ANA PATRICIA
Početnik
- Poruka
- 4
JEL MOGU NACI PRIVATNU SKOLU MODNOG DIZAJNA ZA DAKE OSNOVNE U RUMI?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Čitaj, čuvaj i osvoji 1521 nagradu! (Osvojosvoji
; pr. broj
, broji
)
2. Krit 285 eura. (Evra.; eura
).
Purović menja Žigića. (Zamenjuje, ne menja)
finansijski administrator u ekonomskoj je laksi od ekonomskog tehnicara(meni je to bila prva zelja ali me nisu ubacili)bar u mojoj skoli. Administratori imaju nesto strucnije predmete sto se tice ekonomije nego tehnicari(oni imaju ekologiju, hemiju). Ja ti preporucujem da ne odustanes od ekonomske skole, gimnaziju nikako ne moj da upisujes jer posle nje nemas apsolutno nista!
![]()
Ne valja ti ovo...finansijski administrator u ekonomskoj je laksi od ekonomskog tehnicara(meni je to bila prva zelja ali me nisu ubacili)bar u mojoj skoli. Administratori imaju nesto strucnije predmete sto se tice ekonomije nego tehnicari(oni imaju ekologiju, hemiju). Ja ti preporucujem da ne odustanes od ekonomske skole, gimnaziju nikako ne moj da upisujes jer posle nje nemas apsolutno nista!
![]()
zato ovi iz gimnazije kad dodju na faks nemaju pojma...a bez faksa ne mogu nista...ja sam teo u gimn. ali sam shvatio da je bezveze...
Ume li neko da mi kaže nešto povodom prijava za upis u srednju školu?
Hmm,nisi mi uopste jasan.Kako mislis nemaju pojma?Evo ja idem u gimnaziju i uopste ne primecujem da su ovi iz strucnih nesto pametniji,bas obrnuto.Gimnazija ne moze biti bezveze,jer je najelitnija i najbolja skola kako god okrenes.
Šta te konkretno zanima?![]()
Hmm,nisi mi uopste jasan.Kako mislis nemaju pojma?Evo ja idem u gimnaziju i uopste ne primecujem da su ovi iz strucnih nesto pametniji,bas obrnuto.Gimnazija ne moze biti bezveze,jer je najelitnija i najbolja skola kako god okrenes.