Pomoc Dama da razumemo sve vase potrebe

quote_icon.png
Original postavio Earring

pa da
najvise mrzim seka perse od muskaraca
izem ti muskarca gde sam ja musko
za koji ce mi moj ondak?
aha znaci bunite se ako je neko dobar prema vama ako ce uciniti sve da budete srecne da bude uvek tu za vas po tebi je izgleda bolje da te decko vara na svakom cosku da te napada za razne gluposti pa cak i da digne nekada ruku na tebe nego da bude dobar prema tebi fakticki bolje kreten seljacina nego normalan decko
Nije ti ona navela da mora ili treba da bude grubijan. Ali ne znači da je nekad i to bolje. Možda i ne bi bila sa grubijanom, ali bi ga više cenila.
Ona govori o odlučnom i stabilnom liku, a ne mlakonji.
Čitaj i uči, ako si već postavio pitanje.

upravo se ubijam oko jedne takve vec 2 meseca ali nikako da prokine samo ponavlja da emotivno nije spremna jer ona je razvedena i ima malu prelepu cerkicu koja me obozava i ona je extra devojka kao osoba skoro da smo sve isti kao osoba do sada se ni oko jedne nisam trudio vise od 5 dana da je smuvam ali od nje necu odustati dok ne bude moja jer je savrsena za ceo zivot a razbela je se jer je muz pio i par puta je i tukao do sada imamo 20 zajednicki prijatelja i svi o njoj kazu naj naj i stvarno je naj devojka

A da li si ti za nju savršen?
Ne bih da te pokolebam, ali moraš i na to da pomisliš. Tu ne važe samo razumni argumenti, ako nisi primetio. I svako ima pravo da želi ono što njemu prija. Ali, postoji i druga strana.
Ti "ugađaš" drugoj osobi onako kako ti misliš da treba, a ne onako kako stvarno treba. A to neće svako da ti crta, moraš sam da pogodiš. Oseti se to, ali, umeš li ti da osetiš drugoga?

znaci po tebi je pamtniji i bolji onaj ko laze ko daje lazna obecanja vara na svakom cosku devojci prica jedno a ovamo ima ih jos kamaru tj. muska ***** i najveci olos itd...

Ti ne razumeš i ne trudiš se da razumeš.
Uopšte nije važno šta je po meni bolje ili pametnije, već po onome kome hoćeš da se približiš.
Ti sad daješ kvalifikacije za one koje ti vidiš kao loše. Ali ni ti ni tvoje kvalifikacije nisu bitne. Bitno je da li on odgovara onoj sa kojom hoće da bude.
Nije stvar tvoje ideje o svetu, već realnosti. Ti ne pružaš ono što drugi želi, za čime ima potrebu, a usput pljuješ po onima koji pružaju. Ti ne daješ pravo ljudima (ženama) da žele i ostvare to što žele jer su tvoji kriterijumi iznad njihovih.

i da hocu ne mogu drugacije takav sam kakav sam samo mi nije jasno da devojke vise cene kretene seljacine nego normalne momke koji ce sve uciniti da budu srecne npr. kada se ozenim moja zena ce samo cuvati decu i po kuci sto ima obaveza nece morati da radi samo ce da uziva

ako tvoja zena zeli da radi zbnog svog usavrsavanja mozda ipak treba da razmislis sta ona zeli
nije svakoj zeni ideal da sedi kuci i cuva decu ili samo to

upravo se ubijam oko jedne takve vec 2 meseca ali nikako da prokine samo ponavlja da emotivno nije spremna jer ona je razvedena i ima malu prelepu cerkicu koja me obozava i ona je extra devojka kao osoba skoro da smo sve isti kao osoba do sada se ni oko jedne nisam trudio vise od 5 dana da je smuvam ali od nje necu odustati dok ne bude moja jer je savrsena za ceo zivot a razbela je se jer je muz pio i par puta je i tukao do sada imamo 20 zajednicki prijatelja i svi o njoj kazu naj naj i stvarno je naj devojka

nemoj ebati sa strane???
pa da vidimo

Lepe nase Dame dobro bi nam dosla pomoc da razumemo sve vase potrebe i razloge za raskide i ako nismo nista krivi :(

emotivan sam uvek gledam devojci da pruzim sve da bude srecna i uvek sam tu za nju nikada ni jednu nisam povredio ni emotivno ni fizicki ali sam uvek bio emotivno povredjen i nije mi jasno zbog cega jer trudim se maksimalno :( i nikako da razumem gde gresim ajd da sam ruzan pa ja ne svidja im se izgled ali prosecnog sam izgleda cak medju lepsim momcima i dobar sam dusom uvek pomazem i devojci i prijateljima a ispadnem zrtveno jagnje tako da mi preba pomoc da razumem gde gresim devojke unapred hvala :worth: :heart:

Mozda sve sto cinis, cinis posesivno.
Da li si bas sve rekao, ili si nesto prikrio? :mrgreen:

Lepe nase Dame dobro bi nam dosla pomoc da razumemo sve vase potrebe i razloge za raskide i ako nismo nista krivi :(

emotivan sam uvek gledam devojci da pruzim sve da bude srecna i uvek sam tu za nju nikada ni jednu nisam povredio ni emotivno ni fizicki ali sam uvek bio emotivno povredjen i nije mi jasno zbog cega jer trudim se maksimalno :( i nikako da razumem gde gresim ajd da sam ruzan pa ja ne svidja im se izgled ali prosecnog sam izgleda cak medju lepsim momcima i dobar sam dusom uvek pomazem i devojci i prijateljima a ispadnem zrtveno jagnje tako da mi preba pomoc da razumem gde gresim devojke unapred hvala :worth: :heart:
Međ svima nama imaš dva tipa ljudi: majmune i one koji prave majmune. Majmuni, ipak, imaju neke šanse da sutra budu srećni. Grešiš u tome što si sa pogrešnom osobom. Ne nailazi prava baš uvek sa 19, 29, pa ni 39.

quote_icon.png
Original postavio cyanide.sun

e pa drugar, to je vec dijagnoza ja sam ocajan i bicu papuca samo me ne ostavljaaaaaj
crysmiley1.gif
lol.gif
a ne postoji zena koja to voli
...kad smo već kod dijagnoze...
...i kada bi prešli iz krajnosti u krajnost...
...kako bi nazvala muškarca koga koga žene vole...? :)

Čitam ovaj dijalog i ne razumem. Kakve veze ima odgovor sa citiranim?
A onda mi i pitanje čudno.
Pa valjda bi ga nazvala telefonom. Neće valjda da izađe na balkon pa da viče?
Ili će možda da vikne: "MUUUŽU MOOJ! GDE SI?!
:eek:

evo kako sam ja skontala, ako je emotivan, pazljiv, dobrica tip (npr. nas postavljac teme) papuca i zene ga takvog ne vole, sta je onda alternativa i kako bi nazvala njegovu sustu suprotnost, a ja sam izvrdala odgovor i setila se klunija :D
e a ovaj tvoj dodatak sa balkonom, telefonom i muzem ne kontam

...e da, djordje je šmeker, što jes jes... ali i za njega treba dijagnoza...:lol:

...no nebitno...
...jel ti znaš da je on rodjen na djurdjevdan... zato se i zove djordje... klunić... :lol:

eh, dijagnoza, ko je danas nema... nEsam znala, nisam od tih fanova... ja samo balavim na slike i filmove i tu se zaustavlja moja opcinjenost klunijem i njegovim zivotom :lol:

Pravilo broj 1.Kriv si i kad nisi kriv.
2.dobar i glup su dva rodjena brata,
3.zene hoce da budes dobar prema njima a ne prema svim zenama,
4.dobar muskarac je obicno dosadan a to izgleda jadno,
5.nema pravila,snadji se.

evo, jedan moj slucaj iz skolskih dana :deda:... ja bila u gimnaziji, on na faksu, i kako to vec ide njegov drug moj komsija, snimila, zabacila, upecala... sve super... elem... idemo napolje, ceka me pred vratima, vracamo se doprati me do vrata... idemo tamo- vazi... jedemo tamo-ok... uspavam se ujutru i ne pozovem ga, brze bolje zove druga-komsiju da proveri sta je sa mnom ako me komsija ne nadje, ceka me pred skolom da proveri sam... kinem-skida duks da me umota i naruci caj u kaficu... otvara vrata, izmice stolicu, ljubi ruke itd... izdrzala celih mesec dana... niko me nikad u zivotu nije tako smorio

sestro cs, ja sam dadilju imala :lol: kad on nije bio sa mnom, sto se doduse retko desavalo - i nije mi nista falilo za sve cetiri godine sto smo bili zajedno.
a dadilju mi je dao jer se svako jutro pitao kako li sam prezivela do tada, nije hteo da razmislja vise pa mi je uvalio drugara da me cuva a i mene je uvalio drugaru, nije se prosto znalo ko je srecniji od nas dvoje.
sto ce reci, nekom smeta, nekom bas i ne

sestro cs, ja sam dadilju imala :lol: kad on nije bio sa mnom, sto se doduse retko desavalo - i nije mi nista falilo za sve cetiri godine sto smo bili zajedno.
a dadilju mi je dao jer se svako jutro pitao kako li sam prezivela do tada, nije hteo da razmislja vise pa mi je uvalio drugara da me cuva a i mene je uvalio drugaru, nije se prosto znalo ko je srecniji od nas dvoje.
sto ce reci, nekom smeta, nekom bas i ne
Ovde se ne zna ko kome uvaljuje...

nisam bre nikog motala, nego sam bila ja uzasno smotana pa mi je dodelio ortaka da me cuva od mene same kad njega nema :lol:

tri puta sam mu pobegla - jednom sam upala u jarak, drugi put se zamalo nisam udavila i treci me ispratio onaj manijak. posle se vise nisam bunila sto me neko prati kuci i fin je prema meni.

Back