drlazic
Aktivan član
- Poruka
 - 1.855

Evo i tupsona, radi se ne postizava se, fala vam svima koliko ve ima.
@sevand...poz.................. od dr. family, ljubi bebu... i zhenu... nekoliko puta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i tupsona, radi se ne postizava se, fala vam svima koliko ve ima.
...@Ljudi... Zelim Vam svima vrele "ramazanke" u ogromnim kolicinama...
Prizrenske su mi najukusnije, mislim da jedna pekara, ovde u PR, pravi takve.
Svrati doktore.

Hvala na pozivu, niko od mene ne bi bio sreqniji kada bi to moglo da se realizuje... bolest, godine...
Elem, ja sam kao i svi mi ostali, bio konzument "ramazanki" na vise mesta... nema gde ih nisam jeo...
ali, najjachi utisak na moje prefinjene centre/chula ukusa i mirisa, ostavio je Fahri Beqiri, otac Valtona i Valbona koji je sam mesio testo za "ramazanke" odozgo stavljao kolutove suxhuka, kim i jedno jaje se razbije preko i to nosio u pekaru u JNA, blizu mene...
QUOTE]
Ne Dragodanu fe pekara koja peche samo pitarke, odnesesh suxhuk i to ti je. Ono shto se stavlja na ramazanku nije kim veq je zachin koji zovu Qerret (i guess) Pr Gl bi trebao da zna jer tja zachin se koristi za hleb koji sam jeo u Isambulu, dodushe to je bilo pre 100 god.
Gde li su odlutali moji Prištevci, na godišnje odmore ili kuvaju po gradovima

.. Bazari koje uglavnom drzhe palestinci, shto muslimani shto hrishqani.. arhitektura nepojmljiva.. to treba videti. Svet mili po sokacima i ulicama, sve moguqe rase, stilovi, noshnje, jezici, mushki, zhenski, hermafroditi ..Pozdrav o dobri ljudi sa Krstarice
Eto konachno se vratismo (zhena i ja) posle 3 nedelje muvanja po Bliskom Istoku i oblizhnjim mestima.
Dozhiveh u zhivotu teshke vruqine, ali topionichke temperature koje tamo dozhiveh .. UZZZAZH!
Bez zaj*ebancije, Mrtvo More ne da je mrtvo nego je mrtvo pi*zdu materinu .. i sve oko njega bezzhivotno. Tek sada vidim zashto mu dadoshe tako glupo ime. Padalo mi napamet nedaj bozhe da mi rikne dzip u sred pustinje .. mislim se j*bali smo jezha (mrtvog naravno).
Veqinu vremena smo ipak proveli po malo urbanijim mestima.. Tel Aviv, Nazaret, Betlehem, Jerusalem, Liban City, Aman itd ... Jerusalem je bez daljnjeg najludji grad koji sam ikada video.. Rulja ortodoksnih Jevreja sa upletenim zulufima i bradama kod chuvenog Jerusalemskog zida.. padanje u njishuqi religiozni trans, Tora u facu, mrmljanje i kukanje.. Bazari koje uglavnom drzhe palestinci, shto muslimani shto hrishqani.. arhitektura nepojmljiva.. to treba videti. Svet mili po sokacima i ulicama, sve moguqe rase, stilovi, noshnje, jezici, mushki, zhenski, hermafroditi ..
Jevreji i Arapi se definitivno ne mirishu. Trpe se shto nemaju kud, ali mirisanje nishta.
Ako je iko video Berlinski zid pre rushenja 89, tek da vam kazhem da je isti qerek deca u poredjenju sa zidom koji su Izraelci podigli u svrsi ogradjivanja od Arapskih 'hordi' .. visina otprilike petospratne zgrade, duzhina 300 i kusur km ili tu negde .. i uzput nakrali se Palestinske teritorije.. oteli im beljesh sve najbolje komade plodne zemlje i ostavili im uglavnom jalovu pustinju..
Videti taj zid.. to je bogu za plakati .. tuga jedna .. a veq kako tretiraju Palestince na 'granichnim' prelazima, to veq samo haram .. nije za chuditi se shto su Palestinci popi*zdeli .. kad se bune niko ih ne slusha, a kad gadjaju izraelsku vojsku kamenjem (poshto nemaju nishta drugo) svet ih zove divljacima ..
Uglavnom, ako bi se klonili politike i vekovnog sukoba na tom podnozhju te koncentrisali na njihove prirodne lepote, noqne klubove, svirke, plazhe, obichnu raju (prijatni, gostoprimljivi u pi*chku materinu, inteligentni - i jedni i drugi) chovek bi rekao da boljeg mesta za letovanje nema ..
Accordo, vidim vratio si se iz Istre. Mrak .. no kako je bilo? Utisci? Uporedjenje sada i onda (pre YU rata)?
Da se pridruzhim chestitkama svima koji slave Ramazan. Ja i religija to nema veze sa zhivotom, ali shtujem one koji trazhe smisao miroljublja i medjusobnog shtovanja i nelaprdanja chiji bog ima veqe bicepse, te pametniji i zasluzhniji ..
Ti se raspričao, a gde su slike.?
Evo nekih slicica.
Evo nekih slicica.

. No, salu na stranu, uvijek sam verovao da vraga dobije onaj ko ga trazi, te moje kosmopolitsko lice bez  tragova religijskih bora, dapace, jos uvijek lice zabludelog mladca, izazivalo je siroke osmijehe, uglavnom iskrene, ponegdje poslovicne. SVejedno, prvo sto sam uradio kad sam dotakao tlo otoka Paga je da sam kupio Alana Forda i otisao ka hladu masline.Ah,boza li ovo beshe sto piste u Ohridu?
Boza, i to dobra. Ladna, odmah dobiješ bronhitis.
Ahileas, DBF i Accordo, svaka vam cast na prilozenim fotkama!
Kao da sam bio tamo!
Moram jes jednom na odmor u oktobru, puknucu od muke sto sljakam na ovim vrucinama.
Bre,bre...a ja se ubih ovde objasnjavajuci sta je to boza.nemaju pojma.Pricaj bre ,kukuruzno brasno,pa kuvas,te gusto ,bogato proteinima i vitaminima,dobro za zene koje doje,nadolazi im mleko(muskarci ovde jos nisu poceli da doje ali sam siguran da ce i to uskoro da se desi),dzaba sve.Pogotovo ovo zadnje kad im rekoh ,nista im tek nije bilo jasno.
Eh boza...no eto mene u petak u Srbiji pa te zovem.Pozdrav i salji jos koju sliku.
Vala PG lepo bese ama ovaj moj odmor kao da ga nije ni bilo. Covek, bre, treba na odmor da ide dva meseca. Sad je petnaest dana malo. Jel kad ga uvati ova "Ogromna Masina" ( "Putnik" , John Twelve Hawks, nije losa knjiga) samelje ga u roku od dva dana, pa mu se odmor, automatski, pretvori u daleko secanje. Ja recimo imam osecaj kao da sam bio na odmoru pre dve godine, a u trenucima ludila mislim da je to neko drugi bio.Ahileas, DBF i Accordo, svaka vam cast na prilozenim fotkama!
Kao da sam bio tamo!
Moram jes jednom na odmor u oktobru, puknucu od muke sto sljakam na ovim vrucinama.