accordo
Zainteresovan član
- Poruka
- 326
A pazi ovo
Ne znam zasto, iako je odlican gitarista i inovator cak, uvek mi je nesto smetalo kod njega. Do dan danas nisam uspeo da odgonetnem sta , a osecaj je isti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pazi ovo

Verovatno se radi o dobrom starom letackom solu kojeg sam voleo kod tebe cuti.... Ne moram ni da ti kazem da sam izazvao ovacije svojom fanki blues svirkom.![]()

Pre neki dan smo se videli. Slucajno, ne da se druzimo. Prosao je pored moje radionice i svratio. Ja sam sa Sirovom Kozom zavrsio pre 20 godina.

Malo sam uvredjen, i ja sam pre neki dan bio kod tebe u radnji(onici), pa ne vidim da se na forumu od toga ispredaju legende, kao o ovome Peri....![]()

Verovatno se radi o dobrom starom letackom solu kojeg sam voleo kod tebe cuti.
Prozvan je letacki jer je bio toliko miran i rastegljiv da si uz njega komotno mogao spustiti jedrilicu![]()
Secam se neke melodije kao kroz san i da je sviramo kod Zuce.Jesmo li svirali neku avionsku pjesmu, zapravo?Secam se neke melodije kao kroz san i da je sviramo kod Zuce.
Jesmo li svirali neku avionsku pjesmu, zapravo?Secam se neke melodije kao kroz san i da je sviramo kod Zuce.

"Letacki solo," koliko se bar meni cini, je iz Coca Cole. Od svih sola mi se u dubokom pamcenju urezao Master Blaster u Zaretovoj izvjedvi. Accordo secas li se tog, sto bi se reklo, majci i ocu svih soloa.![]()

Jako Pastorius je bio malo dijete za njega."Letacki solo," koliko se bar meni cini, je iz Coca Cole. Od svih sola mi se u dubokom pamcenju urezao Master Blaster u Zaretovoj izvjedvi. Accordo secas li se tog, sto bi se reklo, majci i ocu svih soloa.![]()

Taj nije ni bio tako losh, koliko je bilo soliranje na Kada bi oni znali - na Goliji
Ne bez daljnjeg nije u redu da se oko oca 16-to-mesecne devojcice, korektnog programera i nekadashnjeg basiste ispredaju tako gnusne klevete.![]()
Predajem se. Zbog Sofi, dirnuo si me kao oca odraslih cera, naravno i zbog toga sto si korektan programer ali ponajvise zbog toga sto si bivsi basista. Tu mi se javlja cak neko osecanje srece.
Inace sam se setio jos nekih tvojih solaza. 
"Avionska pjesma"...simpatičan, ali nejasan pojam !? Sećam se, takođe i zvukova iz Žućine super akustične prostorije koji su mi trajno oštetili sluh. Osobito iz njegovih primarnih bubnjeva.

Mislis, plasticnih zelenih stolica? Ili ipak mislis na kasniju fazu, kada je otkinuo i cinele sa igracke majmuna.![]()
. Sreli smo se pre nekoliko meseci. Takodje i sa drlazicem imam dobrih iskustva, u stvari imao sam prilike da par puta budem u krugu gde je razgovarao sa svojim kolegama i tako uspeo da ukradem poneku stvar u vezi snimanja zvuka. Anyway, da ne duzim. Drago mi je da sam ovde. A vama? 
Mislim na komplet ...sa činelama. Dosta dugo ih je koristio, dok se nije dokopao...čini mi se..."Tama" bubnjeva, ali to je već druga priča, u kojoj su mogli učestvovati oni malobrojni preživeli i koji su ostali zdravog sluha.
Sevand, jel Takton bese? Secam se kako smo ih ponosno nosili kad si ih pazario kroz pola Pristine do tebe i svi bili srecni. 
Pozdrav svima posebno onima koje znam iz privatnog zivota kao ZigZag, sevand, drlazic trombon etc. Nadam se da cu se i sa ostalima barem virtelno upoznati. Inace i ja sam neki bivsi roker iz Pristine. Imao sam cast da sa ZigZagom cinim trecinu jednog njegovog slavnog benda krajem 80-ih. Sa sevandom sam isto imao cast da jam-ujem po tezgama ali sam najvise zahvalan sto je uvek bio da spreman da nama klincima posudi njegovi bubanj. Jes da je nas bubnjar morao levom rukom da drzi jedan timpan da ne padne a sa drugom da lupa, ali ipak. Sreli smo se pre nekoliko meseci. Takodje i sa drlazicem imam dobrih iskustva, u stvari imao sam prilike da par puta budem u krugu gde je razgovarao sa svojim kolegama i tako uspeo da ukradem poneku stvar u vezi snimanja zvuka. Anyway, da ne duzim. Drago mi je da sam ovde. A vama?
![]()

Pozdrav svima posebno onima koje znam iz privatnog zivota kao ZigZag, sevand, drlazic trombon etc. Nadam se da cu se i sa ostalima barem virtelno upoznati. Inace i ja sam neki bivsi roker iz Pristine. Imao sam cast da sa ZigZagom cinim trecinu jednog njegovog slavnog benda krajem 80-ih. Sa sevandom sam isto imao cast da jam-ujem po tezgama ali sam najvise zahvalan sto je uvek bio da spreman da nama klincima posudi njegovi bubanj. Jes da je nas bubnjar morao levom rukom da drzi jedan timpan da ne padne a sa drugom da lupa, ali ipak. Sreli smo se pre nekoliko meseci. Takodje i sa drlazicem imam dobrih iskustva, u stvari imao sam prilike da par puta budem u krugu gde je razgovarao sa svojim kolegama i tako uspeo da ukradem poneku stvar u vezi snimanja zvuka. Anyway, da ne duzim. Drago mi je da sam ovde. A vama?
![]()
Ja sam njim nisam svirao na TAMI. Ali na TAKTONU jesam, ponekad su mi bolje zvucale one zelene plasticne stolice.Sevand, jel Takton bese? Secam se kako smo ih ponosno nosili kad si ih pazario kroz pola Pristine do tebe i svi bili srecni.
![]()

Bog stari
Welcome to the show that never ends my friend

Imao sam cast da sa ZigZagom cinim trecinu jednog njegovog slavnog benda krajem 80-ih.![]()

.
Kaze se "druzhe stari".
Hvala![]()

Zbog reci TRECINU slutim da je u pitanju bio TRIO.
Secam se dva ZIGGijeva neslavna trio projekta:
1.Car Dushan,sa Valjdetom i Saletom, eksperimentalna postava bez bubnja i basa
2.BLUZDIBIDUZ postava sa Kecmanom i Neshom Corom, i njihiv legendarni, predugi, desetominutni nastup na nekoj gitarijadi u B&R.
Takodje,zbog onog KRAJEM 80-IH,slutim da nisi imao udela u ova dva zlocina, pa tim dobrodosao![]()
Inace smatram sebe za validnog svedoka o Ziggijevom diktatorstvu o kojem je bilo ovde reci. Pa ako bude potrebe, tu sam. Inace u to vreme ja sam bio spreman progutati sve jer za mene 17 godisnjaka u to vreme je bilo kao svirati sa Deep Purple.Ne znam zasto, iako je Tocak odlican gitarista i inovator cak, uvek mi je nesto smetalo kod njega. Do dan danas nisam uspeo da odgonetnem sta , a osecaj je isti.![]()

Tony Ball, ja te znam sa foruma b92 (Pristina nekad i sad, Mitrovica nekad i sad) ili tako nesto.Drago mi je da sam ovde. A vama?![]()

Bolje te nasao PG. Znam da ovde ima dosta korisnika sa B92 zato sam i zadrzao isti nick. Citao sam vas ovde i ranije i najzad se registrovah. Nesto je tiho ovih dana ovde. Ne vidim da se przhiTony Ball, ja te znam sa foruma b92 (Pristina nekad i sad, Mitrovica nekad i sad) ili tako nesto.
Dobrodosao. Mi smo podugo ovde i przhi se i dalje....![]()