sumadijski rok. Da ti kazem, batali. Neces se leba najest. ::hahaha:

Ma jok. Covek mora ima postovanje prema njegovoj tehnici koja nikog ne zanima.
Vrlo je individualna i nevesela. Tehnika za muzicare a ne za publiku.
Zato i nije uspeo da se komerijalizuje.
Ipak, respect.

Poslednja izmena:
Ko je taj ?

Sta kazete na Toma Pettyja? I njega vole kriticari.
Smem li da kazem i rahmetli Franka Zappu?:per:

Tom Petti - Slushao sam par albuma - nothing special ,shto se muzike tiche, ja sam pobornik teorije da pesma mora da ima melodiju. Prepostavljam da su Tomu tekstovi jaka srana jer,ponavljam,muzichki nothing special.
Frank Zappa - Bila bi velika greshka za njega reqi da je njegova muzika Rock. Treba imati strpljenja a bogami i nerava SLUSHATI njegovu muziku. Imam tri njegova albuma, i na dva albuma vishe je bilo pesama koji mi se nisu svidjale nego onih drugih, izuzetak je dupli album "Roxy Elswere"m on je bio live a svirka super, chlanovi grupe uglavnom Jazz rockeri. Izleda da veliku ulogu u razumevanju onoga shto je on radio,ima mesto gde je on zhiveo. E jesam e rasprichao....Sorry :)

PR - dolazak?

Gde je ziveo?
Za sada nishta od dolaska. Shlaka.

Nisam mislio na konkretno mesto prebivalishta, mislio sam ne okruzhenje ,koje je uticalo na njega i na njegov becground (italjansko poreklo, ako se ne varam). A da je bio JAK muzichar i uticajan, pre svega na muzichare, bio je. Ko je izdrzhao kao chlan njegovog benda izvestan period, izashao ja kao kompletan muzichar. Za njega kazhu da je bio Diktator u bendu. Pa ti si bio chlan benda, koliko god se dogovarali oko tekstova, aranzhmana ,imidza (Dziblje i Kurumi), neko je moroa da stavi tachku.
Ej, PG iyi akshamlar

İyi akşamlar.
A sada, shto se tiche originalnosti Led Zeppelina: film je iz 1946.te godine

Prilozi

• 2r219fo.jpg
    2r219fo.jpg
    28,2 KB · Pregleda: 9
--------------

A po pitanju Radomira Mihajloviqa samo ovo mogu reqi:
Sve sve, ali nemojte mi po Hendrixu, Titu ni Tochku.

Tochak je bio i ostao car nad carevima, legenda za prave degustatore udarnichke svirke i vasionske virtuoznosti.

---------------

Ma jok. Covek mora ima postovanje prema njegovoj tehnici koja nikog ne zanima.
Vrlo je individualna i nevesela. Tehnika za muzicare a ne za publiku.
Zato i nije uspeo da se komerijalizuje.
Ipak, respect.

ZZ, ne citaj izmedju redova, jerbo tamo nema nista. :ok: Ja Tocka ne diram, samo ga ne volem mnogo. Iz postovanja prema njemu i nekim njegovim inovacijama bio sam na njegovom poslednjem-poslednjem koncertu u Beogradu. Takodje bi se mogli sporiti oko druge pomenute licnosti, svetskog harizmaticnog lidera ciji su neistomisljenici tucali kamen na Golom Otoku do smrti. Jesam li ja tvoj neistomisljenik u ovom trenutku - jesam. Znaci, zbog blagonaklonosti prema gore pomenutom lideru bolje sto nisam u tvojoj blizini.:hahaha:

PG,
"individualna i nevesela" odlican opis. To je onaj deo koji mi se svidjao kod njega.

Poslednja izmena:
Zdravo djezeri, iliti rockeri x-Prishtevachki :D
Eto upavo se vratih sa kampovanja u Velsu. Beshe neki hipi Equinox festival severno od Kardifa.
Vodio sam i klinku da sama vidi i oseti fetivalsku atmosferu.. kao njen matori nekada. Ne smeta da se uchi redu od malena :heart:

Evo slichka jedna da vidite koja nepojmljiva prirodna lepota u Velsu. Zar vas ne podeqa na Grachanichko jezero? Ili mozhda Batlava?

----------------

Accordo, pominjesh neki goleshki otok? Ne kopcham o chemu je rech.. objasni :dontunderstand:

-----------------

Mr Tony Ball, a dje ga nadje aman.. totalno si me utepao sa korpus delikates evidencijom. Svaka chast majstore.
Ti dechko da idesh u advokate, jer kako ja vidim nishta ti ne promakne. Pare ljute da zgrnesh!

Shtujem upuqenost u Rock tracheve.. David Lee Roth (Van Halen) je taj koji je napravio komentar o Elvisu Costellu i muzichkim kriticharima.
Da nemash kojim skluchajem Rock enciklopediju ushivenu u mozak?

-----------------

PrGl, namera komentara o Elvisu C. i kriticharima je bila da raspali malo diskusiju.
Nadao sam se reakciji njegovih ljubitelja :D

------------------

Da se i ja pridruzhim iskrenim chestitkama svima koji slave Bajram - mir i shtovanje medju svim ljudima! :bye:

Prilozi

• Zoya lakeside Wales Equinox 09.jpg
    Zoya lakeside Wales Equinox 09.jpg
    83 KB · Pregleda: 20
Svim onim dobrim i poshtenim ljudima koji slave Ramazanski Bajram, zhelim da ga provedu u zdravlju, miru i sreqi...

Hvala Dottore, ja ga slavim (shto ne znachi da sam dobar i poshten). Beshe danas obilaska rodbine, pa s baklave na baklavu, s krkanja na krkanje. Eto kilograma.
Ovde se kaze BAYRAM MUBAREK ili Bayramınız Kutlu Olsun, sto bih pozeleo i ostalima
koji vole da jedu baklave na ovaj uzvisheni praznik.

Hvala Dottore, ja ga slavim (shto ne znachi da sam dobar i poshten). Beshe danas obilaska rodbine, pa s baklave na baklavu, s krkanja na krkanje. Eto kilograma.
Ovde se kaze BAYRAM MUBAREK ili Bayramınız Kutlu Olsun, sto bih pozeleo i ostalima
koji vole da jedu baklave na ovaj uzvisheni praznik.

Znachi, znachi... mene prevariti neqesh... :worth:
...one dijetalne, znam, sa sherbetom 3u1 (3 kila sheqera u 1 litar vode)...

Poslednja izmena:
ZigZ
Secas se ove svirke?

Yep, my brother, once brilliant drummer turned ok guitarist/ lead singer

------------------

Unplugged *****! :rtfm:

Mozhemo glupom MTVju iz 90ih i njihovom unplugged trendu da zahvalimo shto su klinci masovno napushtali ROCK i preshaltovali na Dance/Techno.

Nishta na svetu ne mozhe da upropasti svirku i zvuk kao "unlugged"

Unplugged ipak ima svoju svrhu - kuqi sviranje za drushtvo uz pivo i splif
ili kada barish ribu da je impresionirash u cilju skidanja joj donjeg vesha.

Za sve ostalo unplugged je sr*anje!

Back