baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Kažu fali mi 1,5kg....![]()
oćeš ja da ti pozajmim

?mada meni kažu da imam taman koliko treba...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu fali mi 1,5kg....![]()

?
U kukovima?![]()
))oćeš ja da ti pozajmim?
mada meni kažu da imam taman koliko treba...![]()

А ел то исто и кад имаш 20 и кад имаш 50 година? Исти критеријум?![]()
oćeš ja da ti pozajmim?
mada meni kažu da imam taman koliko treba...![]()
ma jok
imam normalne kukove nosim 33-34
ali nebi da se falim i ovako sam superioran))

Pa da, što nam staješ na muku......Lako je tebi kad si lep.....![]()
))))
))Linda lepo izgleda
Ženstveno
Definitivno ne kao Kejt Mos, ali ja i ne znam ni jednog jedinog muškarca koji za Kejt kaže da je super riba. Ali zato za recimo Moniku Beluči (koja je takođe zagrljajasta po standardima manekenki) balave ko nenormalni.
Puno puta sam čula da se mršave žene sviđaju samo ženama.
Neka naučna istraživanja kažu da ideal lepote nije u kg no u proporciji, odnosu kuk-struk i boga mi na primeru najmanje tridesetak poznatih žena koje sve od red važe za izuzetne pokatuju da je sve u toj proporciji. Osim tih tridesetak poznatih ubačene su i silne nepoznate žene, neke su premršave, neke predebele ako bi gledali bili BMI bili masu, ali su sve krajnje seksipilne.
))ma jok
imam normalne kukove nosim 33-34
ali nebi da se falim i ovako sam superioran))

Што ће рећи да се мушкарци практично гоје а жене непрактично.i mm nosi zadnjih 20 godina farmerice 33, a težina mu je znatno veća no pre dvadeset godina.
samo što sad stomak nosi preko farmerica
to je klasična muška građa - noge i doope bez grama sala, ramena ko šifonjer a stomak goji li se goji, i kalo prebaci preko svakog pojasa pantalona
a mi jadne žene osuđene na svaki višak kg koji se lepi za bokove i doope![]()

to je klasična muška građa - noge i doope bez grama sala, ramena ko šifonjer a stomak goji li se goji, i kalo prebaci preko svakog pojasa pantalona

i mm nosi zadnjih 20 godina farmerice 33, a težina mu je znatno veća no pre dvadeset godina.

i mm nosi zadnjih 20 godina farmerice 33, a težina mu je znatno veća no pre dvadeset godina.
))
))Ok prva stvar š'o ne valja je što se mi i dalje divimo slici, ne modelu. Modelu se eventualno divio slikar, a i on samo zbog sopstvenog doživljaja koji nije nužno povezan sa "dobrim ukusom" tj. postoje izuzetno nakazne slike koje su, zapravo, predivne..... al' da ne kakim dalje o ovome.....Na temi "Najgore ženske osobine", mnoge forumašice su pomenule da ih nerviraju debele žene/devojke koje se oblače u odeću koja (navodno) nije primerena njihovoj težini....
Što me je podstaklo na razmišljanje...Gledajući slike starih majstora na njima su nage ženske osobe koje bi po današnjim parametrima važile za "buce". Ali mi se divimo slici. Dok bi model, da ga sretnemo uživo bio okarakterisan kao "treba da smrša 5 kg"....
Slušam žene svih uzrasta kako se nadmeću koja ima manje kilograma, ili koja nosi xxxs... Stvar prestiža je ličiti na gladno dete Afrike...
Gde je tu lepo? I u kom momentu su sklad, srazmera, "zdravo telo i zdrav duh" ustupili mesto motkama za veš? Odakle taj poriv da se ide protiv prirodnog stanja stvari? I po čemu debelo ne može biti lepo? Zašto su žene sa viškom kilograma diskriminisane kao "aljkave" jer ne vode računa o sebi? Od njih se očekuje da ne nose usko, da se uviju u zar i feredžu, odenu šatorsko krilo i okače oko vrata natpis "stidim se što neću da smršam!".....
sad će doći neke forumašice da ti kažu da M.Beluči nije dobra riba![]()
))Mislis, to sa stomakom preko farmerki je lepse od sala na dupetu?
Sto bre tako lupetate, da vas covek pita.![]()

ma gde nije....
žena izgleda boli glava

a kad mrsavimo,sa tih mesta spada poslednje...prvo se istopi dekolte![]()
i
p.s. znam da se tema odnosi na žene i njihov izgled...al samo ću dodati,ne znam zašto bi se muškarcu oprostio stomak do poda ako žena već mora biti savršena u svakom pogledu
znam da baš nema veze sa temom...al eto...morala sam![]()

))))