parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
aha ok
moja pobeda
=D
moja pobeda
=D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto ona tebe podseca na dasku za peglanje, nekoga neka deblja zena podseca na bure...meni licno Gwyneth nije zanimljiva ali izgleda sasvim normalno...
Nevezano za Gwyneth Paltrow....
Mislis da vitke zene nemaju obline? Znas li uopste sta su obline? Obline ne podrazumevaju vecu kilazu, vec da zena ima sire bokove i grudi a uzi pas....linija u obliku pescanog sata....

Leeeleeee evo je jeka II
![]()
?
@tema
Zasto mnoge stalno omalovazavaju i napadaju mrsavice? Ok je ako se nekome ne svidja...ali proglasavati nekoga iskompleksiranim, bolesnim itd. jer zeli da bude mrsav..![]()
lecite svoje komplekse mozda?
...kako god da zakljucite...vec ce se naci neka ovde da protumaci pogresno...
Neko će se odreći hrane, vežbati redovno i izvući zadovoljstvo iz toga što sebe smatra lepim. Neko će uživati u svakakvoj hrani, ređe će vežbati, i biće zadovoljan time što uživa u životu, ne ograničava se i ima prosečno telo. Najproblematičnije su one koje su uvek nezadovoljne svojim izgledom, stalno su na dijetama i vežbaju, a mrze. Taj tip osoba će svakoj osobi naći manu i reći kako bi baš bilo lepo da smrša - za njih su svi debeli!Jednom kad sam zaboravila ogledalce kog kuce, pitam ja debelu, brkatu i uvek znojavu i lose obucenu i dosadnu koleginicu Nadu da li ima ogledalce, a ona onako sa visine sa vrlo nadmenim izrazom lica kaze: ne, ja to ne koristim? i pola ljudi za stolom pocne da se smejulji. A Bilja, dobra zenska, odgovara ironicno: Ja jadna moram i doda mi ogledalce. Poenta...kako god da zakljucite...vec ce se naci neka ovde da protumaci pogresno...
nesto kao, sve su mi koleginice zle sto ismevaju nadmenu Nadu.
![]()

Ne ismevaju one nju zato sto je ruzna ili brkata ili kakva god vec zato sto je nadmena i gleda na vas sa visine, to je bitna razlika![]()
aha ok
moja pobeda
=D
To kao i sa šminkom - ne ja to nikada ne koristimNeko će se odreći hrane, vežbati redovno i izvući zadovoljstvo iz toga što sebe smatra lepim. Neko će uživati u svakakvoj hrani, ređe će vežbati, i biće zadovoljan time što uživa u životu, ne ograničava se i ima prosečno telo. Najproblematičnije su one koje su uvek nezadovoljne svojim izgledom, stalno su na dijetama i vežbaju, a mrze. Taj tip osoba će svakoj osobi naći manu i reći kako bi baš bilo lepo da smrša - za njih su svi debeli!

...Cilj je zarada, u kontekstu pomeranja granice morbidnosti u tom smislu i tolerancije koju ljudski um moze da razvije...
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...+Ubijali+debele+i+prodavali+njihovo+salo.html
To kao i sa šminkom - ne ja to nikada ne koristimNeko će se odreći hrane, vežbati redovno i izvući zadovoljstvo iz toga što sebe smatra lepim. Neko će uživati u svakakvoj hrani, ređe će vežbati, i biće zadovoljan time što uživa u životu, ne ograničava se i ima prosečno telo. Najproblematičnije su one koje su uvek nezadovoljne svojim izgledom, stalno su na dijetama i vežbaju, a mrze. Taj tip osoba će svakoj osobi naći manu i reći kako bi baš bilo lepo da smrša - za njih su svi debeli!

...može biti zato što izgleda savršeno...
ali svejedno to rade dobrovoljno i svjesno, nisu trafikovane pa da ih prisiljavaju ni na rakav rad ni na te agencije
I najnervoznije su kejt mos cureTo kao i sa šminkom - ne ja to nikada ne koristimNeko će se odreći hrane, vežbati redovno i izvući zadovoljstvo iz toga što sebe smatra lepim. Neko će uživati u svakakvoj hrani, ređe će vežbati, i biće zadovoljan time što uživa u životu, ne ograničava se i ima prosečno telo. Najproblematičnije su one koje su uvek nezadovoljne svojim izgledom, stalno su na dijetama i vežbaju, a mrze. Taj tip osoba će svakoj osobi naći manu i reći kako bi baš bilo lepo da smrša - za njih su svi debeli!

Tačno,nije zabranjenosvaki od tih modela je sam svjesno odabrao da bude u agenciji koja trezi ekstremno mrasvo tijelo, umjesto neku drugu
kakve to ima veze sa rl ljudima?
Iako bi možda trebalo,ali opet bi se to forsiralo nekako...Tu ima ko zna kojih lobija,najmanje umetničkih...Ne bi me čudilo da se otkrije da iza mnogih ''trendova'' stoje farmaceutske kompanije
kada bi zabranili te manijakalne velicine odjece na pistama i povukli iz prodaje,Tačno,nije zabranjenoIako bi možda trebalo,ali opet bi se to forsiralo nekako...Tu ima ko zna kojih lobija,najmanje umetničkih...Ne bi me čudilo da se otkrije da iza mnogih ''trendova'' stoje farmaceutske kompanije
![]()