Oggy
Domaćin
- Poruka
- 3.722
Da, samo jedna mala sitnica- a to je da moras da budes administrator
Ako vec jesi imas control panel pa tamo radi mnogo je lakse...
Ako vec jesi imas control panel pa tamo radi mnogo je lakse...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ako si ulogovan kao administrator...ovako nema sanse
Jel,jeste li vas dvojica proverili to o cemu govorite? Zox,marko47...??
Da li je ovo pitanje ili konstatacija. Ako je pitanje odgovor je DA, ako je konstatacija onda nista.Postoji način da se hardverski resetuje BIOS. Ne mislim samo na puko vađenje baterije, već pomoću nekog od jumpera na ploči.
To što je Zox napisao pali, ali ako nije podešen admin. password u OS (pametni ljudi ga unesu kada podižu OS) - prc!
Kao sto je gore citiran ZOX, samo ako administrator nema sifru, a onda mozes i jednostavnije a to je da kliknes na administratora(u safe mod logovanju)Upalish komp... (ukljucish )
F8 ... Safe mod with command promt
odradish ono sta sam napisao ... i to jeto
Sad sam proverioPOzzz ..
...Powered by Jasha
....samo ako administrator nema sifru, a onda mozes i jednostavnije a to je da kliknes na administratora(u safe mod logovanju)
Dva posta iznad...Kad Ukljucis Komp I kad treba da kucas Sifru Pretisnes alt+ctrl+delete
udjes kao administrator
Start>run>cmd
Kucas
Net user (kucas ime accounta) pa stavis *
Onda pise Enter New Password ti samo pretisnes enter i nista ne kucas i skinuta sifra ili promenis sifru![]()
Drug mi je zaboravio Windows XP logon password. Postoji li neki nacin da zaobidjem taj password, ili da ga provalim nekako.
Ovakav komentar garantovano nikome ne koristi , jer ko ima zaključan sopstveni nalog taj ima u 99 % slučajeva i administratorski nalog zaključan (ili je totalni debil oko računara) i ugašen guest nalog tako da pomoći poput onoga "Virtualnog Franka" sa youteba-a zaebite maloAjd' ko ne zna xD
Udjite kao admin u safe mod i onda sklonite password![]()
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\WPAEvents
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
Hmmmmm.....Hvala mnogo...sutra cu ovo da probam(mislim ne ja...)...razumeo sam te do onoga da otvorim karticu OOBETimer i dalje te nisam razumeo...koje 2 vrednosti?Драги Дупонт,
Постоји више начина како да заобићеш такве препреке, од коришћења неких програма са пакерима до скрипти са унатенден инф инсталацијама.
Једна од бржих решења која у овоме примеру могу да ти помогну јесте мењање неких параметара унутар базе.
Уколико се будеш држао онога што ти напишем степен опасности да нешто забрљаш биће 0 %.
Kod:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\WPAEvents
Отвори картицу OOBETimer, унутар ње обриши минимум две вредности.
Након тога затвори регистри базу, имај у виду да све вредности које уносиш унутар регистри базе се врше моментално тако да два пута гледај оно што радиш унутар ње.
Покрени командну линију и унутар ње унеси следћу команду:
Извршавањем ове команде покрећеш активацију чаробњака за активацију система. Изабери телефонску активацију, након тога изабери опцију променити активациони кључ. Унеси свој нови валидни кључ и након тога рестартуј свој рачунар, без обзира што у неким чланковима на микрософт сајту говоре да нема потребе да се ресетује. Ипак нека сетовања која долазе са сервис пековима могу да представљају проблеме са активацијом. Један из искуства савет.Kod:%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a