O
ocajna
Gost
sva moja konekcija traje celih desetak sekundi....pomoc...saveti...sve je dobro doslo...sem zeza ...ljuta samo kao ris 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koju pristupnu brzinu koristis?Ima mnogo razlike izmedju 256k i 128k?codemaker:Ajd' daj vise podataka pa da vidimo sta se moze... Ja sam na wireless i nemam nikakvih problema.
Izvini na odgovoru sa "zadrskom", trenutno sam u Atini, pa nisam stigao da procitam ranije.mistress:Koju pristupnu brzinu koristis?Ima mnogo razlike izmedju 256k i 128k?codemaker:Ajd' daj vise podataka pa da vidimo sta se moze... Ja sam na wireless i nemam nikakvih problema.
Dial up ne hvala,he he.Ja sam na 128kb pa cisto pitam onako ako se vec moze unaprediti,sto da ne.Nije deljiva pa sam u sustini zadovoljna.codemaker:Izvini na odgovoru sa "zadrskom", trenutno sam u Atini, pa nisam stigao da procitam ranije.mistress:Koju pristupnu brzinu koristis?Ima mnogo razlike izmedju 256k i 128k?codemaker:Ajd' daj vise podataka pa da vidimo sta se moze... Ja sam na wireless i nemam nikakvih problema.
Imam 256, naravno da ima razlikeBitno je samo da li imas "deljivu" 256 brzinu ili je stalna. Ako delis bandwidth sa jos mnogima, brzina ume drasticno da padne, pa postaje manje upotrebljivo od klasicnog dial-up
Zavisi kako te provider nakaci ili kako se dogovoris i platis.
Uglavnom i 128 moze da posluzi, naravno SVE je bolje od dial-up.
Pravo da ti kazem, tako sto jos nisam imao prilike da vidim? Ja ili imam ili nemam konekciju (jaaaaako retko se nesto zaglupi i traje par minuta). Ne znam gde ti se nalazi access point? Kod mene je na prozoru sobe. Poneki puta je dovoljno da ga iskljucis iz struje i ponovo ukljucis. Mozda ti je i antena slabija?mistress:E da,zaboravila sam jos nesto da te pitam.Nekada mi izbaci prozor da windows ne moze da konfigurise trenutnu wireless konekciju i da biram neke opcije.Sta to znaci?Treba repair da uradim,ili sta?
Btw,opusti se tamo u Atini i uzivaj!![]()
Da ti bude lakse, danas samo 17 (al' ima sunca)kiborg:@ codemaker 19 stepeni :shock: , stvarno ti nije fazon da to kažeš nama koji smo jedva namakli +1![]()
@ mistress možda bi pomogli novi drajveri, ja imam pheenet karticu i update drajvera mi je rešio slične probleme :wink:
I odosmo na klizanjeeee!!!kiborg:Ma strašno i to mi je neki drug![]()
![]()
Zato je kod nas palo 15cm mokrog snega, pa nek pukne od muke :wink:
E kad bi samo znali kako bi mi prijalo da se svi ovde okupitemistress:Kiborg,vidis ti ovog codemakera? Ni u goste da nas pozove? Ccc...
Sa...molila bih...codemaker:
'Oces sobu sa ili bez pogleda na more?
Jao...termiti?!Pa,sad se nekako razmisljam...imam neke neodlozne obaveze,nemoj da se ljutis!Cujemo se,ok?codemaker:Problema nema, parakalo, molicu fino.
Javi kad stizes, da spremim docek![]()
Ja sam ovde do 10. marta, pa biraj termit![]()
Nema problema, a ni termitamistress:Jao...termiti?!Pa,sad se nekako razmisljam...imam neke neodlozne obaveze,nemoj da se ljutis!Cujemo se,ok?
Ej? Pretvorismo topic u sedeljku,ubice nas urednici!
A da...nema ovde urednika...![]()