Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da uradim snapshoot?
Andjele...kako to da uradim?
Symantec ti jede mashinu ...![]()
Deinstaliraj Advanced System Care ...mene je on ebao ranije a poneki ima i Virus
Kod mene samo 23 procesa rade na PC-u sa 220 MB Memorije koju trosi ...Full instaliran !![]()
Koristim windows firewall, ali tek od pre par dana, tek posto je prob vec nastao, a pre toga nisam koristio firewall. AV je Symantec Endpoint Protection...tako pise
Hajde da probamo sistem restore:
Otvori START, SYSTEM TOOLS, SYSTEM RESTORE pa RESTORE MY COMPUTER TO AN EARLIER TIME
Odaberi tacku tj.neki bilo koji datum PRE nego sto je problem nastao,moze i od pre mesec dana ili vise cini mi se i idi na NEXT i restartovace se verovatno i javi da li i dalje postoji problem.
system restore ne radi, tj moze da vrati samo 5-6 dana, a to nije dovoljno...
Reinstaliraj Tendin drajvere sa diska koji si dobio,prvo ih deinstaliraj,pa restartuj i opet ih instaliraj.
Ako ni to ne pomaze probaj da ih apdejtujes na noviju verziju.
Iskljuci windows firewall,i i deinstaliraj i symantec enpoint protection,NIS 2011 je mnogo laksi za sistem i mnogo bolje resenje.
Deinstalirao sam drajvere i dok ih nije bilo komp je radio savrseno. Cim sam ponovo instalirao ponovo i problem.
1.)Da li da kupim drugi wireless adapter jer mi je to lakse nego reinstalacija?
2.)Kako je moguce da imam virus a zastitni programi ga ne vide, i sve sto sam pokusao u pronalazenju istih bilo je bezuspesno?
3.)Zasto bi Norton bio krivac kad imam jos jedan komp koji ima isti problem sa ovim Tenda wirelessom a u njemu je besplatni Avast ili AVG ne secam se jer ga ne koristim zbog istih problema.
Napominjem da sam na oba kompa ovaj uredjaj koristio mesecima mozda i godinu do pocetka problema