Maeeeestro
Aktivan član
- Poruka
- 1.508
Ovaj je vjerojatno dilerboj se onog ko ne preti.
prete samo dileje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj je vjerojatno dilerboj se onog ko ne preti.
prete samo dileje.
Moguće je da su oni već cura i dečko.Za svaki slucaj se naoruzaj.
Mozda on misli da si mu ulazio u verenicu.
Cim se poceo derat si mu trebao opalit dva tri samara. Pristojniji nacin je otici, ali osobno ja nebi dopustio da se neko dere na mene..Na njezin nagovor kako me źeli joś jednom vidjeti i u miru prićati prije operacije i selidbe, i uz riječi kao taj lik nije tamo, prije nekih sat vremena sam nakratko dośao tamo, međźutim lik je bio tamo, krenuo se derat na mene, govorio da sam klośar, da zna neki ljude koji su sa mnom iśli u osnovnu, koji źive par kuća od mene, rekao je da me neće ni tući jer sam jadan, ali da trebam dobiti śamarćinu kad me bude vidio u kvartu, krenuo sam prema vratima, on ih je zakljućao, srećom , druga vrata su bila otvorena i istraćao sam iz tog mjesta zla.
Danas je ona sluźbeno umrla za mene. Ako se budu prijetnje nastavile, morate ću pozvati policiju.
Zasada se situacija malo smirila
Sta ih prije zaboravis biti ce ti bolje. Koji ..rac ce ti takvi ljudi. Dusevni mir je najbitniji. Bas ga i nemam, ali tezim njemu.Vrijeme prolazi, za sad novih informacija nema
Ja izbjegavam centar grada i neke ulice u svom dijelu grada.
Sam osjećaj koliko je ona ljigava je sablastan.
Koji śamara, ja imam manje od 80 kg, on vjerojatno preko 100 kgCim se poceo derat si mu trebao opalit dva tri samara. Pristojniji nacin je otici, ali osobno ja nebi dopustio da se neko dere na mene..
Sta ih prije zaboravis biti ce ti bolje. Koji ..rac ce ti takvi ljudi. Dusevni mir je najbitniji. Bas ga i nemam, ali tezim njemu.
Koji śamara, ja imam manje od 80 kg, on vjerojatno preko 100 kg
Poznati su mi i bolje se makni sta prije od takvih jer ti ne trebaju u zivotu.A...da ..luđźaci uz drogu....
Imas zdravo razmisljanje i sad samo to primjeni u praksi. Nadi si posao i okreni stranicu ili otvori novu knjigu.Bolje biti i uz tri ćetri, pa i manje poznanika, zato śto evo sad fakat ja ni ne znam imam li uopće prijatelje, bolje biti i s nula ljudi, posvetiti se aktivnijim traźenjima poslova, nego upasti u druśtvo koje kao povremeno nije lośe, ali cirkulira blizu deset, pa i viśe likova, doduśe u novije doba druśtva u stanu u kojem ona źivi je sve manje, ali eto, pojavio se taj lik koji je oćito znatno opasniji nego drugi, a moguće je i da je diler
Hoće na drogu da te navučeOvaj je vjerojatno diler
Sipa ti u sok i u nos.Hoće na drogu da te navuče
I ondak dođe on radi svašta liže nos prebacuje sa prvoga na snegSipa ti u sok i u nos.
Jesi ****** ili nindza, trece nema.https://forum.krstarica.com/threads...e-i-slicnih-supstanci-pravi-karakter.1016603/
Da bi se ova tema bolje shvatila, dobro je vidjeti ovu temu koja je bila uvertira
Ja od te poznanice trpim pasivnu, a ponekad i aktivnu agresiju, a ukljućenje nekih trećih u cijelu oriću govori o tome kako njoj nije nimalo stalo
Na śto se misli pod *****?Jesi ****** ili nindza, trece nema.
Minndza ili nindza hu ha ....Na śto se misli pod *****?
Nema se śto tu biti faca ako je netko ili viśe njih bahat i bezobrazan prema meniMinndza ili nindza hu ha ....
Ti ne mozes ceo zivot da bezis i da se plasis.Nema se śto tu biti faca ako je netko ili viśe njih bahat i bezobrazan prema meni
U biti i nema se čega plasiti ili od nečega bježati, iskonstruirao je nekakve prijetnje i opasnost u glavi. Strah je naš primarni osjećaj neophodan za preziviti, ali ako se previše bojimo, to nije dobro kako za tu osobu tako i za okolinu. I što je najvažnije strah nas čini lošim osobama.Ti ne mozes ceo zivot da bezis i da se plasis.
Ja sam s pravom bio u panici zato śto se vrśilo glasovno nasilje na da mnomU biti i nema se čega plasiti ili od nečega bježati, iskonstruirao je nekakve prijetnje i opasnost u glavi. Strah je naš primarni osjećaj neophodan za preziviti, ali ako se previše bojimo, to nije dobro kako za tu osobu tako i za okolinu. I što je najvažnije strah nas čini lošim osobama.
Zbog toga da pokupiš svoja prnja od tamo di više ne živiš?Ja sam s pravom bio u panici zato śto se vrśilo glasovno nasilje na da mnom
Dvije stolice i. Iciklin star preko deset godina uz pokvarens gume.Zbog toga da pokupiš svoja prnja od tamo di više ne živiš?
Da, jako bezobrazno od tebe, nije ni čudo da su ljuti, ali ti to ne možeš shvatiti jer je tvoj mozak u nekom posve drugom fazonu od ogromne većine ljudi.Dvije stolice i. Iciklin star preko deset godina uz pokvarens gume.
A zašto je pokojni? Baš zbog toga?Nije bitna kilaza. Bitno je da imas muda. Moj pokojni frend koji nije imao ni 70 kg je rusio one od 100 kg bez problema.
Nestao je na Kupresu '92A zašto je pokojni?
NeBaš zbog toga?
Gle, bio je članak o izvjesnom Mariju iz okolice Splita koji je poginuo na Kupresu 1992-e, veliki junak, bla bla ...Ima jedan grob u selu iz kojeg mi je majka, to dodje skoro ko kuća, a ne kao grob. I tako pitam ja mog rođaka za taj grob, tj pokojnika( a zna sam nešto od prije od majke), kaže Toni njegov suborac i neviđeni junak, digao se na čistini s ručnim bacačem s namjerom da pogodi tenk. Mitraljezac ga ponosio, isto tako i Marija na Kupresu sljedeće 1992- e. Ja sam zaključio da je taj dvojac više dvojac budala nego junaka, mada razlika , tj što je što vrlo upitna. To su bili momci s viškom adrenalina, da nisu poginuli u ratu, poginilu bi u prometu ili u barskoj tučnjavi. Vjerujem da je takav biti taj tvoj jer si sam pisao da si bio u neviđenim stNestao je na Kupresu '92
Ne
Bilo nas je dosta s viskom adrenalina. Neki su prosli OK, smirili se i ozenili, neki nisu ni dozivjeli. Ja sam imao nazovimo srecu. Zadnje sta sam imao su dva fizicka napada na poslu iz kojih sam izasao kao pobjednik. Ima od toga dosta i sad sam vec u godinama, ali se bez obzira na to nedam zajebavat.Gle, bio je članak o izvjesnom Mariju iz okolice Splita koji je poginuo na Kupresu 1992-e, veliki junak, bla bla ...Ima jedan grob u selu iz kojeg mi je majka, to dodje skoro ko kuća, a ne kao grob. I tako pitam ja mog rođaka za taj grob, tj pokojnika( a zna sam nešto od prije od majke), kaže Toni njegov suborac i neviđeni junak, digao se na čistini s ručnim bacačem s namjerom da pogodi tenk. Mitraljezac ga ponosio, isto tako i Marija na Kupresu sljedeće 1992- e. Ja sam zaključio da je taj dvojac više dvojac budala nego junaka, mada razlika , tj što je što vrlo upitna. To su bili momci s viškom adrenalina, da nisu poginuli u ratu, poginilu bi u prometu ili u barskoj tučnjavi. Vjerujem da je takav biti taj tvoj jer si sam pisao da si bio u neviđenim st
sranjima i da je čudo kako si još živ.
Nije dobro i nadam se da ce izvuc pouku iz svojih iskustava.S druge strane nije dobro ni biti tolika kukavelj kao Mestrum.