- Poruka
- 1.456
Nikolic ja za mene sitna riba pljuckavica....
A za Tomu i za sve nas ti si:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cheda je neocekivano ispusio u Bg i to nista ne moze PREOKRENUTI![]()
Ajde molim te, kao da se izbori organizuju po prvi put, pa je opozicija naivna i lako je pokrasti
Pa koji su moy svih ovih godina u politici, ako nisu uspeli ili hteli da stvore takav sistem u kome nije moguce pokrasti pola miliona glasova ???????
Licno mislim da to nije istina, bar ne u toj meri
Ali, ako imaju dokaze, neka izadju u javnost umesto da sviraju djoci za male pare ovakvim ispraznim saopstenjima
Pa ako zaista ima dokaza da je neko ko je mrtav ili ne postji, upisan kao da je glasao....znaju se dalji koraci
Volela bih da se na forumu, po ovom pitanju, oglasiš posle 13. maja tekuće godine.
Radi se o tome da je pre 4 godine Tadić zajedno sa svojim koalicionim partnerima zaista imao veliku podršku u narodu i zbog toga nije morao da krade na veliko, ali danas kad je očigledno da je država dovedena do propasti a narod do prosjačkog štapa i kada svi vide da od bajke o Evropskoj uniji nema leba, sada kada tadića podržava samo mala šačica ljudi, sada je tadić bio prinuđen da ukrade na veliko, jer mu je to bio jedini način da ostane na vlasti. To je za njega i ostatak DS kriminalne bande bilo pitanje biti ili ne biti.
(pretpostavljam da je Dacic ucenivao krimose da za njega glasaju, drugacije je nemoguce objasniti njegove procente..)
Znam da je RIK prihvatio prigovore LDP-a na regularnost izbora i da ce oni na nekim birackim mestima biti ponovljeni, ali nece to nista sustinski promeniti.
A mene jeste iznenadilo sto je Cheda propao u BG.
Znam da je RIK prihvatio prigovore LDP-a na regularnost izbora i da ce oni na nekim birackim mestima biti ponovljeni, ali nece to nista sustinski promeniti.
A mene jeste iznenadilo sto je Cheda propao u BG.
A ko je po vama realno trebalo da pobedi na ovim izborima ...ko je imao najviše pristalica-glasača i trebalo da bude pobednik ?
Realno ako može bez stranačke ostrašćenosti ?

Ne ide u RIK, prvo ide u opštinske izborne komisije, a potom dalje.Zasto bi to bilo tesko dokazati, ako na svakom birackom mestu ljudi iz nekoliko partija prebroje glasove, potpisu zapisnik i onda to ide u RIK
Dobro, pretpostavimo da je ukrao, jer mnogima zaista nije jasno kako je DS mogao da dobije i toliko glasova pored ovako lose ekonomske situacije
Zasto bi to bilo tesko dokazati, ako na svakom birackom mestu ljudi iz nekoliko partija prebroje glasove, potpisu zapisnik i onda to ide u RIK
Ako se zapisnici o broju glasova sa birackih mesta i iz RIK-a u necemu ozbiljno razlikuju, to je valjda lako dokazati
Ne moze zapisnik sa birackog mesta broj xy0123 da kaze kako je 452 ljudi glasalo za DS, a da RIK naknadno ustanovi da je na istom tom mestu za DS glasalo 14522 ljudi
I ako ustanovi, to opet povlaci nekakav zapisnik o brojanju, pa neke ljude koji su ga potpisali i tako dalje i tako dalje
A ko je po vama realno trebalo da pobedi na ovim izborima ...ko je imao najviše pristalica-glasača i trebalo da bude pobednik ?
Realno ako može bez stranačke ostrašćenosti ?
Chedoslav dokazao da ga pokrali![]()
Salu na stranu, ovo jeste tacno samo to neko mora da presavije tabak i to da uradi.
i da je to evidentiranoЕ стварно ... а шта Путин каже на ово?