K
Kupoholicarka
Gost
Anonymous:pa da li se ova mama napokon odlucila koje ime da da????proslo je dosta vremena od porodjaja!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nadam se da nisam zakasnila
:shock: ANDREJ

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:pa da li se ova mama napokon odlucila koje ime da da????proslo je dosta vremena od porodjaja!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock: 

NovaMama:Dragi roditelji, pomozite mi. Bila sam ubedjena da zelim da mi se sin zove Pavle, ali kako vreme prolazi, sve vise se dvoumim. Valjda smo mi trudnice musicave, kako moja mama kaze.
Ajde sad, glasanje, molim!!!
1. Pavle
2. Filip
3. Andreja
4. Andrej (ruska varijanta)
5. Vasil
6. Vojin
7. Lazar
Ako imate jos neke predloge za muska imena, slobodno ih napisite, samo da ne budu Luka, Uros, Nemanja, Stefan, i ostala koja se bas sad cesto daju

NovaMama:Dragi roditelji, pomozite mi. Bila sam ubedjena da zelim da mi se sin zove Pavle, ali kako vreme prolazi, sve vise se dvoumim. Valjda smo mi trudnice musicave, kako moja mama kaze.
1. Pavle
2. Filip
3. Andreja
5. Vasil
6. Vojin
7. Lazar
Ako imate jos neke predloge za muska imena, slobodno ih napisite, samo da ne budu Luka, Uros, Nemanja, Stefan, i ostala koja se bas sad cesto daju

moj sestric se zove Filip pa glasam za to ime...NovaMama:Dragi roditelji, pomozite mi. Bila sam ubedjena da zelim da mi se sin zove Pavle, ali kako vreme prolazi, sve vise se dvoumim. Valjda smo mi trudnice musicave, kako moja mama kaze.
1. Pavle
2. Filip
3. Andreja
5. Vasil
6. Vojin
7. Lazar

CIKLON B:EVE TI PAR SUMADIJSKIH
MILOMIR
MIROSLAV
MILIVOJE
MILISAV
SRBOLJUB
SRBOJE
BOGOLJUB
RADIVOJE
MILIVOJE
MILADIN
RATISLAV