pomoc prijatelja - NS foruma

Si partner pukao ...

Eh da je samo on ...
Svi ti "INVETSITORI" koji barataju TUĐIMA parama, a od prve zgrade kupe TUAREGA su pukli smao je pitanje kada to dođe na videlo.

Žao mi je ako si loše prošla.
Tužba što pre sa zahtevom za privremenu meru u cilju sprečavanj prodaje nekretnina koje još imaju - ako ih imaju

Je l može neko da mi pomogne gde da nađem u Novom Sadu rolere za četvorogodišnju devojčicu? Trebali bi mi i štitinici i kaciga.

bug.gif

PlanetBike, Novosadskog sajma 34 (mislim da je taj broj). Tamo sigurno znam da ima za decu rolera.
U Reptilu (ul. Ilija Ognjanovića, blizu hotela Putnik) mislim da imaju brojeve od 31 pa nadalje, ali ne znam da li joj je to veliko. Pre mesec dana imali su i neke štitnike baš za decu ako se dobro sećam, komplet 800 din.

UPIS NA FAKULTET DRUGA SANSA

HE, he, he ....
Zovu me lepa...odabrala sam ovu temu u cilju ohrabrenja svim onima koji nisu prosli prijemni ispit na fakultetu koji su zeljeli na prvom upisnom roku....

Ali planiraju da okusaju srecu u septembarskom roku.... :-P
Zapocela bih ovu temu sa svojim iskustvom...
Nisam uspela da upisem arhitekturu u Beogradu .... bilo mi je jako tesko u pocetku ali sam sela i razmislila o drugim fakultetima i odlucila da pokusam da upisem Pravni faks u Novom Sadu....Inace sam srednju ekonomsku zavrsila sa odlicnim uspehom....

Zamolila bih sve koji su upisali ovaj faks da mi daju neke informacije o prijemnom ispitu...
kao i oni koji zele da upisu ovaj fax u septembru...

Pa pisite...

Jos nije sve izgubljeno....hehehe :razz:

Back