Pomoć pri upisu u škole

U ovoj temi možete da pišete šta hoćete, a vezano je za upis u srednje škole
Možete i da pitate ako se dvoumite između dve škole, možete da pitate za časove i predmete u određenim školama, sigurno će se naći neko dovoljno kompetentan da vam pomogne :D

za zemunsku ne znam bash nishta, a za devetu kazhu da je najtezha ...
ali, ono, uzhasno teshka...ja sam tako chuo, stvarno ne znam...ako si voljna da se razbijash od uchenja onda 9....ne znam, davno sam se chuo s' tim ortakom koji ju je upisao...srecno;)

Pa,vidi ovako..ono što kažu da u XIII idu samo štreberi, ne da nije tačno, nego nema veze s vezom. Ako samo malo učiš, bićeš odlična, a veruj mi, ono što aučiš, ostaće ti u glavi, jer ljudi koji tamo rade stvarno umeju da prenesu znanje....i nije sve u učenju,videćeš da u srednjoj školi, koju god da upišeš, može i da se taktizira,a XIII će te to definitivno naučiti:super:...
Ok...postoje profesori koji su haos..straHota...kod kojih stvarno moraš da se ubiješ od učenja(koji meni nisu predavali), ako hoćeš neku bolju ocenu, ali sveukupno, osposobiće te za upis na fax.
I što više vreme prolazi, to će ti se više dopadati :)
...a da..nije baš da nema štrebera..ima...maximalno 2-3 po odeljenju :)

...šta god da upišeš, pookla si..salim se :)...srećno ti bilo pri upisu :)

Heh danas sam sa roditeljima pricala o upisu i oni su iskljucivo za 13.-u, i sad posle razgovora sa likovima iz 13.-e i moje naj drugarice takodje iz 13.-e odlucila sam...(nadam se da ce mi se svideti) iz osnovne nosim 60 bodova tako da mi je upis siguran, al ipak koliko mi je potrebno za drustveni smer (13.-a)?

E pa danas sam razgovarala sa roditeljima o upisu i oni su iskljucivo za 13-u... tako da je odluka doneta a i nekoliko likova iz 13-e pored moje naj drugarice su mi je nahvalili pa valjda ce mi se svideti;).... a koliko mi je bodova potrebno za drustveni smer? ja iz skole nosim 60....

E pa danas sam razgovarala sa roditeljima o upisu i oni su iskljucivo za 13-u... tako da je odluka doneta a i nekoliko likova iz 13-e pored moje naj drugarice su mi je nahvalili pa valjda ce mi se svideti;).... a koliko mi je bodova potrebno za drustveni smer? ja iz skole nosim 60....

Za drustveni ti treba 91.1..To je dosta.Moja drugarica je mislila da ide u 13.-u,ali se predomislila,kaze da je cula da je preteska.Sad se odlucila za 3.-u,mislim da joj je ona jos teza,a i treba 99 poena.A i oce da je upise da bi terala mami inat.Ja iskreno nisam za gimnazije..

Kad sam ja upisivao, trebalo je neshto oko 93, valjda..
Ove godine tje verovatno biti vishe..

Što se tiče lektira, imaš Gilgameša, Antigonu, to je stara književnost
Posle toga, da se čita samo humanizam i renesansa, Dekameron, Božanstvena Komedija, Don Kihot, Romeo i Julija
I na kraju Tvrdica, to je barok i klasicizam
I to bi trebalo da je to :neutral:
A za ekskurzije, kako se dogovorite :mrgreen:

Jaoooo nama ce 100% biti Madjarska.... Mislim ja to 4 god. unapred, ali verovatno ce tako i biti....
Tu knjigu Tvrdica dobila sam kao nagradu, na dodeli diploma, zato shto sam odlichan djak, i prochitala je za dan strava knjiga u dijalogu.....

Jaoooo nama ce 100% biti Madjarska.... Mislim ja to 4 god. unapred, ali verovatno ce tako i biti....
Tu knjigu Tvrdica dobila sam kao nagradu, na dodeli diploma, zato shto sam odlichan djak, i prochitala je za dan strava knjiga u dijalogu.....

Ja sam počela da čitam i kod druge stranice sam stala
Ali pošto sam imala zaključenu ocenu, nije ni bilo bitno
To je jedina lektira koju ove godine nisam pročitala :neutral:

ljudi da li moze neko da mi kaze kakvi su profesori u cetrnaestoj na drustvenom smeru. Znam za arizonu i cuo sam da je otisla u penziju. I moze li neko da mi pomogne da li da upisem veronauku ili gradjansko gde je manje smaranje i gde su bolji profani.

Back