pomoc prijatelja - NS foruma

pa zbog zgodnog instruktora, razume se...:)

Nego, jel zna neko da li je dovoljno da se broj motora u saobraćajnoj slaže brojem na motoru, pa da auto bude legalan, iako je u saobraćajnoj greška u kubikaži motora..mislim možda je greška, a možda je i mućka..:?

Vozilima koja su uvožena iz Belog Mnastira,Vukovara i ostalih delova zapadne Srbije često je smanjivana kubikaž i snaga u kW kako bi se platili manji carina i porez.
Ako te policija zaustavi,a na saobraćajnoj se poklapa br. šasije i motora sa autom,a ti nisi prvi vlasnik u Srbiji ne mogu ti ništa.Nisi ti kriv što je tamo neko pri prvoj registraciji upisao pogrešne podatke o snazi.
Uglavnom to panduri ni ne gledaju! ;)

Vozilima koja su uvožena iz Belog Mnastira,Vukovara i ostalih delova zapadne Srbije često je smanjivana kubikaž i snaga u kW kako bi se platili manji carina i porez.
Ako te policija zaustavi,a na saobraćajnoj se poklapa br. šasije i motora sa autom,a ti nisi prvi vlasnik u Srbiji ne mogu ti ništa.Nisi ti kriv što je tamo neko pri prvoj registraciji upisao pogrešne podatke o snazi.

:shock:
Ajde se saberi .... nije te zaustavila murija...
Iz početka pojasni šta si hteo da kažeš.

Kojom to metodom "prašinjar" na ulici ustanovljava snagu motora ?
El duva u auspuh ? :shock:
:lol:

LOL!!! Nego H.P.Lovecraft je pisac horor prici i tvorac Cthulhu mitosa. Call of cthulhu je najpoznatija prica i mnogim grupama(metal) je koristila kao inspiracija.
Markiz de Sad je covek po komje sadizam dobio ime.
Okultiza je okultizam,a Jack the Ripper je serijski ubica - Dzek Trbosek.
P.S. Na grobljima se okupljaju samo ljudi do guse zariveni u neznanje.

E to je druga stvar... Bitno je da ima bar isti broj cilindara... :)

Pazi, nisi ti kriv ni za prekucane brojeve, ali ce ti oduzeti auto, pa ti dzaba sto nisi kriv...

Daleko bilo!

ko zna u sta duva :lol::lol:

@polaganje vozackog
ako hoces lako i udobno da se vozas......uzmes da polazes na dizelasu...samo je posle malo cudno preci na benzinca...ali naviknes se..nije strasno ;)

mislim da nije dobro polagati na dizelu. vise stete nego koristi. prelako je. a kretanje benzincem ces savladati vec prvi dan, ako nisi nikad pre vozila. na dizelu neces imati sta da savladjujes, prelako je, i ako se naucis na to lako, e onda ces imati problem da sednes u nesto drugo

Pih... :roll: Narodni auto?

mislim da nije dobro polagati na dizelu. vise stete nego koristi. prelako je. a kretanje benzincem ces savladati vec prvi dan, ako nisi nikad pre vozila. na dizelu neces imati sta da savladjujes, prelako je, i ako se naucis na to lako, e onda ces imati problem da sednes u nesto drugo

Upravo. Zato i ja kazem da treba nauciti na Yugu. Ja sam tako, a kada sam vec poceo da vozim casove provalim da ima jedna auto skola koja drzi obuku na Ladi Samari!!! E ziv sam se pojeo... :?

Inace meni je Samara sigurno najtezii auto za voznju pocetniku.... :shock:

:shock:
Ajde se saberi .... nije te zaustavila murija...
Iz početka pojasni šta si hteo da kažeš.

Kojom to metodom "prašinjar" na ulici ustanovljava snagu motora ?
El duva u auspuh ? :shock:
:lol:

Hteo sam da kažem da su meni jednom prilikom registracije panduri izlazili da sa nekim praškom i tečnošću provere da li su prekucavani brojevi i da su mi tad rekli da se ne poklapa snaga motora sa vozilima koje je te godine proizvodio Audi. :roll:
Tad sam saznao za tu foru sa carinom i pirezom o postarivanju auta i smanjenju njegove snage.
Panduri su mi tad rekli da mi oni zbog toga ne mogu ništa jer je to carinski prekršaj i nije u njihovoj nadležnosti.

Back