Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

E ovakoo...8 sam razred i naravno razmisljam o upisu i srednjim skolama..:) odlican sam djak tj uvek sam prolazila 5.00..
dugo vremena sam htela gimnaziju neku u Novom Sadu drustveno jezicki smer jer se nisam videla u ekonomskoj :cao:
ali kako sad prolazi vreme poolako odustajem jer ne znam svi kazu da je tesko da nemas nista posle..i eto na pamet mi dosla medicinska iako pre nisam previse o njoj razmisljala
sad mi se ta skola cini ok mozes sa srednjom da nadjes posao ali ja bi isla na fakultet :andjeo:
ovo mi je prvi put da sam na krstarici tj tek sam se registrovala ne zamerite na ovolikom tekstu :hvala: ako bi mogli malo da mi kazete nesto vise o medicinskoj skoli 7 april kako je?

Ja bih ti savetovala ili Karlovacku ( zbog velikog naglaska na jezike i skoro nula posto prirodnih nauka ) al posto oces medicinsku pretpostavljam da ti prirodne nauke idu mnogo bolje

Ili

ekonomsku- smer turisticki tehnicar. Ako hoces ekskurzije u Tunis i gde vec sve oni nisu bili ,upisuj to :lol:

Prvo da pohvalim Evu,zena sve zna :lol:

meni bi trebala jedna prodavnica nakita,tacnije nede gde mogu da se kupe srebrni lancici ( najobicnij posrebreni ,sa malim krsticem ) a da su povoljni,zna li neko?
I neko mesto gde prodaju lepe brojanice..doduse za to sam mislila samo da udjem u bilo koju crkvu i kupim

a ja da ponovim svoje

Poslednja izmena:
Ima i par zlatara u Železničkoj, ja tamo našla jeftinije srebro nego u Silver cat, prošle godine u avgustu.
Obiđi pa proveri, bar to ništa ne košta :D

Znaš da je Železnička ulica u NS-u ulica u kojoj ima više zlatara, nego u bilo kojoj drugoj ulici u Srbiji? (barem je tako bilo ranije)
Mala zanimljivost i a i podsetnik da moraš biti preciznija... :mrgreen:

jel zna neko sta je potrebno od dokumenata da momcic ponese kad ide da se prijavi u vojni odsek.ili kako se to vec danas zove.vidim da pozivaju 94 godiste da se prijave

Vojska je ukinuta, koji moj zovu?! :confused:
Mislim da je to samo upis u vojnu evidenciju, a pošto me sećanje nešto ne služi, nek' ponese LK-obavezno, zdravstvenu i školsku (nije loše imati pored sebe)... Hemijsku olovku...
Mada, mislim da smo mi imali samo LK i da smo rešavali neki upitnik i to je to...

Vojska je ukinuta, koji moj zovu?! :confused:
Mislim da je to samo upis u vojnu evidenciju, a pošto me sećanje nešto ne služi, nek' ponese LK-obavezno, zdravstvenu i školsku (nije loše imati pored sebe)... Hemijsku olovku...
Mada, mislim da smo mi imali samo LK i da smo rešavali neki upitnik i to je to...
pa da i ja mislim da je samo za evidenciju.znaci da nosi sve sto ima.samo da ne traze izvod mladji od 6 meseci ;)

Hvala Vam ljudi!

Imam pitanje i za muske i zenske tu
posto kupujem poklon za rodjendan decku,htela sam osvestenu brojanicu i srebrni lancic sa malim krsticem ( on je vernik,i to jedino originalno sto sam smislila jer su mi majice,parfemi slicno bezlicni pokloni ) eh sad...on takodje voli Hitlerovu ideologiju :lol: pa sam nasla ovako nesto

http://www.google.rs/imgres?q=Swaro...tart=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=60&ty=56

gledajte ovo levo,ne ovo sa cirkonima :lol: eh sad mislila sam krstic da bude u tom obliku ali su mi rekli da je ovo previse sljastece za musko pa dakle,da li biste vi sljasteci krst ili ne? :lol:

Što ne proba sam na internetu?
Ima takođe u Oglasniku, možete zajedno pogledati, pa na tu temu sa odabranim kandidatima porazgovarati?
Da kažete šta očekujete od tih časova, i koliko je profa voljan da na taj način radi sa tvojim sinom.
vidim da on nesto pokusava preko interneta,ali on voli da radi sa nekim.problem sa oglasnikom je sto su ljudi bez para i posla,pa ce svako pristati da ga uci i da jodluje ako treba :)
ali on ipak zeli da taj nije profa koji predaje klasicnu gitaru,pa da se samo presaltuje.ne znam dal me razumes

vidim da on nesto pokusava preko interneta,ali on voli da radi sa nekim.problem sa oglasnikom je sto su ljudi bez para i posla,pa ce svako pristati da ga uci i da jodluje ako treba :)
ali on ipak zeli da taj nije profa koji predaje klasicnu gitaru,pa da se samo presaltuje.ne znam dal me razumes

Nemoj da misliš da ja španujem ali moje mošljenje ako je taj što je za vojsku, da nađe jednu macu pa neka trenira na njoj.

Back