Pomirenje kroz seks

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kažu da nema boljeg načina da se reše sukobi između partnera, od kreveta.

Kada se posvađate sa partnerom, da li čekate da se odljutite i nema ništa od
seksa dok ste ljuti Ili možete da iskoristite seks za rešavanje partnerskih
nesuglasica?
Ništa dok me ne pojuri satarom , a ja opalim koji metak upozorenja .

Ima toga , ali tu je u većini slučajeva kraj jer takve stvari pucaju do besvesti . Ono po sistemu ženu treba samo dobro y...ti :fdlan:
Ja sam kao mlad tu školu platio u 1. braku i izgubio nešto zaista iskreno i čisto.
Mlad sirov i glup !
Prem da je i sex jako bitna stvar u braku !
Znam puno parova čiji se brak održava zbog dobrog sxa i čiji su popucali zbog lošeg sexa
Misli da je tu iskren i otvoren razgovor najdelotvorniji!
seks je najvaznija stvar u braku i prvi uslov za sklapanje braka. Ne pita dzaba maticar dal smo fizicki sposobni za brak (svakako nije mislio na cepanje drva za smederevac)

Kažu da nema boljeg načina da se reše sukobi između partnera, od kreveta.

Kada se posvađate sa partnerom, da li čekate da se odljutite i nema ništa od
seksa dok ste ljuti Ili možete da iskoristite seks za rešavanje partnerskih
nesuglasica?
ozbiljni ljudi probleme ne resavaju seksom
jer se seksom problemi ne mogu resiti
to je kul ako imas 16 godina <3

Kako to mislite spavate sa nekim sa kim ste trenutno u svadji?

Лако.
Док се бави каквим овсеним пахуљицама приђеш јој згуза, левом руком је почупаш за косу, десном јако стегнеш врат па је помериш на уста да не вришти.
Овај догађај смештамо у неко мајско јутро, значи лагана кућна хаљина.
Забацимо је преко кухиње, подижемо хаљину и грубо улазимо. Она се отима али већ после пар секунди тело је одаје, прихвата игру.
Све се свршава јако и интензивно, Она, црвених гузова и рашчупане косе, схвата да је Он у праву, увек је.

Лако.
Док се бави каквим овсеним пахуљицама приђеш јој згуза, левом руком је почупаш за косу, десном јако стегнеш врат па је помериш на уста да не вришти.
Забацимо је преко кухиње, подижемо хаљину и грубо улазимо. Она се отима али већ после пар секунди тело је одаје, прихвата игру.
Све се свршава јако и интензивно, Она, црвених гузова и рашчупане косе, схвата да је Он у праву, увек је.
I jos te nisu lisili slobode?

Лако.
Uf sunce ti zarko

Znaš šta ljubice, poslednje dve godine majska jutra su kod nas bila spič, grejanje zavrnu a temperatura niska 🤣.
Dok skineš slojeve odeće da dođeš do gaća, to potraje, a i mi bačvanke jedemo slanine i jaja ujutru, ovsene ostavljamo za ptičice...
Necu da se stavljam izmedju dve vatre.
Ja sam uvek za ljubav i sex.
Samo komentarisem onako setno. Kamo srece da se sa nekim tako mirim. Pa svadjala bih se po cele dane samo zbog ovog. Ma cuj, izmislila bih neki razlog.
Ne zameri.

Лако.
Bas bih se svadjala s tobom :zaljubljena:

Back