baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
kako da se pronađem među ovih 12 tipova žena  ?
?

?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 ?
? ...a opet nije.... bem mu misa... dilema
...a opet nije.... bem mu misa... dilema

mozda ima vise od 12 tipova...mene nema nigde..ili ja neznam da se pronadjem

kako onda da se prepoznamo na tabeli?
 kako onda da se prepoznamo na tabeli?djevojke sa krstarice nisu kao obicne rl djevojkekako onda da se prepoznamo na tabeli?

Ja se dvoumim izmedju pescanog sata i violoncela. Dodje mu na isto...a opet nije.... bem mu misa... dilema

mozda sa nekih dvadeset pet kila vise, petnaestak centimetara vise... ovako, nema me

ja se dvoumim između kruške i vaze...

dobro...ovde su ipak žene u godinama na slikama...

''Oće odmah i oće sve''da cekamo da dodjemo u godine da se prepoznamo u tipu? i to samo pod uslovom da se uz to i udebljamo?
ako su to uslovi,
mene stvarno ne zanima

...Kruska je najcesce nizeg rasta i naglasenijeg donjeg dela tela (kukovi i noge), uzih ramena i manjih grudi od Vaze, koja je izduzenija, duzih, vitkijih nogu, uzih kukova, manje zadnjice i nesto vecih grudi - proporcionalnijeg gornjeg i donjeg dela tela...Kruska ima uzi struk od Vaze...
 ...al imam uži struk nego žena vaza
...al imam uži struk nego žena vaza

...Ne bih se slozila - poslednje tri zene su veoma mlade, na primer...

pa da cekamo ako dodjemo u godine da se prepoznamo u tipu? i to samo pod uslovom da se uz to i udebljamo?
ako su to uslovi,
mene stvarno ne zanima

e pa to...nisam niska,ni zdepasta,imam duže noge od žene kruške i veće grudi...al imam uži struk nego žena vaza
znači, kombinacija...
 ...I sama pripadam kombinaciji tipova...
...I sama pripadam kombinaciji tipova...
...Salma Hayek je tipicna Kruska, na primer...Vecina tkzv. 'dzepnih venera' su Pescani sat (uzan struk, proporcionalno naglasene grudi i kukovi, odnosno zenski atributi)...U pitanju su proporcije i oblik tela, bez obzira na tezinu ili godine...
 ?
?e'o, gledam taj pjescani sat.... i na slici je ravna zena bez proporcija...Salma Hayek je tipicna Kruska, na primer...Vecina tkzv. 'dzepnih venera' su Pescani sat (uzan struk, proporcionalno naglasene grudi i kukovi, odnosno zenski atributi)...U pitanju su proporcije i oblik tela, bez obzira na tezinu ili godine...
 nesto kao limenka
 nesto kao limenka  

...Da, mnoge ce se pronaci kao kombinacija dva ili vise tipova, iako nas u odredjeni tip svrstava najveci broj karakteristika koje kod sebe pronadjemo a pripadaju upravo njemu...(Npr. 4 karakteristike Vaze i 1 Kruske)......I sama pripadam kombinaciji tipova...

...sa uzanim strukom...
...sa uzanim strukom...