Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

vidim da on nesto pokusava preko interneta,ali on voli da radi sa nekim.problem sa oglasnikom je sto su ljudi bez para i posla,pa ce svako pristati da ga uci i da jodluje ako treba :)
ali on ipak zeli da taj nije profa koji predaje klasicnu gitaru,pa da se samo presaltuje.ne znam dal me razumes

...pitaj MS da mu drzi casove ;)

Hvala Vam ljudi!

Imam pitanje i za muske i zenske tu
posto kupujem poklon za rodjendan decku,htela sam osvestenu brojanicu i srebrni lancic sa malim krsticem ( on je vernik,i to jedino originalno sto sam smislila jer su mi majice,parfemi slicno bezlicni pokloni ) eh sad...on takodje voli Hitlerovu ideologiju :lol: pa sam nasla ovako nesto

http://www.google.rs/imgres?q=Swaro...tart=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=60&ty=56

gledajte ovo levo,ne ovo sa cirkonima :lol: eh sad mislila sam krstic da bude u tom obliku ali su mi rekli da je ovo previse sljastece za musko pa dakle,da li biste vi sljasteci krst ili ne? :lol:

Vau, vernik koji voli hitlerovu ideologiju.... :lol: A cekaj, ako je vernik, jel to znaci - nema sexa pre braka? :malav:

:zblesav::zlud:

...pitaj MS da mu drzi casove ;)

PA ja bas i nisam neki pro... :( Jer sam saam ucio, i sada malo preko neta sta nadjem. Ali imam odlican sajt:

http://www.justinguitar.com/index.php

Video lekcije, nije suvoparno.

Neka krene od prve lekcije, i polako. Ionako bih ga ja (ili neko drugi) sve to isto ucio tim redom. ;) Pa ako bas zapne, ti javi pa cemo se dogovoriti... :zcool:

Nemoj da misliš da ja španujem ali moje mošljenje ako je taj što je za vojsku, da nađe jednu macu pa neka trenira na njoj.

Ma kada malo savlada gitaru, bice maca koliko volEs... :zcool:

Poslednja izmena:
i opet ja, znala li iko gde ima da se kupi....ovakva vrsta obuce? :lol:
ali da je crna ne bela,hocu da trazim za moj rodjendan od decka da mi kupi
no dzadzing mi :lol:

34ybs0o.jpg

Ovo Milan nece znati :mrgreen:

To si sad namerno zla jer znaš koliko volim kobasice. Nije fer.
Jao ljudi...ne spominjite kobasice, prošli vikend, moram da se pohvalim, u nekom pubu u BG sam jela takve kobasice...
Za 250 dinara, dobiješ 3 kobasice ( 450 grama mesa) i od priloga pire krompir, senf, kupus ...
Ma ljudi oči mi ispale kolko je dobro...

Ebo sve sad mi se opet jedu kobasice a imam samo griza u kući...
UF studentski život...

Back