pomoc pri kupovini laptopa

kupio sam dell laptop

Dobro je sto je taj.

ali mi je sad problem ubantu sistem

Eh, ta 'Bantu kultura iz Zambije...

Xhosa-Sat638.jpg

kako da instalisem sa usba windows 7 na ubantu?

- - - - - - - - - -

tj da ima samo windows
Stalno p[itas pitas nesto nista ne sl;usas!Koja je poenta pitanja ako odgovor i ne salusas..?procitas, nebitno...Znaci-laptopm/komp bez OS samo ako znas da radis te stvari ili znas nekoga drugara ko to zna da radi...Ovako...sta ocekujes da ti neko instalira Win preko Krstarice..?LOL

znam da instaliram windows 7
nije valjda nista teze od toga?
treba mi butabilan usb za ubantu windows 7
ocekujem samo da mi kaze neko ko se razume u to kako se to radi i nista vise

bootabilan usb je bootabilan usb-kakve veze ima d li je za Ububntu, IOS, Win ili sta vec..?Skines ISO file-image-napravis-najbolje prekoRufusa-bootabilan USB i krenes u avanturu..:)a pri instalaciji jednostavno formatiras ceo hard disk i pregazio si LInux/Ubuntu...prosto..

nasao sam da treba da formatiram usb da je bootabialan, i samo ubaciti win 7 u biosu staviti da ide preko usba i to je to? jednostavno,ne?

- - - - - - - - - -

imam iso fajl ali nemam bootabilan usb

- - - - - - - - - -

preko disk clrenera nece da mi napravi bootabialan

- - - - - - - - - -

rufusa?

- - - - - - - - - -

imam bunatu ili kako li se vec zove, ne mogu da otvorim rufus jer je extenzija exe

da pitam ovde

kako se zove program, gledao sam na youtubu lik prvo svira na gitari snimi tu melodiju na gitari zatim uzme bubnjeve i pusti vec snimljn zvuk gitare i snima i bubnjeve dok svira, onda mu bude snimljena gitara i bubnjevi zatim pusti novu melodiju i uzme da svira recimo klavir dok svira klavir sa gitarom i bubnjevima vec snimljenih instumenata?

da pitam ovde

kako se zove program, gledao sam na youtubu lik prvo svira na gitari snimi tu melodiju na gitari zatim uzme bubnjeve i pusti vec snimljn zvuk gitare i snima i bubnjeve dok svira, onda mu bude snimljena gitara i bubnjevi zatim pusti novu melodiju i uzme da svira recimo klavir dok svira klavir sa gitarom i bubnjevima vec snimljenih instumenata?

To je Melodyne.

Back