Schrodinger
Elita
- Poruka
- 17.173
Koliko godisnje pogine ljudi u Srbiji a koliko u Danskoj nadji podatkeUbice naroda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko godisnje pogine ljudi u Srbiji a koliko u Danskoj nadji podatkeUbice naroda.
Evo našao sam, za jednog 100.Koliko godisnje pogine ljudi u Srbiji a koliko u Danskoj nadji podatke
Једно од најважнијих правила капитализма је да се не пита како је стечен први милион.Jesam ali ako ljudi nemaju ni moje bogatstvo nije večno. Ja za svoju imovinu imam poreklo a svi sns lopovi koji ne mogu da dokažu poreklo svoje imovine ostaju bez iste i idu na robiju od 10-20 godina robije zavisno od zločina koje su počinili. Većina naprednjačkog ološa će satruliti u zatvoru a i njihove porodice.
Ovakve imaju samo jednu svrhu...
Neko mora na kraju da plati. Mi njima plaćamo plate, doprinose, zdravstveno osiguranje, radne prostorije i održavanje istih, službene automobile pa smo onda plaćali i njihove porodice, familije, prijatelje, kuće, stanove, vikendice, privatne firme koje osnivali o našem trošku, pa smo im dali sve tendere i još milion stvari i sad se ljutimo što su nam i švalerke nakačili na budžet? Mi smo trebali liniju mnogo pre da povučemo i to negde tamo kad je prvi od njih upalio službeni auto da završi nešto privatno. E tu je taj neko trebao da bude odmah najuren a ne posle 30 godina i miliona njegovog lopovluka mi da se zgražavamo. Sad je malo kasno.Jasno ali' zar moramo i ku.rve da im mi plaćamo , to nigde na kugli zemaljskoj nema.
sta joj fali?

Joj, da bar, ali na kraju svake moje romanse, ja završim kao ostavljen i slomljen muškarac.
Tako i Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, evo ga već u trećem braku i kladim se da će ga i ova supruga ostaviti.
Pamet.
Dali ima jos nesto da pokaze osim gole golotinje.
Uzgred ko o cemu SNS kurvaaa o postenju.
![]()
Jasno ali' zar moramo i ku.rve da im mi plaćamo , to nigde na kugli zemaljskoj nema.

Tacno...
Odvajam skoro 30% od plate da bi se @Jugoslav Čvarak nasladjivao...
Treba da imam vaucer kod ove!
...

Covek je je totalno zagoreo, cak se palio i na Zoranu Mihailovic.Tacno...
...

Nepismena je al opet pametnija je od 90 % poslanika vladajuće koalicije....
Полугола функционерка СПС-а са силиконима, из базена се буни против „револуције“
https://srbin.info/polugola-funkcio...z-bazena-se-buni-protiv-revolucije/#gsc.tab=0
@Jugoslav Čvarak zena nas zove sve za okrugli sto...mozda i u bazen...
Hocemo li da idemo?
...
jel vidis sta si napravio sad? da se zena naziva ku-vom, a ko je bez greha da baci prvi kamen?zena nas zove sve za okrugli sto...mozda i u bazen...![]()
Откуд трећи; озаконио везу са млаћаним Туршијом?Joj, da bar, ali na kraju svake moje romanse, ja završim kao ostavljen i slomljen muškarac.
Tako i Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, evo ga već u trećem braku i kladim se da će ga i ova supruga ostaviti.

Nepismena je al opet pametnija je od 90 % poslanika vladajuće koalicije.

Ne znaju da čitaju neki. Ne za je bavam se..Ispoved'o si je?
A i teško biti pametniji od bar 90% svih njih![]()
Tacno...
...
Jel to zato što je delila ljudima pare na ulici?Svar je u tome sto ona ima jako dobru dusu, ali tacno je da ne zna da se ponasa u politici.
Ne, taman posla, prvi put vidim ovo, ali opet, ta njena ideja nije losa ako su skupili novac humanitarno i za manje razvijena podrucja.Jel to zato što je delila ljudima pare na ulici?
Pogledajte prilog 1765691