Pomoć pri upisu u škole

Evo jednog problema iz iz zbirke zadataka iz srpskog sa kojim imamo problem. Inace je rec o zadatku 220 koji glasi:
"Podvuci jezičke greške u naslovima iz dnevne štampe:
Čitaj, čuvaj i osvoji 1521 nagradu!
Krit 285 eura.
Purović menja Žigića."
E sada, sta ovde treba podvući i zašto? Hvala!!!

Da li neko zna da li u Beogradu postoji skola za nadarenu decu? Dobila sam neku polovicnu informaciju da postoje takve skole, ali samo za djake od 5. razreda pa nadalje i da su skupe. Zanima me, koliko je to skupo, gdesu skole, kako se deca upisuju...

finansijski administrator u ekonomskoj je laksi od ekonomskog tehnicara(meni je to bila prva zelja ali me nisu ubacili:thumbdown:)bar u mojoj skoli. Administratori imaju nesto strucnije predmete sto se tice ekonomije nego tehnicari(oni imaju ekologiju, hemiju). Ja ti preporucujem da ne odustanes od ekonomske skole, gimnaziju nikako ne moj da upisujes jer posle nje nemas apsolutno nista!:confused::lol:

finansijski administrator u ekonomskoj je laksi od ekonomskog tehnicara(meni je to bila prva zelja ali me nisu ubacili:thumbdown:)bar u mojoj skoli. Administratori imaju nesto strucnije predmete sto se tice ekonomije nego tehnicari(oni imaju ekologiju, hemiju). Ja ti preporucujem da ne odustanes od ekonomske skole, gimnaziju nikako ne moj da upisujes jer posle nje nemas apsolutno nista!:confused::lol:

bull sheet:thumbdown:
Ne budi tolko plitak molim te....
Pa valjda ti sto planiras posle neke tamo srednje skole da se zaposlis si na nizem nivou nego gimnazijalci,mi, koji zelimo da upisemo prestizne fakultete:super:
Mislim ta prica o tome posle gimnazije nemas nista, pa nemas kad neces da ucis i kad si lenje i neces da upisujes fakultet, naravno.....

Ne valja ti ovo... :D

zato ovi iz gimnazije kad dodju na faks nemaju pojma...a bez faksa ne mogu nista...ja sam teo u gimn. ali sam shvatio da je bezveze...

Hmm,nisi mi uopste jasan.Kako mislis nemaju pojma?Evo ja idem u gimnaziju i uopste ne primecujem da su ovi iz strucnih nesto pametniji,bas obrnuto.Gimnazija ne moze biti bezveze,jer je najelitnija i najbolja skola kako god okrenes.

Misliš nakon što upadneš u određenu školu?
To popunjavaš u školi koju si upisao, oni ti tamo daju prijavu, objasne ti šta i kako, ti sedneš, popuniš, daju ti i uplatnice da platiš upis u pošti ili banci, i to ti je cela filozofija :D
Bem li ga za šta služi, popunjavaćeš ga svake godine, pošto se u srednjoj svaka godina posebno upisuje :D

Back