Definisi granicu.Moguće itekako. Granice mora da postoje.
Definisi granicu.Moguće itekako. Granice mora da postoje.
Mogu li da se primene i naMoguće itekako. Granice mora da postoje.
Budi saosećajna sa osobom koja pokrenula temu.Definisi granicu.
Ne može. Kao mod i ja imam pravo izražavanja, ali se ograničavam. Obično, po zasluzi. Ne da mi moral drugačije.Mogu li da se primene i na
"širiš svoj obim nerazumevanja i upotpunjuješ ga podsmevanjem da bi to isto dočarala, time samo otkrivaš koliko si običnaaa (naziv avatara)"
?
A tvoje pravo izrazavanja je da kroz uvredu pokazes kako ne treba vredjati.Ne može. Kao mod i ja imam pravo izražavanja, ali se ograničavam. Obično, po zasluzi. Ne da mi moral drugačije.
Znaš onu izreku "ko se mača lati, neka mač očekuje..."A tvoje pravo izrazavanja je da kroz uvredu pokazes kako ne treba vredjati.
Ok.je to.
Tu i tamo infantilno.
Ali ne zameram.
Ovde samo ti imaš mač.Znaš onu izreku "ko se mača lati, neka mač očekuje..."
Isti princip.
Mislim da izreka ne zvuci bas tako a vidim nisi rekao da parafraziras, nego citiras.Znaš onu izreku "ko se mača lati, neka mač očekuje..."
Isti princip.
Au ubode me nesto...🤣Ajmo mi, @
Ovde samo ti imaš mač.
Mi smo" raja"
običnaaa
![]()
Reč ume biti najači mač.Mislim da izreka ne zvuci bas tako a vidim nisi rekao da parafraziras, nego citiras.
Kao sto mislim da nije primenjiva na konkretnu situaciju...
Ali ako ovo zamisljas kao neki poligon gde se mi kao rvemo, macujemo itd...
Jbg.
Izvini, ne mogu da se uzivim u ulogu koju si mi nametnuo.
Rece Branko Miljkovic nesto slicno...Reč ume biti najači mač.![]()
Aleksandar Nevski ne gledaj ovo molim te.Znaš onu izreku "ko se mača lati, neka mač očekuje..."
Isti princip
Aleksandar Nevski da gleda? Dakle veruješ u duhove?Aleksandar Nevski ne gledaj ovo molim te.
Znam, znam... smiri se sve ok.
tu sam...pomno te gledamPobJeze mi markoni.![]()
Bicu tvoj entitet.tu sam...pomno te gledam![]()
to je već boljeAleksandar Nevski da gleda? Dakle veruješ u duhove?![]()
Pa morao je da pridobije moju paznju.to je već bolje
Nasmej nas, bre
nemo nas grdiš
oguglo sam ja na njih, tako oni dodju pa kad vide da ne mogu da se najedu, okrenu ledjaBicu tvoj entitet.![]()
Markoni, kakav si namazanko.oguglo sam ja na njih, tako oni dodju pa kad vide da ne mogu da se najedu, okrenu ledja
![]()
Markoni, kakav si namazanko.![]()
JuMarkoni, citiras me.
Opet i opet.
Meni to govori samo jedno.
Couldn't be more simple...![]()