slavishans
Poznat
- Poruka
- 7.111
... 8-) ...lillymoon:nije to nista novo,slavisa,nedaj se uzbuditi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... 8-) ...lillymoon:nije to nista novo,slavisa,nedaj se uzbuditi![]()
Zar visa nije vise u Petra Drapsina? :shock:slavishans:I ja bi im nešto dao!!!
@Marina: Ja znam za višu u Laze Kostića,a za fakultet ne znam.Jedino ako postoji neki privatni.
Ebem li ga sad u kojoj li je...marina-b:![]()
Zar visa nije vise u Petra Drapsina? :shock:
Eva Braun:Mislim da nema,ali nisam sigurna!
Jao,ja bih vaspitacicama dala beneficirani radni staz!
slavishans:Ne ratzume...![]()
Aleksej_BASO:I besplatna psihijatrijska pomoc..
Bas ti hvala,ali mi ipak ne bi da zavrsimo tamo.A sto se beneficiranog radnog staza tice,tu se slazem,stvarno je uzas kad starije zene,preko 60 god moraju da rade sa decom,a vise nemaju zivaca,a ni snage da trce za decom.
ukupno:Bez ljutnje, ali tebi mora da je gadna frka ovde kad pod takvim uslovima uopšte i razmišljaš da negde odeš. Pa taj tvoj gazda još samo jedan bubreg da ti izvadi![]()
Kad ti postavlja takve uslove ovako na daljinu, mogu da mislim šta će da ti radi kad mu uletiš u klopku.
Kažeš avantura, videćeš sveta. Za avanturu sam siguran da ćeš je imati, samo je pitanje koliko će ti prijati. A sveta nećeš videti, to je sasvim jasno, ako pod tim podrazumevaš nešto više od te kuhinje i neke prljave sobe u kojoj ćeš se gužvati sa još njih deset. I to, naravno, sa potpuno različitim civilizacijskim navikama. Šta da vidiš i gde da ideš za tu sitnu lovu (neka te ne zavara što to kod nas izgleda malo više, na to gazda i računa). To me podseća na moje prijatelje koji su puni elana otišli za London pre koju godinu. Ej, London! Pošto su naravno kratki sa parama, iznajmili stan u Budisavi, a iz istog razloga žena ne kupuje mesečnu kartu za prevoz, samo muž, koji jelte ide na posao. Tako ona sastavi jedno šest meseci a da nije videla ni L od Londona, sem Budisave naravno. Sad, u svakom zlu ima i nešto dobro, oboje su ostavili pušenje, jer od cene pakle cigara otpadaju uši.
Izvini ako sam te suviše ohrabrio, ali mi se nešto stužilo dok sam čitao postove. Avantura? Pa ako ćeš avanturu, ranac na leđa pa pravac Afrika. A ne pravac ropstvo.
Čuvaj se![]()
marina-b:Aleksej_BASO:I besplatna psihijatrijska pomoc..
Bas ti hvala,ali mi ipak ne bi da zavrsimo tamo.A sto se beneficiranog radnog staza tice,tu se slazem,stvarno je uzas kad starije zene,preko 60 god moraju da rade sa decom,a vise nemaju zivaca,a ni snage da ih tuku!!!da trce za decom.
![]()
![]()
Tačno, a ni student nije zapalio žito pa ga ipak, onako ...Eva Braun:....neko je pobrkao loncice!Slavisha nije kriv!