Pomereni parametri....

Ali Bred Pit...:lol:

Kako glupavo odrađen test sa dečacima. Na stranu što već mogu jasno da prepoznaju te žene, napisali su velikim slovima njihova imena i prezimena, i dečak od 11 godina će 100% da izabere onu prvu za koju nikad nije ni čuo, važi... a tek ono sa rovanom atkinsonom i nekim debelim pored missim jeee ne stvarno mister bin je najzgodniji :neutral:

jao, juce sam citala clanak kako je jedan strucnjak napravio studiju od deda mrazu i zakljucio da njegov veliki stomak negativno utice na omladinu i da tu negde postoji uzrocno posledicna veza sto su deca sve vise gojazna:eek::zcepanje: jer je veci procenat gojaznosti kod dece koja zive u zemljama koje imaju tradiciju deda mraza.
i da bi sa iravsima trebalo da deli sargarepu i celer, a ne slatkisez:mrgreen:

evo i teksta

Deda Mraz daje loš primer mladima

Autor: Beta | Foto:AFP | 17.12.2009. - 12:03
Deda Mraz pruža loš primer pošto ima poveliki stomak i vozi se sankama, a bolje bi mu bilo da drži dijetu i ide peške ili vozi bicikl, navodi se u studiji koju je uradio jedan australijski stručnjak.

deda-mraz-AFP-x.jpg

"S epidemiološkog stanovišta, postoji veza između zemalja koje poštuju Deda Mraza i onih u kojima je visok postotak gojazne dece", piše Nejtan Grils u studiji objavljenoj u Britiš medikal žurnalu.
Iako smatra da je preuranjeno tvrditi da tu postoji uzročno-posledična veza, Grils smatra da Deda Mraz šalje poruku da je "gojaznost sinonim dobrog raspoloženja". Taj specijalista za javno zdravlje podseća da je tradicija u nekim zemljama da se Deda Mrazu ostavljaju kolači i brendi "loša za njegov
struk" i da bi ga zauzvrat "trebalo ohrabriti da sa irvasima deli šargarepe i celer koji se za njih ostavljaju", prenose agencije.
Grils takođe piše da se još mogu naći čestitke na kojima se vidi kako Deda Mraz puši lulu što bi, po njegovom mišljenju, moglo da nekog 12-godišnjaka navede na zaključak: "Puši, ima bar 99 godina, a još nije umro od raka pluća". On ima i predlog za novi imidž Deda Mraza: vitak muškarac koji se
bavi sportom kako bi bio u punoj formi za težak napor koji ga očekuje 24. decembra, kad katolici slave Badnji dan.

jao, juce sam citala clanak kako je jedan strucnjak napravio studiju od deda mrazu i zakljucio da njegov veliki stomak negativno utice na omladinu i da tu negde postoji uzrocno posledicna veza sto su deca sve vise gojazna:eek::zcepanje: jer je veci procenat gojaznosti kod dece koja zive u zemljama koje imaju tradiciju deda mraza.

O Boze vecu glupost skoro nisam cula :eek: :roll: Sad je Deda Mraz kriv, sto nemaju fizicko, piju koka kolu i jedu cips.Grrrrrrrrrrr

Neka Cruellu DeVil (moju malenkost :snesko5:) obuku u deda mraza i eto im ga na.

:sad2: Od toga bih se i ja uplasila...z:((

Deca su gojazna, zato sto jedu djubre i nemaju dovoljno fizickih aktivnosti. I nisu kriva sto im roditelji ne znaju bolje. z:hm:

jasno je to MENI, ali ne mogu da se nacudim ovakvim strucnjacima i temam koje obradjuju, ejjjj deda mraz bi trebalo da bude fit 24-godisnjak zbog obima posla koji ima oko bozica i kako bi takav slao pozitivnu poruku mladima, a stomak sadasnjeg deda mraza negativno utice na decuz:lol:
ako to nisu pomereni parametri, ne znam sta suz:mrgreen:

He, he, zamislite to, Deda Mraz bulimicar ili anoreksican...
Savrsenu poruku deci salje...Dokle samo ide trend - "koncentracioni logor look"

Treba i odelo da mu ofarbaju, crveno nije in, a mozda je to gay osobina :think:

z:dm3: (da je Biomed 4 pio, u dimnjaku se ne bi zaglavio ) :roll::roll::roll:

z:plez:

Pa sad, pomeraju se parametri..nije da se ne pomeraju..ali vrlo malo...:)
Čitajući temu pade mi na pamet da vas pitam: zar zaista mislite da je baš medijska
glebalizacija bila prva koja je celom svetu nametnula strogi ideal lepote koja podrazumeva
mršavost?
:D..teško..Preteča takvog ideala bila je Botičelijeva Venera...
Svojevremeno predstavljala je sliku supermodela još te davne 1845. godine..
Savršene proporcije (što je tada značilo da je razmak izmedju grudi jednak udaljenosti
izmedju pupka i grudi, kao i izmedju pupka i prepona, težina u zavisnosti od visine,
recimo visina 160 težina 50) Venera je nasledila još od boginja antičkih umetnika vajara kao što je
Praksitel...koji je besprekorne mere promovisao još u 4. veku p.n.e...
Mere lepote teda su, isto kao i danas, bile okrutne...:lol:

Malo sam uozbiljila temu al oprostićete mi..:mrgreen:

Back