pomoc prijatelja - NS foruma

nesons:
kako bi vi savetovali vase buduce " lillysonsu i nesomoona" u ovoj - odlazak varijanti ?

posto prezivljavam level 2 - matorci !
teska srca bih se pomirila sa zeljom svoje lillysons ili svog nesomoona da traze 'leba gde zele,ako je mesto gde im roditelji obezbede buducnost nesigurno,bez perspektive za zivot sa svim ljudskim pravima....................naravno,u njihovim zrelim godinama

jedino sto im mogu biti je podrska

*.car-e,nije lepo od tebe da me ostavljas da biram kada znas da moje srce pripada obojici :lol:

nesonse yebeš mi sve ali ovi će te na kraju nagovoriti da ne odeš u Dubai nego da i dalje ovde zvečiš po babama za do duše, pristoju kintu plus bakšiš.
Spakuj se ti na vreme i kupuj akrtu što pre.
i ne zaboravi - nema kupovine alkohola u prodavnicama u Dubaiu !

:lol:

ma gledacu ja da vas obezbedim tamo pa da idete i vi :D ;)

da ne bude .... koga nema brez njega se moze

@ Dum

znam, kao sto znam da su pravila tu da se prekrse :)
( alkohola ima, moze se kupovati, piti ali samo na odredjenim mestima i uz platnu karticu za alkohol - odbijaju ti sa racuna taj luksuz da mozes kupovati i konzumirati ali samo na svojoj adresi 8-) )

( nesonse, ona je plava! a ti znas kako se tamo prze na plave ribe )
( mogli bi da dobijemo 100 kamila za nju )
( prodamo 100 kamila, odemo nazad u srbiju i otvorimo kafanu, ili jos bolje, lanac kafana )
( i nazovemo ih lillybar u cast nase drage drugarice koja mardelja u nekom pustinjskom haremu da bi mi mogli da uzivamo... )
( razmisli, kazi joj koju lepu rec, muvaj malo, pimp-uj...ajde bre )

( ok, mada, probaj malo suptilnije....kao, lilly, ti si se meni uvek jako djasvila, mislim da bi nasa veza trebala da napreduje, da li bi htela da samnom odes, ja tamo ne mogu ni da zamislim boravak bez tebe....bla, bla,bla. truc, truc, truc, maco-kuco-carobnice... i to je to!!! )

( ******, nemoj da se zaljubis, to je najgore, ja svaki put kad sam se zaljubio, ne da sam morao da platim duplu cenu nego sam i sam ispao kamila ( preko nekoliko puta ), nemoj da ponavljas moje greske, ako sam ja morao da patim ne moras i ti, daklem, samo je smuvaj, slazi i odvedi u dubai, posle je moja briga )

Back