ПОНИШТАВАЊЕ ИЗБОРА

Nikolic ja za mene sitna riba pljuckavica....

'ajde što je za tebe ali za veliku većinu ovog naroda isto, što je i dokazano ovim izborima.

lajali su na sva usta o milionima pristalica , a koliko dobiše ?

Bednih 12 % od još bednijih im sledbenika...ako i to nisu nekako falsifikovali , meni deluje premnogo i kad se uračunaju svi alavi polumozgaški članovi sa bližom i daljom rodbinom, švalerkama , švalerima, šurnjajama itd.

Ljudi glasovi se ne kradu na birackim mestima dodavanjem listica ili bacanjem istih u kontejner, vec u Republickoj izbornoj komisiji. Zato mi cela prica i deluje smesno. I ako vec tvrdi Toma diploma da ima dokaze za kradju sto se izbori ne ponistavaju? Cheda lepo savio tabak pa ce biti ponovljeno glasanje na nekim birackim mestima.
Ponistenja izbora nece biti, Tadic dobija u drugom krugu i cao.

Ajde molim te, kao da se izbori organizuju po prvi put, pa je opozicija naivna i lako je pokrasti :roll:
Pa koji su moy svih ovih godina u politici, ako nisu uspeli ili hteli da stvore takav sistem u kome nije moguce pokrasti pola miliona glasova ???????

Licno mislim da to nije istina, bar ne u toj meri
Ali, ako imaju dokaze, neka izadju u javnost umesto da sviraju djoci za male pare ovakvim ispraznim saopstenjima
Pa ako zaista ima dokaza da je neko ko je mrtav ili ne postji, upisan kao da je glasao....znaju se dalji koraci

Radi se o tome da je pre 4 godine Tadić zajedno sa svojim koalicionim partnerima zaista imao veliku podršku u narodu i zbog toga nije morao da krade na veliko, ali danas kad je očigledno da je država dovedena do propasti a narod do prosjačkog štapa i kada svi vide da od bajke o Evropskoj uniji nema leba, sada kada tadića podržava samo mala šačica ljudi, sada je tadić bio prinuđen da ukrade na veliko, jer mu je to bio jedini način da ostane na vlasti. To je za njega i ostatak DS kriminalne bande bilo pitanje biti ili ne biti.

Radi se o tome da je pre 4 godine Tadić zajedno sa svojim koalicionim partnerima zaista imao veliku podršku u narodu i zbog toga nije morao da krade na veliko, ali danas kad je očigledno da je država dovedena do propasti a narod do prosjačkog štapa i kada svi vide da od bajke o Evropskoj uniji nema leba, sada kada tadića podržava samo mala šačica ljudi, sada je tadić bio prinuđen da ukrade na veliko, jer mu je to bio jedini način da ostane na vlasti. To je za njega i ostatak DS kriminalne bande bilo pitanje biti ili ne biti.

A ko je po vama realno trebalo da pobedi na ovim izborima ...ko je imao najviše pristalica-glasača i trebalo da bude pobednik ?

Realno ako može bez stranačke ostrašćenosti ?

Dobro, pretpostavimo da je ukrao, jer mnogima zaista nije jasno kako je DS mogao da dobije i toliko glasova pored ovako lose ekonomske situacije
Zasto bi to bilo tesko dokazati, ako na svakom birackom mestu ljudi iz nekoliko partija prebroje glasove, potpisu zapisnik i onda to ide u RIK
Ako se zapisnici o broju glasova sa birackih mesta i iz RIK-a u necemu ozbiljno razlikuju, to je valjda lako dokazati
Ne moze zapisnik sa birackog mesta broj xy0123 da kaze kako je 452 ljudi glasalo za DS, a da RIK naknadno ustanovi da je na istom tom mestu za DS glasalo 14522 ljudi
I ako ustanovi, to opet povlaci nekakav zapisnik o brojanju, pa neke ljude koji su ga potpisali i tako dalje i tako dalje

scaled.php

Znam da je RIK prihvatio prigovore LDP-a na regularnost izbora i da ce oni na nekim birackim mestima biti ponovljeni, ali nece to nista sustinski promeniti.

A mene jeste iznenadilo sto je Cheda propao u BG.

Zašto je to iznenađenje ?

Koliko Čedinih pristalica znate u realnom životu, ne liberalnih ideja uopšteno već direktno LDP-a na čijem čelu jeste Jovanović ?

Ja znam samo jednog čoveka , ložača iz obližnjeg naselja koji je blago retardiran iako sa pravom glasa i jedino on se hvali da će/je glasao za Čedu , a znam zaista puno ljudi iz raznih miljea.

Znam da je RIK prihvatio prigovore LDP-a na regularnost izbora i da ce oni na nekim birackim mestima biti ponovljeni, ali nece to nista sustinski promeniti.

A mene jeste iznenadilo sto je Cheda propao u BG.

15 bir. mesta X 140 DS-ovih glasača = 2100
poklon DS-a LDP-u.

A, da ima i toga. Svi znate da se moglo SMS-om proveriti da li si na biračkom spisku ili ne.
Dobiješ pozitivan odgovor sa tačno naznačenim brojem biračkog mesta,
dođeš do njega a ono negde usput si ispala sa njega, nema te.
Ovog puta SMS-om ponovo proveriš i ...

Poslednja izmena:
Dobro, pretpostavimo da je ukrao, jer mnogima zaista nije jasno kako je DS mogao da dobije i toliko glasova pored ovako lose ekonomske situacije
Zasto bi to bilo tesko dokazati, ako na svakom birackom mestu ljudi iz nekoliko partija prebroje glasove, potpisu zapisnik i onda to ide u RIK
Ako se zapisnici o broju glasova sa birackih mesta i iz RIK-a u necemu ozbiljno razlikuju, to je valjda lako dokazati
Ne moze zapisnik sa birackog mesta broj xy0123 da kaze kako je 452 ljudi glasalo za DS, a da RIK naknadno ustanovi da je na istom tom mestu za DS glasalo 14522 ljudi
I ako ustanovi, to opet povlaci nekakav zapisnik o brojanju, pa neke ljude koji su ga potpisali i tako dalje i tako dalje

Chedoslav dokazao da ga pokrali :mrgreen:
Salu na stranu, ovo jeste tacno samo to neko mora da presavije tabak i to da uradi.

A ko je po vama realno trebalo da pobedi na ovim izborima ...ko je imao najviše pristalica-glasača i trebalo da bude pobednik ?

Realno ako može bez stranačke ostrašćenosti ?

Реално, мислим да је Николић имао највише присталица-гласача и он, не само да је требало, већ и јесте победник на изборима. Добио је највише места у парламенту.
Ма колико жути проглашавали своју победу.

Chedoslav dokazao da ga pokrali :mrgreen:
Salu na stranu, ovo jeste tacno samo to neko mora da presavije tabak i to da uradi.

Pa o tome pricamo
Svaka veca opoziciona stranka pokrila je svojim predstavnicima skoro sva biracka mesta i moze lako da uporedi svoje podatke, sa onim sto objavljuje RIK
Matematika je jos uvek egzaktna nauka, zna se izborni sistem, znaju se pravila i tacno se zna koliko moze biti procentualno odstupanje u odnosu na podatke koje stranka ima sa birackih mesta
Postoje i zapisnici o tome koliiko je ljudi glasalo na svakom mestu i ko su ti ljudi.
Sigurno postoji neki registar umrlih. Moze se desiti da u biracki spisak budu upisani i umrli, jer nase baze su neazurne i ne ukrstaju se, ali ne moze se desiti da je umrlo lice glasalo :eek: i da je to evidentirano
Ako sve to znaju, kako to ne mogu relativno lako da dokazu
Zato lepo neka podnesu tuzbe, a javnosti neka stave na uvid svoja tacna saznanja
A ne ovako, pausalno i kao da su retardi koji su juce usli u politicki zivot i izbore, pa ih je zla vlast naivne pokrala, a oni se nisu mogli setiti kako

Back