Gost 302004
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Hvala na komplimentu, u tome i jeste stvar volim pustenu kosu ,ali mi gustina bukvalno pokrije lice koliko god ja sklanjao. Inace imam 20. godina. Obozavam dugu kosu
.
- - - - - - - - - -
Meni je jednom frizerka stanjila i zbog toga mi do vrata od temena puca dlaka jer je tu slomljena od tanjenja ,zato mi i zatalasa kosa ,a sisam svakih mesec -dva.Zato sam pitao ima li neka fora umesto stanjivanja.
Ne postoji ništa drugo osim tanjenja ili proređivanja kose. Ti si još dečak i sigurno si je godinama puštao da dobiješ ovu dužinu

Tebi i ovo lepo stoji, ali razumem da ti pravi problem. Devojkama je lakše, tu su gumice, šnalice..Moja ti je preporuka da malo proguglaš o svojim muzičkim idolima koji imaju dugu kosu, da obratiš pažnju kako su oni ošišani i da se sa tom idejom obratiš frizru. Čak i kad deluju nemarno i zapušteno, buntovno i razbarušeno, oni su savršeno ošišani i stilizovani.Zapamti, nema lepe kose bez pravog održavanja, a to podrazumeva pre svega dobro ošišanu kosu.Da bi kosa stajala kako treba, da ti ne pada u lice koristi penu za kosu ,nemoj gel,on lepi kosu,a mnogi muškarci ga baš vole.Čak i kad treba da deluje prirodno i neobavezno kao kod tebe, pravo šišanje će joj dati ono što treba.