POMOC - Zaboravio sam XP logon password

• Začetnik teme Začetnik teme dragan_22
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Dupont

Ključ za XP Home neće važiti za XP Pro (bar koliko je meni poznato). A što se tiče updates-a, mislio sam da smo na nekim od ranijih tema to apsolvirali... ili ne?!
smiley_emoticons_wink.gif

Ma bilo je na onoj jednoj temi o legalnom i nelegalnom Windowsu (tako nešto).
Updates-i normalno furaju.
smiley_emoticons_wink.gif
Ma ja samo hocu coveku da dam Kljuc i da bude legalan...pazi nista divlje...pa su oni iz Microsoft-Srbija meni rekli ovako: moze da se aktivira ako je ista verzija Windows-a...a posto taj "neko" ima XP pro(kao i 99% korisnika u Srbiji) a ja imam Originalni(sa kljucem) CD XP Home na nemackom(a on ne zna Nemacki) ja bih nekako to da uradim al ne znam kako....znaci da nadjem nekog ko ima XP Home na engleskom i to sa opcijom za aktivaciju ili nekako drugacije da to sredim....al ne znam kako????Isto tako raspitivao sam se za interfejs ali imaju samo sa engleskog na srpski a ne i sa nemackog....tako da stvarno ne znam sta da radim...jer taj "neko" ne bi instalirao XP na nemackom vec na Engleskom ili Srpskom!
Dali si me(i ostali) sad razumeli?

Da, upravu si, može na način kao što je rekao @radakovic.Ali mislim da kada otključa Admin nalog neće vidjeti sve u svom nalogu....
Кад провали шифру Админ налогу, онда може да ради шта хоће - да се улогује као Админ, или да свом налогу додели Админ права.

Back