crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Mi smo debeli i brkate....![]()
Dobro, to je vec ustanovljena zhemsko-forumashka hiperbola... Vec vidjeno uRL, neka kaze da je debela da bi joj svi prisutni rekli ma nisi, slatka, bas ti lepo stoji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo debeli i brkate....![]()
Dobro, to je vec ustanovljena zhemsko-forumashka hiperbola... Vec vidjeno uRL, neka kaze da je debela da bi joj svi prisutni rekli ma nisi, slatka, bas ti lepo stoji.![]()
I salce i brkovi.....
Eto, umesto da pohvale kako mi je tema zanimljiva, proglasiše me paranoičnom buckom....![]()

Ja te javno pohvaljujem, tema je odlicna
Vidis kako lepo ukrstamo maceve na 43 strane...btw zaista je problem realan i iritantan valjda smo zbog toga tu i tamo ostrascene pa malkice umemo da preteramo![]()

Problema nema, problem je u vasim glavama, a ne u parametrima. Zene bez problema u glavi sasvim se lepo slazu cak i sa svojim salcetom, a iskompleksiranima, parametri o kojima pricate na ovoj temi ne mogu uticati na stanje u glavi pa sve i da odobravaju buce u tangicama nasred ulice.
Ја својим другарицама кажем:,,Лепа си МИ!''
Па, стварно се не лажемо, као, ако ме нека пита да ли се угојила, не кажем да није, ако јесте. Или ако је нека омршавила. То су ствари које су мерљиве.
Лепота сама по себи није мерљива, ствар је укуса.
Slažem se.....Koga volim, lep MI je.....jer u njemu "vidim" još nešto osim fizičkog izgleda...

Ma opušteno....
Problem je više nego zanimljiv, bar meni......I aktuelan..Posebno onaj deo sa iskrenošću....Zamišljam kako me drugarica pita "da li sam lepa?" a ja joj iskreno odgovorim "Nisi, draga, al imaš dobru dušu.."![]()

ma da...to nekako i podvodim pod preterivanje...ali kako godMa opušteno....
Problem je više nego zanimljiv, bar meni......I aktuelan..Posebno onaj deo sa iskrenošću....Zamišljam kako me drugarica pita "da li sam lepa?" a ja joj iskreno odgovorim "Nisi, draga, al imaš dobru dušu.."![]()
E tacno sam cekala nesto ovog tipa...Dake, moras da zamisljas jer se to desava jako retko...mislim bas ta direktna pitanja. Mnogo se cesce desavaju pitanja tipa kako mi ovo ili ono stoji, ili sta mislis o mojoj frizuri i sl...ne secam se da me je ikad ijedna drugarica pitala da li ti je lep moj nos ili noge...i samim tim, lako je biti iskren jer nema mnogo situacija u kojima je ta iskrenost teska za postici.
Ali zaista ne vidim problem u ovoj situaciji. Drugarica me pita da li je debela. Ja joj kazem imas viska tu, tu i tu. Mogla bi da ga skines tako, tako i tako. Na njoj je da odluci da li ce ili nece da skida salce i to je to. Ako nece, a nastavi da bude nezadovoljna sobom...jel sam joj kriva ja sto joj kazem istinu ili ona sama. Naravno ona sama i to zato sto ne popravlja ono sto je tishti, a moze, svako. Ako je ne tishti to shto je debela, onda je nece tishtiti ni posle istine koju o tome cuje. Verovatno nece u tom slucaju ni biti zainteresovana za tudje misljenje o svom izgledu.
ps. ajde nemojte samo da odgovarate na ovaj post preuvelicavajuci ono sto kazem jer to onda nije replika na post nego replika na kretenizam koji same napisete.
Ali, misliš li da bi dotične "iskompleksirane" dame bile takve a da ih sa svih strana ne bombarduju reklamama, filmovima, pa čak i njihove prijateljice misle da je biti lep jednako biti mršav, nemati celulit i strije i slično.....? Ne rodi se čovek sa kompleksom već ga stekne....
...mislim, skoncentrisi se kad citas za razliku od mnogih ovde koji samo bum i nesto nalupaju posle mog posta sto nema veze ni sa mojim postom ni sa zdravim razumom.
Bile bi...znas li ti koliko je lepih devojaka iskompleksirano. Pa to nema veze sa reklamom, ali ima itekako sa onim unutrasnjim kvalitetima koje smo rabili nu diskusiji na ovoj temi: svest o sebi je unutrasnji kvalitet (cak i u religijskom smislu, a ne samo psiholoskom), kad se ona postigne, nema kompleksa i ostalih tricarija...kakve god reklame se vrtele, svesna osoba shvata da su to sustinski nebitne stvari, a nesvesna im pridaje pogresan znacaj u svom licnom zivotu cak i kad je lepotica bez premca u pitanju. Kapishi il da pocnem da govorim na engleskom...mislim, skoncentrisi se kad citas za razliku od mnogih ovde koji samo bum i nesto nalupaju posle mog posta sto nema veze ni sa mojim postom ni sa zdravim razumom.
![]()
Molila bih te da povedeš računa o izrazima koje koristiš. Svako iznosi svoje mišljenje. I ima pravo da to učini. Nazvati tuđe postove "kretenizmom" je neumesno....jer ni tvoji baš nisu "bistra voda"...
Zašto moraš da svaku situaciju činiš konfliktnom? Ja se ne svađam sa tobom niti mi je namera, samo te pitam šta misliš o određenim pojavamo..Diskutujemo.....I ne, ne moraš da pišeš na engleskom, razumem i srpski. Ali isto tako ne pada mi napamet da komuniciram na ovakvom, jadnom i prizemnom nivou....Ako ti se svađa sa nekim, čekaj sledeću žrtvu...

Slusaj, ja sam na ovoj temi crtala neke normalne stvari osobama koje jako tesko kapiraju ili nece da skapiraju i izvrcu ono sto napisem. Zato sam tako nastupila i sa tobom. Sorry. Nisam nameravala da se svadjam, zasto bih?![]()
...ko da nigde na slavu niste išle...

Ставр је у томе шта је коме дебелоZašto su žene sa viškom kilograma diskriminisane kao "aljkave" jer ne vode računa o sebi? Od njih se očekuje da ne nose usko, da se uviju u zar i feredžu, odenu šatorsko krilo i okače oko vrata natpis "stidim se što neću da smršam!".....

Ali problem nastaje kad manekenska građa, i isključivo manekenska građa postaje pojam lepote. Istina je da velika većina nas ne može da bude manekenske građe, i ne treba, nije nam manekenstvo profesija. Naravno da je najbolja zlatna sredina
ni mršava ni debela. S tim da se granica debelosti stalno menja na dole, baš pod uticajem medija, filmova, mode, estrade... Što neko već reče, danas bi Merlin Monro bila debela. Zamislite kad se i mi matore
toliko brinemo oko nekog kg viška po današnjim merilima, kako li je tek ovim novim generacijama 90 i neko, kad shvate da prosto nisu manekenske građe i da ne mogu da uđu u skinny jeans i da im ekstremno plitke farmerke glupavo stoje?