PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA

Vidim lepo ste se raspricali dok mene nije bilo na forumu.
Bih(bijah,beoh) nekoliko dana u banji Vrujci poznatoj po najlepshin protocnim bazenima
u Srbiji.Mesto se celo nalazi na podzemnom jezeru, temperature 27 stepeni, i odatle se puni poznata Voda Voda.

Dopale mi se sve zhivopisne reportazhe i Zigijev vapaj za pravdom u svetu:heart:.

Zhuco cestitam.Ti si moj idol(mada mala ocigledno nije zhuta:think:)

Ja sutra odoh na Leonarda Cohena.

Poslednja izmena:
Evo, vratih se sa koncerta dragog mi jevrejina i poete...
Tri i pol sata andjeoskog koncerta(trenutno se ne mogu setiti nijednog drugog izraza koji
bi bolje opisivao osecaj koji su imali svih dvanaest hiljada ljudi u sali).
Na kraju je onako mator ko biblija klekao na binu, skinuo sheshir,i zahvalio se publici sa sklopljenim dlanovima.
Jos da vidim Vana Morisona pa mogu da mirno umrem....

Tri i pol sata andjeoskog koncerta(trenutno se ne mogu setiti nijednog drugog izraza koji
Na kraju je onako mator ko biblija klekao na binu, skinuo sheshir,i zahvalio se publici sa sklopljenim dlanovima.

Hteo sam da ti zamerim pre koncerta, a sada ti zameram definitivno. Da si me zvao, isao bih i ja. Ionako sam se neckao, trebao mi je samo poziv prijatelja, kojih ocigledno vise nemam u ovom gradu. :mafijas:

Hteo sam da ti zamerim pre koncerta, a sada ti zameram definitivno. Da si me zvao, isao bih i ja. Ionako sam se neckao, trebao mi je samo poziv prijatelja, kojih ocigledno vise nemam u ovom gradu. :mafijas:

Ah prijatelju moj neodlucni...
I ja sam se neckao(svinjski grip,malo dete u kuci...), no u zadnji cas je presudio moj burazer koji je kupio dve karte i stavio me pred svrshen cin.
Sada ne mogu poverovati da umalo nisam propustio takav dogadjaj zbog nekog iracionalnog razloga kao shto je svinjski grip(129 obolelih u Srbiji,dakle shansa da ga dobijem u ovom trenutku je manja nego da vec bolujem od raka na guzici)
No, ne placi, kada se budeo videli prepricacu ti ceo koncert uz napevavanje numera:per:

I ja sam se neckao(svinjski grip,malo dete u kuci...), no u zadnji cas je presudio moj burazer koji je kupio dve karte i stavio me pred svrshen cin.
Sada ne mogu poverovati da umalo nisam propustio takav dogadjaj zbog nekog iracionalnog razloga kao shto je svinjski grip(129 obolelih u Srbiji,dakle shansa da ga dobijem u ovom trenutku je manja nego da vec bolujem od raka na guzici)
No, ne placi, kada se budeo videli prepricacu ti ceo koncert uz napevavanje numera:per:

O, ne. :rida:

Jos da vidim to napevavanje (predivan glagol) pa mogu da mirno umrem...

Ovo "napevavanje" me podseqa na dane kada se Zhare nosio glupom mishlju da od njega mozhe da postane pevach :rotf:
Bili smo u srednjoj kada se iz petnih zhila trudio da nam dokazhe
kako stalnim vezhbanjem mozhe da dostigne operski visoki C, ali u stilu Gilana :think:

Vezhbao je predano.. chak i kada smo igrali kosharku iza zgrade :rida:

Srchano smo se smejali njegovim kricima:hahaha: dok ga je komshiluk u Mikronaselju zhalio :sad2:

• jedenje samo dva (solidna) obroka dnevno - ujutro i oko 6pm, i samo salate i voqe izmedju obroka
• Nishta sheqer i sheqerni artikli
• Nishta masno. Meso samo krtina. Suxhuke, masne sireve i slichne prehrambene bakanalije sam (teshka srca) batalio.
• nikad ne jedenje za "utehu" npr. kad me ufati nervoza, pogotovu naveche
• pijenje dosta H2O
• hedonizam u razumnim merama je dobar i za dushu i za telo :pivce:
• i najvazhnije - ni po koju cenu ne gubiti apetit za zaj*ebanciju.

Da li je to chovek koga sam poznavao :think: :hahaha::hahaha::hahaha:

Radijator? Ringle? Ma jok bre .. to samo senka tako pala na sliku.
Teretane? Nikad u teretanu krochio nisam. Napravim kuqi po koji sklek i pregib. Ponekad.

A kilazhu evo kako sam skinuo:
• jedenje samo dva (solidna) obroka dnevno - ujutro i oko 6pm, i samo salate i voqe izmedju obroka
• Nishta sheqer i sheqerni artikli
• Nishta masno. Meso samo krtina. Suxhuke, masne sireve i slichne prehrambene bakanalije sam (teshka srca) batalio.
• nikad ne jedenje za "utehu" npr. kad me ufati nervoza, pogotovu naveche
• pijenje dosta H2O
• hedonizam u razumnim merama je dobar i za dushu i za telo :pivce:
• i najvazhnije - ni po koju cenu ne gubiti apetit za zaj*ebanciju.

Jes li primetio da ljudima koji su stalno mrgudni (kritichari) da im krajevi ustiju natezhu nanizhe, kao "U" naopachke.
Te kako stare sve vishe i vishe liche na buldoge, kako po faci tako i fizichki. Permanentna promena.
Sve sve, ama buldog faca to nikako :thumbdown:

ej Ziggy da neqesh da postanesh isposnik mozhda?
Grehe da okajesh mozhda?
Jesi li probao dimljeno pile,ili si i to zabranio sebi mozhda?
Kad dodjesh ne zheljenu kilazhu skini josh koje pa onda dodji u PR da nadoknadish propushteno!

....

Bejah i ja na koncertu, o vde u ist anbulu. 3 sata. Izgleda da je resio da umre posle ove turneje, toliko je bio srdacan i darodavan...Glas je malo otisao u bas i uglavnom je recitovao, ali to je ipak Kohen, tako da sve ostalo nije bitno. Da je oduljio jos sat ne bih
imao nista protiv....Jer stalno te drzi misao: to je onaj Kohen kojeg smo slusali kod Suzanne uz kafice i sarajevski Marlborough, dva zivota ranije....
Man's man. Ima par faca na koje sam zeleo da licim, jedan od njih je bio Kohen.

Citam naslov u danasnjoj Politici:

DVA DANA U SKOLI, TRI U KLADIONICI...

Sprema se zakon da kladionice moraju biti dalje od 150 m od skola :hahaha:

Ne mogu tacno da se prisetim koliko je od skole bilo udaljeno ono brdo gde smo odirali
guzice od pokera:think:

Brdo nije bilo udaljeno. Mi smo smatrali da je u sklopu srednješkolske ustanove.
Čak su i pojedini profesori dolazili da nas vide, a neki i da nas odvuku na čas.

Accordo, secas li se ovog momka harmonikasha (pera zver) sa kojim si svirao u "Sirovoj kozhi"
Evo ga sa Smakom 1992 ge.

Pre neki dan smo se videli. Slucajno, ne da se druzimo. Prosao je pored moje radionice i svratio. Ja sam sa Sirovom Kozom zavrsio pre 20 godina. :D A kako ga se ne bih secao kad je bio u prvoj postavci Sirove Koze, zajedno sa mnom. Snimili smo i prvi blues spot na Adi. Pera je uvek bio zver sto se harmonike tice. Bilo je svirki, pogotovo kad smo svirali na Masincu, kada je posle morao neke harmonike da pobaca jer ih je iskrivio ( bio je Difovac, za one koji ne znaju). Ipak, ja sam uvek vise voleo Jocinu svirku, a taj covek i dalje przi sa novom postavkom Sirove Koze i ne prestaje. :super: :hahaha: Pre tri godine bilo je dvadeset godina od postanka S.K. i svirka u Domu Omladine. I mene su pozvali da odsviram dve stvari. Ne moram ni da ti kazem da sam izazvao ovacije svojom fanki blues svirkom. :vatromet:

Poslednja izmena:

Back