pomoc pri izboru restorana

Iz Bg sam i mi pomoć oko restorana u NS. Proslavio bih Novu Godinu u nekom finom restoranu sa tamburasima, taj neki fazon, kao npr. Skadarlija ovde. Na nekom sajtu sam nasao restoran Vinoteka, izgled na slikama je ok, ali nisam našao neke komentare na netu, noviji je, ako je neko bio ili čuo nek napiše. Takođe, čitam da je Plava frajla dobra za klopu, zanima me kakav je ambijent, da li je to ovaj tip koji tražim. Ostalo sam video ove Salaše 137 i 84 za koje čitam i dobro i loše, to bi mi došlo u obzir ako nije preko 60-ak evra, pa može utiske i o tome. I ako znate još neki sa ovakvim ambijentom i dobrom klopom molim vas preporučite. Hvala!

Ok. Imam onu knjigu ''Kuća časti''...ne znam da li ste čuli za to....Uglavnom, u knjizi ima 50 restorana, svaki ima svoj kupon i kad odeš s tim kuponom u restoran jedno glavno jelo je besplatno (s tim da mora da ide vas dvoje, a drugi plaća punu cenu....što u prevodu znači da dobijate jelo sa 50 % popusta što meni kao studentu uopšte nije malo.....štaviše sad ću da iskoristim svaki vikend jedan-dva kupona)....
Sirotinja...jbg, studentarija...

Back