Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
po mom misljenju, ja bi za te pare uzeo konfiguraciju koju je snejks napravio. solidno izbalansirana a pored svega za konfiguracije do 500e je po meni najbolje stavljati amd procesore. jer ipak graficka kartica je za igranje igara najbitnija stavka. Da i takodje se slazem da je ulaganje u malo skuplju maticnu plocu od velikog znacaj jer ona pruza upgrade za narednih par godina i dugovecnost takodje. ja sam se tako ispalio pre par godina kada sam uzeo neku low budget maticnu i stavio tada fenomenalnu gtx8800 graficku na nju, sada posle 4 godine je crkla i maticna a i graficka....
jaoo xblack sa svime se slažem ali hdd da uzmeš na 5400 obrtaja nikako a i spora je memorija razlike su minimalnenije mi jasno zašto štedeti na dve-tri sto dinara razlike i uzimati sporiju memoriju
trebao sam black seriju wd-a,...hvala na ispravci...memorija je bila samo na 1333...ako ima brza nek' je dene...
...mada i green ili ti shtedljiv hdd je ok...kod harda sam isao na kvantitet sa elementima kvaliteta da momak ima vise mesta