Помоћ при шминкању

Nakon isprobavanja i mase bezuspesnih eksperimenata meni su se najbolje pokazala sledeca dva pudera...zacudo, bez ijednog razumnog objasnjenja, oba pokrivaju slicno i moj subjektivan osecaj je identican a razlika u ceni neverovatno velika...

matmorphose.jpg

dior-nude-foundation.jpg
Хвала на сугестији, узећу га у обзир :)

ja sad banuh u celu prichu ovde opet, ali moram da postavim ovaj video
obozavam njene tutorijale, pa reko...mozda nekome bude od pomoci :)
ovaj je najnoviji, pa zato rekoh nevezano za ono o chemu ste prichale u skorije vreme, posle cu da ishcitam :)

Има добрих фора за шминкање, никад ми не би пало на памет да на крају ставим, онако косо, пудер :lol: ...а види шта пеглом уради :eek: ...то ми треба :lol:

Poslednja izmena:
dzudishka je chudo :lol:
ja sam tako i skontala to uvijanje peglom, al' se bojim da probam na sebi, samo na drugima :whistling:
gledala sam dosta njenih tutorijala i vidim da spominje neke palete boja, mislim da bash u ovom spominje 3rd edition od te neke kozmetike
i odem na njihov sajt :eek:
razboleh se ljudi od silnih boja:rida:
a kad se prrerachuna nije uopshte skupo ako posmatrash to kao ulaganje, a tek koliko nijansi...120 diiiiiiiiiifnih :aha:
i sam kujem plan koga znam iz usa, a da ce uskoro dolaziti, da mi kupi i donese :lol:

Majce,
ima Ardel vestacke trepavice (u DM) oko 500 din su a lepak je nesto manje.
Essence takodje ima vestacke trepavice i citala sam da su ok.

Artdeco, Inglot takodje.

Prakticnog znanja nemam jer ih ne koristim mada su izgleda bas popularne.
Vise volim maskare koje daju slican efekat..neke koje su najblize tome.

a skupo mi je to za jednokratnu upotrebu, pa josh ja da se patim sa stavljanjem
Колико сам чула, не морају да буду за једнократну употребу, зависи како се односиш према њима :lol: Боље је узети неке квалитетније, које ће ти дуже трајати, поготово ако их не користиш често.
Videla sam da ima u onim radnjama sve za 99 din, ili koliko je vec din sada. Dobija se i lepak
А могу мислити какав је тај лепак - отпадну ти са левог ока док стављаш на десно:lol:

:lol:
samo mi josh fali da idem s pola trepavica :zcepanje:

inache danas sam celo popodne gledala svashta na jutubetu:aha:
krenuh od shminkanja, pa do lakiranja :manikir: i na kraju zavrshih sa shivenjem i trbusnim plesom:zurka:
rezultat toga je shto sad sedim sa selotejpom zalepljenim preko pola svakog nokta, pola nalakirano u zeleno, a sad cu pola u plavo (bash sam dokona danas, znam)

e da kad sam kod selotejpa...videh jednu foru(u tutorijalu naravno:lol:) za machkaste ochi i probala oma
zalepi se parche selotejpa od spoljnjeg ugla oka do kraja obrve, pa se onda nanosi senka vec po redu sve...
ispadne naravno oshtra linija, ali to moze da sa ublazi
ja npr imam problem da nikako ne umem da nashminkam oba oka jednako, tj taj zavrshni deo, jedno mi bude okruglije od drugog, znate shta mislim?
e pa ovo pomaze:malav:

Ја бих најрадије селотејпом облепила лице од подочњака па до краја образа, јер ми на тај део, обавезно, падне мало сенке док је стављам на капке и после се сва убрљавим док је склоним :lol:

pretpostavljam da bi ti bilo teshko da drzish prislonjenu papirnu maramicu dok nanosih senku?
:lol:
najgore je kad mi padne crna, kad shminkam smokey eyes...
i onda kao za inat nema shanse da mogu nezno chetkom da to sklonim, nego sve ostanu shtrafte :evil:
ko ratnichke boje :zcepanje:

Da, i meni je problem to sto ispada. Jos plus ja mnogo volim senke u prahu...
Probala sam jednom da nasminkam prvo oci, pa tek onda puder. I bolje je tako, ne zalepi se za obraze, mozes lepo da obrises.
To sam, naravno, videla na jutjubu:mrgreen:

Majce, taj frizer sto mi radi frizuru i sminka ekstra. Mada, nisam bas sigurna. Znam da se nasminkam, imam brdo sminke, jos cu i cetkice dobiti. Drugarice i sestru sminkam za takve prilike, tako da mi nije bas potrebno da me on sminka.
Mada, sminka je sad u drugom planu. Imam novu haljinuuuuuuuu:zaljubljena:
Sad me bas briga za sve ostalo:lol:.

Да, на смуки ајз сам и мислила :lol: А има неко фенси средство, макс факторово, које сипаш на тај део, нашминкаш се, и онда четкицом склониш, има туторијал на јутјубу :lol:

Ne znam koji je to snimak,
ali verovatno je u pitanju MF puder u prahu translucent.

Kad se sminka, obicno se ispod podocnjaka nanosi puder u prahu - bebi ili neki neutralan,
i kad se zavrsi sa sminkanjem, onda se taj deo odstrani cetkom. Tako bar rade profi sminkeri.

inache....
sad sam toliko kopala po net-u za te fejk trepushke da ziva nisam
idem u ns u cetvrtak i svakako cu otici do Aleksandra(ko ne zna, to je maloprodaja i veleprodaja opreme i potrepshitna za frizerske i kozmetichke salone) da kupim vosak, pa nish me ne koshta da pogledam samo:flert:
vidim na sajtu njihovom da imaju bash dobar izbor tih Ardel svih vrsta, ali ne pishe cena nigde :evil:
da bi video cenovnik, morash da se registrujesh na sajt i bla,bla...ne razumem koja im je to fora, al ajde :confused:
a videh da jedna moja koleginica sa fax-a koja se bavi make up-om, koristi njihove...mogla bih je pitati za savet:think:

Ne znam koji je to snimak,
ali verovatno je u pitanju MF puder u prahu translucent.

Kad se sminka, obicno se ispod podocnjaka nanosi puder u prahu - bebi ili neki neutralan,
i kad se zavrsi sa sminkanjem, onda se taj deo odstrani cetkom. Tako bar rade profi sminkeri.
Не могу ни ја сад да нађем снимак, вероватно је то у питању.

Back