gost 110506
Primećen član
- Poruka
- 886
I koga od nas ces da vodis? Evo ja se javljam dobrovoljno. Ako treba jescu i na silu samo da te izadje jeftinije! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad se ne zna... Mozda kaze "Ines, danas mi se nesto ne jede za dzabe, zovi nekog drugog..."
jel ima u NS ona varijanta das 10 evra i jedes ko stoka?za te pare 8-)
mislim da nema ali vreme je da se neko seti toga
Proko..pa ajde
khmkhm...ako bi im dosli Nesons,Enri i ja u restoran...propali bi odmah tog dana![]()
Misliš : kad' kelnerima popusti opreznost ?!?Инес, не заборави да у ресторану најчешће није главно јело оно што диктира цену главног оброка, већ пиће, салате, прилози предјела, супе, дезерти,... То све кошта више него само главно јело (пре попуста). Не исплати ти се уопште да само због тог попуста идеш у ресторан, поготово што га дају само за једну особу. Једино ти се исплати ако и иначе стално једеш по ресторааним.
a posle ce da se vrati dana![]()
Danas smo bili u Giardinu ( u Bazaru ), lepo smo se naručkali, tj. navečerkali....Samo da vam kažem da uopšte nije preskupo, a da su porcije ogromne (jedva sam pola pojela).....i meni je ok, prijatno mesto i osoblje, doduše poprilično je fensi, ali ništa ekstremno, niti kičasto....Baš imam odličan utisak.
napomena: porcije su ogromne je relativna stvar :?....ja ne mogu odjednom baš previše da pojedem, ali sigurna sam da su za devojke porcije i više nego dovoljne.....e sad, alavim muškarcima je to možda ne previše, ali sasvim dovoljno
![]()
![]()
![]()