The Graeat Gatsby
Veoma poznat
- Poruka
- 13.279
Spansko selo eto koje, otkud ja znam koji ima procesor brate
Idem u tehnomaniju
Koji da kupim leba ti od tih sto sam napisao
Idem u tehnomaniju
Koji da kupim leba ti od tih sto sam napisao
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupio sam dell laptop
ali mi je sad problem ubantu sistem
Stalno p[itas pitas nesto nista ne sl;usas!Koja je poenta pitanja ako odgovor i ne salusas..?procitas, nebitno...Znaci-laptopm/komp bez OS samo ako znas da radis te stvari ili znas nekoga drugara ko to zna da radi...Ovako...sta ocekujes da ti neko instalira Win preko Krstarice..?LOLkako da instalisem sa usba windows 7 na ubantu?
- - - - - - - - - -
tj da ima samo windows
znam da instaliram windows 7
nije valjda nista teze od toga?
treba mi butabilan usb za ubantu windows 7
ocekujem samo da mi kaze neko ko se razume u to kako se to radi i nista vise
pronadji mi neki program za pretvaranje iz obicne usb jebene flesh memorije u bootabilnu koji radi na ubuntu operativnom sistemu 14.04 LTS ja cu onda tebe blagosiljati ako vec ne umes da pomognes ili ne znas haha
pronadji mi neki program za pretvaranje iz obicne usb flesh memorije u bootabilnu
da pitam ovde
kako se zove program, gledao sam na youtubu lik prvo svira na gitari snimi tu melodiju na gitari zatim uzme bubnjeve i pusti vec snimljn zvuk gitare i snima i bubnjeve dok svira, onda mu bude snimljena gitara i bubnjevi zatim pusti novu melodiju i uzme da svira recimo klavir dok svira klavir sa gitarom i bubnjevima vec snimljenih instumenata?