Pomozite oko imena za decaka!!!

• Začetnik teme Začetnik teme NovaMama
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iako znam da ces odluciti sama od navedenih su mi lepa Lazar i Pavle. Jedno je potkrepljeno istorijom drugo verom. Mozda Vukasin ili Petar ali razmisli o nekom lepom imenu koje ima dobru pozadinu i razlog. Najbitnije u celoj prici mislim da je da se ime decaku slaze uz prezime, da bude zvucno. I bilo bi lepo da bude Srpsko ne mnogo starinsko i nikako neko moderno. Nek ti je sin ziv i zdrav ma kakvo ime da mu das i nek ga sreca uvek prati.

NovaMama:
Dragi roditelji, pomozite mi. Bila sam ubedjena da zelim da mi se sin zove Pavle, ali kako vreme prolazi, sve vise se dvoumim. Valjda smo mi trudnice musicave, kako moja mama kaze.
Ajde sad, glasanje, molim!!!
1. Pavle
2. Filip
3. Andreja
4. Andrej (ruska varijanta)
5. Vasil
6. Vojin
7. Lazar

Ako imate jos neke predloge za muska imena, slobodno ih napisite, samo da ne budu Luka, Uros, Nemanja, Stefan, i ostala koja se bas sad cesto daju

Hej!!! :x Ja sam jedinstven sto mu gromova!!! :P

Niste zakasnili, jos cekamo na bebu. Ako se do kraja nedelje ne rodi, idem na veztacko izazivanje porodjaja. Sta mogu kad se ulenjio (sta cete, crnogorski geni!) Javicu vam koje smo ime odabrali i mnogo vam hvala na predlozima. Stavila sam celu diskusiju u RAdosnicu!

NovaMama:
Dragi roditelji, pomozite mi. Bila sam ubedjena da zelim da mi se sin zove Pavle, ali kako vreme prolazi, sve vise se dvoumim. Valjda smo mi trudnice musicave, kako moja mama kaze.
1. Pavle
2. Filip
3. Andreja
5. Vasil
6. Vojin
7. Lazar

Ako imate jos neke predloge za muska imena, slobodno ih napisite, samo da ne budu Luka, Uros, Nemanja, Stefan, i ostala koja se bas sad cesto daju

Ja sam mom sinu dala ime Filip.Posto ne znam kako se prezivas,bar za mene to ima veze kakvo je ime uz prezime,onda glasam za Filip i Andrej-rusko

NovaMama:
1. Pavle
2. Filip
3. Andreja
5. Vasil
6. Vojin
7. Lazar

moj sestric se zove Filip pa glasam za to ime... :D

Back