muzjak
Poznat
- Poruka
- 8.000
Nije ti ona navela da mora ili treba da bude grubijan. Ali ne znači da je nekad i to bolje. Možda i ne bi bila sa grubijanom, ali bi ga više cenila.aha znaci bunite se ako je neko dobar prema vama ako ce uciniti sve da budete srecne da bude uvek tu za vas po tebi je izgleda bolje da te decko vara na svakom cosku da te napada za razne gluposti pa cak i da digne nekada ruku na tebe nego da bude dobar prema tebi fakticki bolje kreten seljacina nego normalan decko
Ona govori o odlučnom i stabilnom liku, a ne mlakonji.
Čitaj i uči, ako si već postavio pitanje.
upravo se ubijam oko jedne takve vec 2 meseca ali nikako da prokine samo ponavlja da emotivno nije spremna jer ona je razvedena i ima malu prelepu cerkicu koja me obozava i ona je extra devojka kao osoba skoro da smo sve isti kao osoba do sada se ni oko jedne nisam trudio vise od 5 dana da je smuvam ali od nje necu odustati dok ne bude moja jer je savrsena za ceo zivot a razbela je se jer je muz pio i par puta je i tukao do sada imamo 20 zajednicki prijatelja i svi o njoj kazu naj naj i stvarno je naj devojka
A da li si ti za nju savršen?
Ne bih da te pokolebam, ali moraš i na to da pomisliš. Tu ne važe samo razumni argumenti, ako nisi primetio. I svako ima pravo da želi ono što njemu prija. Ali, postoji i druga strana.
Ti "ugađaš" drugoj osobi onako kako ti misliš da treba, a ne onako kako stvarno treba. A to neće svako da ti crta, moraš sam da pogodiš. Oseti se to, ali, umeš li ti da osetiš drugoga?

a ne postoji zena koja to voli

... ja bila u gimnaziji, on na faksu, i kako to vec ide njegov drug moj komsija, snimila, zabacila, upecala... sve super... elem... idemo napolje, ceka me pred vratima, vracamo se doprati me do vrata... idemo tamo- vazi... jedemo tamo-ok... uspavam se ujutru i ne pozovem ga, brze bolje zove druga-komsiju da proveri sta je sa mnom ako me komsija ne nadje, ceka me pred skolom da proveri sam... kinem-skida duks da me umota i naruci caj u kaficu... otvara vrata, izmice stolicu, ljubi ruke itd... izdrzala celih mesec dana... niko me nikad u zivotu nije tako smorio