Ma samo da znam sta jeste, a sta nije - onda mi ni ne treba policija- moze I bez njih da se resi..all kao sto rekoh, laik sam u vezi toga- I sto se telefona tice a I os ta lo.. I sigurna sam da nesto radi, a sigurna sam I da pokusava I da me napravi paranoidom..znaci sta je sad stvarno, a sta je zajeb da bi ljudi mislli kao DarkMoon i Mario pitanje je sad. I sad ne znam sta da kazem da se ne ispalim- zamisli kazem 'mozda ima nesto u onoj rupi,koje su maltene preko noci nastale..da se na to primim..a on mozda namerno ostetio materijal is koga moze da se oslobodi asbest.pa ne nadju kameru ( koje sigurno negde iima)..jer sva ta ostecenja su na spustenom plafonu, oko prozora..donosio mi 'na poklon' ogromne saksije ( isto mogu da imaju asbest- zakacio preko roletni one teske zavese od kojih se teze luftira...znam da ne treba konsuktovati cika Googla, ali dobila sam neku iritaciju , kaslkucanje I dodjem do stranice ( sto mi nije trebalo

) da takva ostecenja I ti 'pokloni' mogu da budu opasni po zdravlje).
Sad ce DarkMoon da mi tek dijagnozu da.

Ali razumem potpuno, jer se cesce desava da neko paranoise, nego da je ex toliki hater I napravi hobi od ovoga- da spijunira, zajebava, truje gra igrice I uziva u tome..daj Boze da sam se utripovala ali cinjenice su da me preko telefona zajebava ( ko ce drugi? I, da je pravio ostecenja, da je uvek voleo da se qrci pred drugima I da kao poraz vidi ako neko odluci da be zeli vise da mu titra ego ... to zajebavanje eskalira skroz kad sam pocela sa nekim da se vidjam, a on nema poverenja u nikog, nesiguran, trazi paznju - pozitivnu ili negativnu -samo da je paznja...ma necu da olajavam coveka sa kim sam 5 godina zivela, ali iz ove perspektive, ti neki njegovi izlivi mrznje prema ljudima, koje nisam mogla nikad da shvatim, sad imaju jos jaci utisak...