Pomoć pri upisu u škole

Sta mislite - da li je bolje da upisem 6. ili 3. beogradsku gimnaziju (narawno drustweni smer) ??? Imam poena za obe (99.5) Jedni kazu da je sesta laka, drugi da je u trecu samo tesko uci a da je posle swe lako... Stwarno se dwoumim...Imam jos samo 1 dan za razmisljanje !!!!!!!! Molim was pomagajteeeeee...

Sta mislite - da li je bolje da upisem 6. ili 3. beogradsku gimnaziju (narawno drustweni smer) ??? Imam poena za obe (99.5) Jedni kazu da je sesta laka, drugi da je u trecu samo tesko uci a da je posle swe lako... Stwarno se dwoumim...Imam jos samo 1 dan za razmisljanje !!!!!!!! Molim was pomagajteeeeee...

trecu...laganica je,bolje tako,nego da se mucis u sestoj...kad vec imas tako puno poena...upisi trecu i uzivaj... ;)

eee ovako.....predao sam listu i prva mi je sesta....imam 95 bodova i sigurno ulazim.....planiram da idem na fax, ali mislim da mi je bolje da upisem pravno poslovnu, koja mi je druga.....posto su 4. jula zalbe.....DAL MOGU DA IH ZAMENIM?

04. jula.
od 8.00 do 15.00 časova

Prijem žalbi učenika na izražene želje i unošenje ispravki

:think::think:

pa nznm...ovo je sve sto sam mogo da nadjem

04. jula
od 7.00 časova

Provera liste želja od strane učenika u osnovnim školama

04. jula.
od 8.00 do 15.00 časova

Prijem žalbi učenika na izražene želje i unošenje ispravki

05. jula
do 20.00 časova
Slanje podataka sa eventualno ispravljenim listama želja u centralnu bazu podataka

06. jula
do 12.00 časova

Objavljivanje zvanične liste želje učenika u osnovnim školama

Da li se cesto desava da ucenici sa dovoljnim brojem bodova za prvu zelju bivaju rasporedjeni u skole koje su stavili pod tackama dva i tri?
notrust-1.gif

Meni je bilo tesko da odlucim izmedju prirodnog i drustvenog jer mi je uvek sve islo...i onda sam prelomila i odlucila se za drustveni smer jer na prirodnom smeru ima bas puno fizike koja mi jednino lose ide,a i sigurna sam da necu studirati neke prirodne nauke...
I mogu vam reci nisam se pokajala...fizika je toliko teska i imamo zeznutu profesorku,a i lepse mi je da ima jezike 5 puta nego matematiku i fiziku...i bas mi je extra ovde na drustvenom...tako da samo je na vama da prelomite...:)

Meni je bilo tesko da odlucim izmedju prirodnog i drustvenog jer mi je uvek sve islo...i onda sam prelomila i odlucila se za drustveni smer jer na prirodnom smeru ima bas puno fizike koja mi jednino lose ide,a i sigurna sam da necu studirati neke prirodne nauke...
I mogu vam reci nisam se pokajala...fizika je toliko teska i imamo zeznutu profesorku,a i lepse mi je da ima jezike 5 puta nego matematiku i fiziku...i bas mi je extra ovde na drustvenom...tako da samo je na vama da prelomite...:)
Ja nisam ni birao,u mom gradu ima samo opshti... xD

Znam da jos imam vremena,ali ja vise uopste nisam sigurna ni u sta!!!!Prvo sam htela u filolosku,ali posto sam dobra i u prirodnim naukama onda sam odustala...Mislila sam da upisem zemunsku medjutim neki su mi rekli da je zemunska mnogo zeznuta skola(profesori itd.),da je bolja i jaca deveta i da treba nju da upisem....Sada vise uopste nisam sigurna!!!!!:-?:-?:-?

Porazgovaraj sa psihologom ili pedagogom škole. Obrati se Zavodu za zapošljavanje. U ponudi nude testiranje i procenu sposobnosti. Srećno!!!

@ nekom gore ko se dvoumi oko upisa;)

Dakle posto si vukovac ne mogu zakljuciti bas mnogo odatle, zasto?
Iz prostog razloga sto i ja u svom odeljenju imam vukovce iz onsovne skole koji zamalo ponavljase razrede, dok ja sa druge strane nisam bio wukovac ali sam medju boljima u razredu!:cool:
Elem, ono sto zelim pitati je to, da li ti stvarno mislis da zasluzujes tu diplomu?
Ako je odgovor da, onda mozes ozbiljno razmisljati o upisivanju gimnazije, ne savetujem onim ucenicima koji su losi i koji su se provlacili celu osnovnu skolu da upisuju gimnazije nikako!
Sto se smera tice, meni je iskreno mnogo lepo na matematickom i ni jednog momenta se ne kajem sto sam ga upisao jer ionako mrzim bubanje, istoriju, muzicko i likovno i sad u trecoj godini mi bas nekako lepo i lagano ide....
Razmisli da li zelis da se usko vezes za 4 casa fizike i hemije i matematike ili isto toliko istorije, jezika i umetnosti!

Back