Pomereni parametri....

Aman ljudi lepa zena je lepa zena...bilo kakvog struka jel...nije struk definicija za zenstvenost niti za eleganciju...Unsaie znas stvarno ja mogu da se opkladim da si ti niska, mrsavija i bleda pa zato kritikujes do nepodnosljivosti sve sto je visoko, atletsko i punije i tripujes da je jel bleda put nesto aristokratsko imam puno pravo da ti ovo kazem jer sam ja veoma blede puti pa nemam isti trip...sto bi rekla Sandra Bulok u jednom filmu kladim se u svoj levi jajnik da sam u pravu...ne prodje tema o visini da ne kazes kako su visoke kao kobile, konji itd i tema o modelima a da im ne prikacis da su kao tranvestiti...da sam na tvom mestu ja bih se opasno zapitala sta je problem i zasto ono sto je drugacije ne mozes da percipiras kao lepo...mislila sam da su ljudi zamlaceni sto ti kazu da zaobilaze tvoje postove ali stvarno umes da budes bezobrazna do bola...nije nego, sportiskinje ruzne, Zizel ruzna...kako da ne...puka ljubomora...znas kada je neko zadovoljan sobom ume da skapira i da je razlicito lepo, na primer ja sa svojih 177cm i 61 kg i tankim strukom umem da kazem i iskreno da mislim da je Kajli od metar i zilet lepa, da je Kira Najtli od 50 kg lepa i da je Zizel jel "muskarac bez struka" prelepa zena...ko to nije u stanju da kaze je naprosto ljubomoran i zavidan...

Hoću da kažem, kod prosečne žene, uglavnom nije stvar građe, nego trenutne građe. I taj izgled "peščanog sata" naspram "dečačkog tela" je nešto što se jednostavno može... postići, na različite načine.
pa i ne moze bas, osim ugradnjom silikona i vadjenjem po dva rebra... opet bi izgledalo izvjestaceno :think: ili ne, nisam vidjela nikog osim mansona nakon vadjenja rebara,
a on ni nakon toga nije dobio definisan struk osim sa korsetom :D

Aman ljudi lepa zena je lepa zena...bilo kakvog struka jel...nije struk definicija za zenstvenost niti za eleganciju...Unsaie znas stvarno ja mogu da se opkladim da si ti niska, mrsavija i bleda pa zato kritikujes do nepodnosljivosti sve sto je visoko, atletsko i punije i tripujes da je jel bleda put nesto aristokratsko imam puno pravo da ti ovo kazem jer sam ja veoma blede puti pa nemam isti trip...sto bi rekla Sandra Bulok u jednom filmu kladim se u svoj levi jajnik da sam u pravu...ne prodje tema o visini da ne kazes kako su visoke kao kobile, konji itd i tema o modelima a da im ne prikacis da su kao tranvestiti...da sam na tvom mestu ja bih se opasno zapitala sta je problem i zasto ono sto je drugacije ne mozes da percipiras kao lepo...mislila sam da su ljudi zamlaceni sto ti kazu da zaobilaze tvoje postove ali stvarno umes da budes bezobrazna do bola...nije nego, sportiskinje ruzne, Zizel ruzna...kako da ne...puka ljubomora...znas kada je neko zadovoljan sobom ume da skapira i da je razlicito lepo, na primer ja sa svojih 177cm i 61 kg i tankim strukom umem da kazem i iskreno da mislim da je Kajli od metar i zilet lepa, da je Kira Najtli od 50 kg lepa i da je Zizel jel "muskarac bez struka" prelepa zena...ko to nije u stanju da kaze je naprosto ljubomoran i zavidan...

gluposti!
za kajli se slazem ali su kira i zizel ruzne..meni..i nisam ljubomorna vec mi se ne svidjaju,na cemu da im zavidim?ako se tebi one svidjaju ne moraju i meni ili nekom drugom i to ne znaci da sam zavidna vec da imam drugaciji ukus od tebe

gluposti!
za kajli se slazem ali su kira i zizel ruzne..meni..i nisam ljubomorna vec mi se ne svidjaju,na cemu da im zavidim?ako se tebi one svidjaju ne moraju i meni ili nekom drugom i to ne znaci da sam zavidna vec da imam drugaciji ukus od tebe

hm, ni meni se Žizel ne sviđa nešto specijalno...al ne mogu da kažem da je ružna...:think:
Što se Kire tiče,premršavaaaa...al ima simpatičnu facu...z:)

sto rece postavljac teme. u srednjem veku idealna zena je bila ekstremno bele puti, punija, sto je znacilo da se izuzetno dobro hrani i da je jelte kao pripadnica neke plemicke/bogate porodice uzivala u hladu svojih odaja. sa druge strane imamo robinje, koje su po citav dan radile po bastama, te su bile tamnije puti, izuzetno mrsave. elem, to bese u srednjem veku kao sto rekoh.
ja sam oduvek bila mrsava, ma koliko jela nikad nisam imala sanse da nabacim vise od kilo-dva... imam drugarice koje su punije i koje to zaista fenomenalno nose. meni to deluje super jer vidim da njima njihovi kilogrami ne smetaju. sa druge strane imam par drugarica koje su sebi dozvolile dvadesetak kilograma viska i to je fakat za svaku osudu. ne zato sto setaju helanke i uske majicice, vec sto to nikako niej zdravo.
u principu nikad nisam obracala preveliku paznju na necije kilograme, niti sam nekog karakterisala kao "kravu debelu" ili "anoreksicnu ovcu", necija spoljasnjost za mene nije ideal lepote, to je nesto sto se nosi unutra, u srcu i glavi ;)
devojka moze biti prezgodna, ali kucka u dusi, isto tako moze biti punija a u dusi pravi andjeo. svako ce vise paznje obratiti na ovu drugu, verujte.

gluposti!

Upravo se o tome i radi...okreni prethodnu stranu...nije bitna ni Zizel ni Kira niti Kajli...poenta je u njenom neveratnom vredjanju, vredjanju i vredjanju...sa teme na temu...postavlja slike, prica nebuloze, ne znam kako je nije sramota da joj svakog dana neko kaze da je nekulturna, bezobrazna, nevaspitana...da li iritira namerno ili ne nije ni bitno, ovo nema veze sa lepim zenama, sa kilogramima, sa sportiskinjama, sa strukom, sa top modelima, ovo ima jedino veze sa cinjenicom da sve sto nije nisko, beloputo i vitko sa uskim strukom krene da naziva odvratnim imenima i da se podsmeva i postavlja ogavne slike...nije poenta u tim poznatim zenama vec u rdjavom karakteru...

ne razumem šta to ne može da se postigne bez ugradnje silikona i vađenja rebaraz:lol:?
izgled "peščanog sata" :think:?
rece lexa da je moguce npr. dobiti struk ako ga nemas
a meni se cini pomalo ... ne bas tako to prelazenje sa jednog tipa tijela na drugi
...ili ga imas ili ne

gisele.bundchen.2.jpg
femininewomen.jpg

gisele-bundchen.jpg

gisele_bundchen_google_group_2.jpg

...btw svako ko se bavio sportom zna da se struk MOZE napraviti, sva uvrtanja gornjeg dela tela dok je donji statican su veoma dobra za pravljenje struka...nije struk bozije cudo i dar...
njoj izgleda jeste... posto ga ima samo na retusiranim slikama :think: na pisti uzivo..... druga prica
a to sa zauzimanjem poza se ne racuna
jer se stvaran oblik nije promjenio i nece hodati ulicom ni okrenuta profilom kao rak, ni uvijena kao kifla a ni chucheci
... valjda :think:

njoj izgleda jeste... posto ga ima samo na retusiranim slikama :think: na pisti uzivo..... druga prica
a to sa zauzimanjem poza se ne racuna
jer se stvaran oblik nije promjenio i nece hodati ulicom ni okrenuta profilom kao rak, ni uvijena kao kifla a ni chucheci
... valjda :think:

A jel mozes da shvatis da doticnu za struk briga kao za lanjski sneg...na primer srecna je sa onih 10 000 000 dolara koje zaradjuje godisnje a i onaj T. Brejdi nije los macan...mislim kako li je sve to postigla bez struka...elem ja sam krajnje indiferentna prema Zizel iako je postujem a i slatka mi je veoma, mislim da sjajno radi svoj posao a i ono sto radi za Ipanemu je ekstra, veliki je donator i jedna od ekoloski najposvecenijih poznatih... pljuvati po takvom coveku zato sto nema struk...mislim

Gisele20Bundchen001-2.jpg

Vazdusasta, to sto je ona unovcila svoj izgled, sto je tebi (i meni) slatka ne znaci da moze da ima struk, ako "uvrce gornji deo tela dok je donji statican".. niti ona niti bilo ko drugi.. moze samo da izvuce maksimu od onog sto vec ima..
I bas mi je bezveze taj argument "zaradila je 10 miliona i decka macana".. a i tome sto je veliki donator i ekoloski posvecena nije bas mesto na ovoj "meso" temi..

Upravo se o tome i radi...okreni prethodnu stranu...nije bitna ni Zizel ni Kira niti Kajli...poenta je u njenom neveratnom vredjanju, vredjanju i vredjanju...sa teme na temu...postavlja slike, prica nebuloze, ne znam kako je nije sramota da joj svakog dana neko kaze da je nekulturna, bezobrazna, nevaspitana...da li iritira namerno ili ne nije ni bitno, ovo nema veze sa lepim zenama, sa kilogramima, sa sportiskinjama, sa strukom, sa top modelima, ovo ima jedino veze sa cinjenicom da sve sto nije nisko, beloputo i vitko sa uskim strukom krene da naziva odvratnim imenima i da se podsmeva i postavlja ogavne slike...nije poenta u tim poznatim zenama vec u rdjavom karakteru...

ok,slazem se.meni moze da se svidi a tebi ne ili obrnuto i to nije razlog za vredjanje.

hm, ni meni se Žizel ne sviđa nešto specijalno...al ne mogu da kažem da je ružna...:think:
Što se Kire tiče,premršavaaaa...al ima simpatičnu facu...z:)
dobro..mozda sam bila gruba...ajde da kazem da je antipaticna...i ima mnooogo lepsih manekenki
Mada sad kad pogledam ove slike sa piste, sto je postavila unsaie, malo mi kvari dojam.. ali kosa joj je prelepa..

jeste,ali ja kosu npr. uopste nisam zapazila...odbojna mi njena faca

Back