Amorall
Zainteresovan član
- Poruka
- 194
Izgledam mladoliko jos sa kosom kao da mi je 16. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram da budem fina ovde na temi ovog deteta
a vec dva puta sam se ujela za jezik![]()
znas kako, njima je u pravilu teze da puste kosu i da to na nesto lichi
i onda dodju zrele godine pa mnogi ocelave...strasne su to stvari...
ja sam dugu, al bas dugu, kosu imala od srednje do prije par god
onda sam odsjekla, smorila se od tezine kose i cinjenice da je uglavnom bila vezana
sad je opet pustam i muka je to, zaboravih kako izgleda : )))
Meni se ne talasa,sasvim je ok.extra, samo se sada talasa tamo gde je tanjena
Meni radi i sa trimerom i sa makazama i nista mi ne fali,evo skoro sam tanjila i ima materijala da jos tanjim.heh...tis zensko...lako je tebi...
mada, mene kad je jedared frizerka dofatila sa onim alatom iz pakla...tirimer, missim da se tako vabi
tri su mi godine, bukvalno, trebale da kosa dodje sebi
to sranje isjece dlake bukvalno na pola, po duzini, pa onda mjesecima izgledas ko kreten
a kosa se vise lomi i brze ispucaju vrhovi
to je uzas zivi
sad prvo kazem da sklone lijepo sve trimere
i da cu zaklat zubima budalu koja mi si tim pridje
ljubazno, naravno![]()
Losa frizerka je u pitanju.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ti imas iskustvo
mene je jednom olindrala da mi je doslo da je prebijem na licu mesta
od tada kad neko uzme trimer i kaze samo da ti uoblicim krajeve - ujedam za ruku!
Menjaj frizerku!A ove sto te vuku da se sisas na keca ne slusaj nek se oni sisaju pusti ih ti iskuliraj!Hvala na komplimentu, u tome i jeste stvar volim pustenu kosu ,ali mi gustina bukvalno pokrije lice koliko god ja sklanjao. Inace imam 20. godina. Obozavam dugu kosu
.
- - - - - - - - - -
Meni je jednom frizerka stanjila i zbog toga mi do vrata od temena puca dlaka jer je tu slomljena od tanjenja ,zato mi i zatalasa kosa ,a sisam svakih mesec -dva.Zato sam pitao ima li neka fora umesto stanjivanja.
Ima okruglo lice sa kratkom bi mu bilo kao lopta.sto bre patio i cekao?
ja bi to osisala i da ti se lice potpuno otvori i duh oslobodi!
kosa sputava
mene su citavo detinjstvo sisali kratko, sad je pustam za svoju dusu
al bi njemu stajala mnogo lepo kratka
onako bas ;aha:
Ako je to pravilo tako ja sam donekle izgleda uspeo,a sto se tice vrtica mozda budem i embrion jer hocu pustim do dupeta
.
- - - - - - - - - -
Ma kakav kec crninema nista od toga .
![]()
Ima okruglo lice sa kratkom bi mu bilo kao lopta.
Preporucujem istosad ces i dupe da sakrijes
- - - - - - - - - -
jesi ti skuvala rucak danas?
idi vidi da ti ne pokipi nesto na sporetu
kome se svidim onda sam mu se stvarno svideo i to je to , nisam ja zensko da mi neko gleda zadnjicu ,mada ne znam kako kod vas zena to funkcionise
.
mi se uzasavamo muskih zadnjica![]()
Imam problem (mozda kasnije i ne) sa veoma gustom kosom. Naime ne znam sta da radim da bih je malo smanjio, a da je stanjim ne zelim jer ce biti unistena. Sada je duza nego na ovim slikama dole i tesko mi je da pustim normalno kosu kako bih napravio frizuru koja nece izgledati pregusto i predebelo. Ima li neko drugo resenje osim stanjivanja ? PS. feniranje i peglanje ne ide mi bas u prilog (samo svecano).Pogledajte prilog 296218Pogledajte prilog 296219Pogledajte prilog 296220
kosu ne diraj, samo je osisaj![]()
jok.
nema nishta ljepshe od mushkarca sa kosurachom
to je slika ljepota za oko
ako je osisa lichit tje na ribatju chetku
e ja isto tako smorih se sad se sisam na celavo
nikad nisam imo ribu s kosom,de sad miroslav![]()
Imam problem (mozda kasnije i ne) sa veoma gustom kosom. Naime ne znam sta da radim da bih je malo smanjio, a da je stanjim ne zelim jer ce biti unistena. Sada je duza nego na ovim slikama dole i tesko mi je da pustim normalno kosu kako bih napravio frizuru koja nece izgledati pregusto i predebelo. Ima li neko drugo resenje osim stanjivanja ? PS. feniranje i peglanje ne ide mi bas u prilog (samo svecano).Pogledajte prilog 296218Pogledajte prilog 296219Pogledajte prilog 296220