Ben_Adam
Poznat
- Poruka
- 7.834
Marko, ti nisi pitan, ti si folirant na visokom nivou!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decko ti jesi stariji od mene...ali stepen tvog rezonovanja te apsolutno diskvalifikuje po pitanju davanja bilo kakvih saveta pri upisu u skolu. Mislim da bi bolje bilo da nista nisi ni napisao
Ja garantujem da je gimnazija ( neka manje...neka vise) jedina srednja skola koja Vam garantuje sigurnu bazu za dalje skolovanje. E sad, drugo je to kad neko vec u napred zna sta ce da upise pa odabere neku strucnu skolu...to pozdravljam. Evo ja sam treca godina pa jos uvek ne znam sta cu i kuda cu...troumim se verujte mi![]()
ja mislim da ću ići u ekonomsku,ali nisam baš i neki đak tako da se ne nadam previše...![]()
u 4. je gotivnije drustvo nego u 13. idem u 4. vecina iz moje skole je upisalo 13. pa se zale na drustvo. ako hoces zezanje-pravac 4.
mislim da greshish shto se tiche toga da ti gimnazija jedino garantuje dalje shkolowanje..gimnazija me nikada nije priwlachila i mislim da se u wecini suwoparno bubachi gradiwo koje necesh bash moci da primenjujesh,mada danas ti wecina dece uchi samo za ocenu,pa kada je dobiju zaborawe swe i ne trude se da zapamte ni delic..ma mozesh ti da zawrshish silne shkole,faxowe,fakultete ili shta vec,ziwimo u takwoj drzawi gde nam medicinske sestre kucaju na kasi,prawnici woze kamione,a kuwarice chiste parkowe,hocu reci wecina ljudi ne radi u swojoj struci a to je bash bezwz..
i preporuchujem swima koji su 93 da dobro razmisle shta zele da rade u buducnosti,da razmisle shta ih priwlachi da uche,da se dobro raspitaju o shkolama koje ewentualno zele da upishu,da se ne bi posle kajali kao ja npr..![]()
LJUDI,JEL ZNA NEKO KAD CE PRIJEMNI????
Prošle godine je za društveni smer u Jovinoj trebalo 97.5 bodova.Piše na njihovom sajtu.![]()
Ljudi pomagajte!!Dvoumim se izmedju dve elektrotehnocke skole Koncar/Tesla?
Ne mogu bas reci da sam nesto posebno vredan jer sam lenj do bola, a za sad variram izmedju odlicnog/vrlo dobrog uspeha.Zavrsio sam 1.god. programiranja i planiram da upisem smer "elektrotehnicar racunara", pa me zanima gde cu se bolje snaci?
Da li je uspeh u gimnaziji 3.7/3.9 (uglavnom sve izmedju 3.5 i 4.00(ali da je manji od 4.00)) zadovoljavajuc uspeh? Da li sa njim imas solidnu osnovu za upis na fakultet, eventualno da se udje na budzet?
I na primer da li bi sa ovakvim uspehom, mogao da se upishem na ETF u beogradu, sa polovicno uradjenim prijemnim ispitom?
Unapred hvala.
18 I 19 Juna ce prijemni
A ja imam jedno pitanje koliko bodova treba za zemunsku prirodni smer??